Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   tibia.pl po angielsku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40195)

anasazi 30-06-2005 22:38

Nieladnie

Niepodoba mi sie to zdanie "podbilismy juz polske teraz kolej na swiat" czy jakos tak wievc jak sie nie domyslacie tibia.xx juz was dogania a ta wasza oficjalnosc wobec cipsoftu tylko pogorszyla sprawe , oczywiscie niektorym si eto podoba ale tibia to gra i przedewszystkim powinien liczyc sie relaks a nie zachowujecie ze jak byscie dolaczyli triki do tibi to by sie swiat zawalil !!!

docencie te slowa krytki :P:P

SkiLo 01-07-2005 01:07

mnostwo bledow gramatycznych i literowek w tej angielskiej wersji....wstyd ja troche "swiatu" pokazywac bo wyjdzie na to ze "Polaks" nie znaja angielskiego

Storyteller 01-07-2005 17:31

[quote=Avatar Zemsty]Dobra robota. Troche przez to ta strona upodabnia sie do tibia.de ale to szczegol. Oferuje rowniez swoja pomoc w tlumaczeniu tekstow.
P.S Znalazlem jeden blad. W dzialach z bronia itp. nie powinno byc"Where you can buy it/sell it" tylko "Where can you buy/sell it.

Ja proponuję dopisać "Dunno" i będzie poprawnie :)
(Dunno where you can buy it)

Może mały komentarz do wypowiedzi czytelników - wiem,że teraz to mozna już sobie załatwić chyba nawet papierek na brak IQ, ale dysleksja to taka wielka ściema,że lepiej postarajcie się pisać po polsku a nie po polskiemu dla zachowania szeroko pojetego honoru. W słowniku mozna sprawdzić, jeśli się nie wie. To po prostu wstyd. Niektórzy takie byki walą,że nie wiem,czy się śmiać, czy płakać. Trochę poszanowania języka. Tyle mówicie o patriotyźmie, a język ojczysty olewacie, 'Polska' piszecie z małej litery.....ech....WSTYD!!!

Wracając do tematu-tylko rzuciłem okiem na tekst,ale już mogę powiedzieć to,co inni-STRASZNIE DUŻO literówek. Miłej korekty życzę ;)

Rogue 02-07-2005 13:43

Pomoc ??

jakbyscie mieli coś do Przetłumaczenia to jestem chętny !! :D I tak nie mam nic ciekawszrgo do roboty :P A se Przynajmniej Anlgika poćwicze ! :cup:

Gothican 03-07-2005 22:46

Taak to dobry pomysł.Teraz napewno będzie więcej ludzi oglądało tę stronę.
A może wkrótce wyprzedzimt tibie.de...:D

Ludwik XVI 03-07-2005 23:14

Moim zdaniem to świetny pomysł, żeby Tibia.pl była również w wrsji Angielskiej ale...
...Ale zawsze mam jakieś "ale" :p ...
Irytują mnie i rozpraszają mnie te migające flagi.
Czy moglibyście coś z tym zrobić, czy mnie tak zostawicie i będe musiał zjeżdżać niżej tak, żebym tego nie widział?

Andrea 04-07-2005 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ludwik XVI
Moim zdaniem to świetny pomysł, żeby Tibia.pl była również w wrsji Angielskiej ale...
...Ale zawsze mam jakieś "ale" :p ...
Irytują mnie i rozpraszają mnie te migające flagi.
Czy moglibyście coś z tym zrobić, czy mnie tak zostawicie i będe musiał zjeżdżać niżej tak, żebym tego nie widział?

No właśnie, te flagi. Według mnie wyglądają strasznie, okropnie i są fuj.
I czy ktoś mógłby mnie uświadomić co to za flagi? Bo kojarze angielską, amerykańską, australijską i chyba nowozelandzką. A ta reszta?

Madius 04-07-2005 10:03

Popieram pomysł zrobienia strony tibia.pl po angielsku. Jest on jak najbardziej trafiony w epoce jednoczenia się świata, gdy głównym językiem świata jest angielski. Teraz nie tylko Polacy, ale i zagraniczni gracze będą mogli korzystać z polskiej bazy danych. :)

Raul 04-07-2005 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrea
I czy ktoś mógłby mnie uświadomić co to za flagi? Bo kojarze angielską, amerykańską, australijską i chyba nowozelandzką. A ta reszta?

Jeszcze Jamajka i Kanada.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17.