Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Kici kici... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48847)

fifka 01-09-2005 19:38

Zauważ,że w większości przypadków,gdy taki 1-roczniak powie do 2-3-roczniaka opdierdól się ode mnie,kończy się to automatycznym laniem.Więc raczej sposobu,żeby nie dać się okocić chyba nie ma...

Fakt nie przecze ze moze sie to zakonczyc bujką, jednak dawanie wlazenie sobie na glowe czy tez wkladanie jej do kibla nie jest zadnym rozwiazaniem, jezeli beda dawac sie przez cale zycie tak ponizac to do konca zycia zostana ofiarami losu, popychadlami ktore kazdy ma w 4 literach, a limo czy pare siniakow to nie odrazu powod zeby sie bac dostac po mordzie, jak to mowia co cie nie zabije to cie wzmocni. Nawet jezeli dostanie Ci sie wpier*** to ludzie beda na ciebie inaczej patrzyc bo ty jako jedyny nie wyszedles z kibla z mokra glowa czy tez napisem kot na czole i nie jestes frajerem ktory stara sie uniknac klopotów poprzez tracenie godnosci. Bujka to zadne rozwiazanie ale ja osobiscie wolalbym dostac po łbie zamiast nurkowac w czyichs gownach, ale cóż wybor pozostawiam wam Pierwszaki :)

*Nitro* PL 01-09-2005 19:45

:evul: U mnie w szkole jest jedeń dzień bez lekcij tylko jest ogólne kocenie na auli są tam jakieś zawody itp. W tamtym roku np. trzeba było wykonac 9 konkurencij gdzie było miałczenie piosenek i takie tam oraz każdy miał namalowane kot i pomazanom twarz.

Oczywiście 5 technikum mnie z kolegami do klopa sciągneła ale kazali nam tylko miałczec hymn ale ja powiedziałem że nie umiem to zamiałczał kolo z 5 technikum to powiedziałem do jego kumpli że jak on miałczy to my tez możemy i to z niego zlewa była, ale jak bym miał włożyc łeb do klopa to juz wolał bym zebrac pare strzałów niż dać sie tak ponizyć.

To wszystko było rok temu teraz jestem 2 liceum i ja się bede pastwił nad kotami :evul:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BIały
Olewaj takich ludzi, ignoruj ich, w koncu dadzą sobie spokój, jesli to nic nie da, radze isc do dyrektora i powiadmoic kto co i jak. A pan w garaniaku napewno dobrze ich ustawi Niech moc będzie z Wami

Kolo jakaś pipa niewąska z ciebie może leć po mama i tate żeby cie obronili, niestety zdażaja sie dziewczynki wsród chłopaków.

Gangrel 01-09-2005 19:49

Ja nie narzekam...wzrostu jestem ponad przecietnego, w barach tez maly nie jestem wiec kazdy sie zastanowi zanim kogos takiego wkurzy...wiadomo jak w berserkerze rosna testy do ataku ;)

Ferion 01-09-2005 19:52

Dzisiaj na mych oczach chłopak powiedział że nie będzie to but na ryj i musiał mierzyć . A za mną szli jacyś biboje z mlekiem sturkając mnie i już wiedziałem co się zaraz stanie aż tu nagle mój kumpel z 3 gim stoi i ja do niego SSSiema !! a oni odrazu w tył wzrot i run run run ! ;)

Opuszczony 01-09-2005 20:21

Ja się przejmować nie musiałem bo miałem kolegów... Ja i tak nie mam zamiaru nikogo kocić ;P A jak coś to i tak broniłem syskich... Wogle u nas w skole kamerky są i dupa xD Wogle w tamtym roku chyba tylko 1 osobę skocili xD

Mac'Far 01-09-2005 20:21

@Badzo

Do jakiego gimnazjum w Bełchatowie chodzisz?

@Topic

Mnie nie kocili, bo coś z nogą miałem, to ja innych też nie będe kocić, a wogóle to bym i tak nie kocił... :D:D

Badzo 01-09-2005 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mac'Far
@Badzo

Do jakiego gimnazjum w Bełchatowie chodzisz?

a co? moze ci powiem, ale nie wiem jakie masz intencje

Opuszczony 01-09-2005 20:50

HEheheh xD Moja siostra szła powoli a za nią chowali się 3cio gim którzy jej pomagali :p Szła grupka 2go i zamiast skocić siostrę to oni sami zostali skoceni xD

"Nie martw się, brnij śmiało przez życie i powiedz wszystkim idiotom...
...Spier*alać!"

Heheheh :P

Belvedor 01-09-2005 21:11

Kocenie w gimnazjum... wstyd sie przyznac, ale wielokrotnie bylem swiadkiem czynnym takiej "lameriady" :( ( prozdo frakni ^^)
Sam nigdy nie mialem z tym najmniejszego problemu, czemu?
2m wzrost i dosc mocne rece ;d Ale tu nie o to chodzi. Ignorujcie tych kretynow. Owszem dostaniecie pare razy w *******, ale jesli to Cie przeraza a "oni" to wyczuja bedziesz mial prze*** do konca... Poprostu ignorujcie ich ( to czasem boli ;] ). Spuszcza Ci lomot, przetrzyj twarz i wyjdz z duma i wyrazem twarzy ->"hehe cieniaki, nawet sie nie rozplakalem ;d" a bedzie dobrze :)

dap-galothij 01-09-2005 21:23

@up: Ta rada jest dobra generalnie tylko dla osób o dość silnej woli, a tacy najczęściej już na to wpadli:)

Xyrius 01-09-2005 21:23

@upupPotwierdzone... jak mnie jakies dressy pod szkołą zaczepiały... mądra rozmowa była
(dresów 2)
dress says: Co to kur*a... za krótko w szkole sie siedzi ? Dokąd to idziesz?
xyrius says: ide do domu prosze pana
dress says: nigdzie nie idziesz !
xyrius says: a dlaczego ?
dress says: pójdziesz jak powiesz do nas na cały głos: MOI MISTRZOWIE i jak dasz nam swoje wszystkie pieniążki
xyrius says: mhm.. i co jeszcze ?
dress says: komórka jak masz
xyrius says: przepraszam, Wasza inteligencja mnie przeraża musze iśc do domku
dress says: <kopie mnie, ale na tyle że zabolało ale nie wywołało jakichś długotrwałych efektów>
xyrius says: no i ? coś jeszcze ciekawego do powiedzenia macie ? Czy tylko kopać umiecie ?
dress says: mądrala
xyrius says: żegnam, niestety - mamusia zabrania mi sie z marginesem zadawać <ide w drugą strone>
dress says: ! STÓJ !
xyrius says: nie ?
dress says: jeszcze Cie dorwiemy <i też sobie poszli>

:D
Edit: jednym słowem - zignoruj

Dan the Automator 01-09-2005 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyrius
@upupPotwierdzone... jak mnie jakies dressy pod szkołą zaczepiały... mądra rozmowa była
(dresów 2)
dress says: Co to kur*a... za krótko w szkole sie siedzi ? Dokąd to idziesz?
xyrius says: ide do domu prosze pana
dress says: nigdzie nie idziesz !
xyrius says: a dlaczego ?
dress says: pójdziesz jak powiesz do nas na cały głos: MOI MISTRZOWIE i jak dasz nam swoje wszystkie pieniążki
xyrius says: mhm.. i co jeszcze ?
dress says: komórka jak masz
xyrius says: przepraszam, Wasza inteligencja mnie przeraża musze iśc do domku
dress says: <kopie mnie, ale na tyle że zabolało ale nie wywołało jakichś długotrwałych efektów>
xyrius says: no i ? coś jeszcze ciekawego do powiedzenia macie ? Czy tylko kopać umiecie ?
dress says: mądrala
xyrius says: żegnam, niestety - mamusia zabrania mi sie z marginesem zadawać <ide w drugą strone>
dress says: ! STÓJ !
xyrius says: nie ?
dress says: jeszcze Cie dorwiemy <i też sobie poszli>

:D
Edit: jednym słowem - zignoruj

Mój Bohater!
Dobra, mam wrażenie, że troche przekolorowałes tą historyjkę ;) Przyznaj się od razu ;)

Belvedor 01-09-2005 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dap-galothij
@up: Ta rada jest dobra generalnie tylko dla osób o dość silnej woli, a tacy najczęściej już na to wpadli:)

Wiesz, teraz przynajmniej slabi psychicznie moge Ciwiczyc swoja wole, chyba ze lubia dostawac w******* ^^

A tak na powaznie. Takie kocenie to dobra szkola przed glownym egzaminem - zyciem :) Wyrobisz sobie charakter i zycie stanie sie latwiejsze. Mobilizacja maja byc baty od starszych rowiesnikow ;d

Vekegi 01-09-2005 22:00

troszke sie boje nie takich co pisza kot tylko tych gorszych ;/

Toomek 01-09-2005 22:04

heh kocenia to moim zdaniem jest tylko w gimnazjum i to tylko zapałką chociaż już cykają się nei którzy bo na policje nauczyciele zgłaszają sami takie zachowania.
a szkoła wyżej to już zależy jak wybierzesz szkołę do której chodzą normalni ludzie to będzie normalnie bo to w końcu normalni ludzie a jeśli inaczej szkołę do której chodzi sama hołota która się nigdzie indziej dostać nie mogła to sorry ale tam kocenie to zawsze będzie i już nie koniecznie zapałką i nei korytarz tylko inne gorsze rzeczy..
dziękuję za uwagę

ale jeśli ktoś cię zaczepi to go olej

Sinpal 01-09-2005 22:05

napisali mi "kot" na czole, prubowali mnie utopic w kiblu nie udalo im sie gnojowi wydawalo sie ze jestem slabszy od niego...A teraz ide do 2 gim, kocic nie bede to zabawa la ludzi sado-maso.

Gimlos 01-09-2005 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Byłem w takiej, i było tak nudno, że o-żesz-kurde-ja-nie-moge. Dlatego min nie chciałem jej kontynuować :-)

Jestem w takiej, i nie jest nudno, przynajmniej po 4 dniach obozu integracyjnego.

Xyrius 01-09-2005 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Mój Bohater!
Dobra, mam wrażenie, że troche przekolorowałes tą historyjkę ;) Przyznaj się od razu ;)

No może troszke:P
Powiedzmy że dostałem TROSZKE mocniej... i może... no teen... noo... byłem troche mniej odważny:P
Myślałem ze nie zauwazycie...
przepraszam:( <wstydniś>

Maniack 01-09-2005 22:23

huh, uważajcie na siebie jak kocicie :>
dziś kocili mojego kuzyna dresy z 2 klasy... ja... jestem w 4.. w tej samej szkole... zdziwili się chłopcy

kaczi 01-09-2005 22:28

A my już mamy jutro zamiar kupić zapałki ;)
Ale nie nieznajomych, tylko młodszych z osiedla się pobawić :P

dap-galothij 01-09-2005 22:33

@xyr: Miałem wrażenie, że Dobo sugeruje, że był naocznym świadkiem. Ale to chyba tylko domysły:)

Xyrius 01-09-2005 22:39

@up: sugerujesz że Dobo to dress :D ?
@down: no nie wiedziałem :P
@maethi: bym wiedział ze to Dobo to bym z nim ani nie rozmawiał:D

Dan the Automator 01-09-2005 22:46

A ktoś w to wątplił 8o?

Belvedor 01-09-2005 22:49

Z waszej gadki wynika, ze tylko derssy koca ( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu )
Zaraz wyjdzie, ze dressy zalozyly szkole, by Was kocic -.-

Kocenie wynika z dorastania, mlody "chlopiec"~~ chce udowodnic na sile slabszemu, ze jest silniejszy i on tu dowodzi. To taka nieodlaczna czesc zycia dzieci ^^ ( "testosteronnnnnnnnnnnnnnnnnnn parararaaaa" ;d)

Maethi 01-09-2005 23:06

@Xyrius
Wiesz, że ten dress to był Dobo ??

pabloxxl 01-09-2005 23:15

LOL ja też ide do nowej szkoły, przez was zaczynam się bać :) W gimnazjum nigdy nie spotkałem się z koceniem, mam nadzieje że w technikum też się z nim nie spotkam ;)

Mac'Far 01-09-2005 23:26

@Badzo

Mnie po prostu interesuje czy chodzi ci o "dwójkę" obok boiska :D:D

Według mnie kocenie jest niepotrzebne i nielogiczne... Po co kolesiom chwilowa satysfakacja, a ona przemija bardzo szybko... Najlepiej złamać sobie noge, czy po prostu ją sobie popsuć i nie przyjść do szkoły w tych dniach :P Taka moja rada, jeżeli ktoś się obawia kocenia :P:P:D:D

S1wy 01-09-2005 23:28

Ladni bajkopisarze nam sie odkrywaja...

Emily Firehair 02-09-2005 00:32

no przeciez trzeba pokazac kto jest góra w szkole :P:P nie no jk...
ale jutro na chemi wymysle z kolezanka jakas piosenke dla nich. Bedziemy lazily po szkole i im spiewaly ^^

Grue 02-09-2005 00:45

Postawcie sie tym jeleniom co was chcą kocić. A jak dalej bedzie ci kazał mierzyć to mu za*** tak żeby mu złamać nos. Metoda opatentowana przezemnie :evul:

A jak jesteś za słaby to z 6-12 miechów na siłowni zrobi swoje. :P <lol>

Jerkov Thundersword 02-09-2005 07:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Huo
Głośna sprawa związana z koceniem w szkole :/. Może ktoś powiedzieć kto wogóle został skocony i jak? No i jak się obronić przed goścmi którzy każą ci coś robić w WC :/. Mój brat musiał mierzyć złamaną zapałką ubikacje bo gdy sie go zapytano: Co to jest (pokazali mu zapałkę) on odpowiedział: No zapałka, po czym złamali mu zapałkę i kazali mu mierzyć :/. Teraz już wie, że to trzeba odpowiedzieć miarka... co możecie powiedzieć o chamskim koceniu?

Ja pierwszy raz spotkałem się z koceniem 2 lata tamu (jak byłem w 1 klasie :P) ale nie zrozumiałem aluzji kolesia który podszedł do mnie w kiblu i kazał mi mierzyć parapet i dostał serię po żebrach i sierpa w ryj na pożegnanie. Przed koceniem można się bronić przez postawienie się, z tym, że nie koniecznie tak jak ja ;) Mnie ani razu nie skocili jeszcze, i prawdopodobnie tego nie zrobią.

Szpaku 02-09-2005 08:01

Hmm mnie to ani razu nie skocili ani w gimnazjum ani w LO, jakos nawet do mnie nie podchodzili moze dlatego ze bylem od nich wyzszy o 0,5m-1m? Teraz mam 1,96m i jestem chyba najwiekszy z mojej szkoly:D Zdalem poprawke z fizy i jestem juz w 2 LO:)

Aztec900 02-09-2005 09:19

u mnie w gimnazjum tylko starsze dziewczyny wołały za nami "kici kici" bo tak to nic może po za jedną sytuacją gdzie kolo z 3 klasy dopadł sie do mojego kolegi ale ciekawi mnie to czy w LO mniej kocą czy więcej bo za rok pójde do jakiegoś ;) ?

joey 02-09-2005 13:14

dziś byłem w szkole 1 raz... (nie licząc apelu) i ku mojemu zdziwieniu nikt nawet nie probował mnie skocić... tylko jak wszedłem do szkoły to jakieś smarki z 6klasy sie stawiały, ale jak grzecznie spytałem, czy chcą w******* dali sobie spokój...

jeszcze zobaczymy co jutro będzie :P

Badzo 02-09-2005 14:53

hmmm... Pierwszy dzień lekcji... Była zapałka i troche malowania (ale wynegocjowalem zeby tylko po rekach)... Mojego kolege malowali po twarzy 5 razy (naprawde) i kazali mu zapalka mierzyc ze 4 razy...

Hieyan 02-09-2005 15:06

Dzisiaj widziałem jakiegoś kolesia z napisanym na czole "Protected by *****"
***** - tu było imie i nazwisko jednego z największych 'mięsniaków' w szkole :P

Yoh Asakura 02-09-2005 15:08

Większość z Was mówi,żeby się postawić osobom które chcą nas skocić.Otóz jest jeszcze inny sposób,który nie zawsze działa.Ale do tego trzeba mieć dobrą gadkę.Trzeba takiemu delikwentowi wyjaśnić,że to mu nic nie da,nie stanie się przez to silinejszy itp.,ale powtarzam jeszcze raz,tu trzeba mieć dużą siłe do przekonywania ;)
@Down:
Możesz mi powiedzieć co w tym było takiego śmiesznego ?

Xetor 02-09-2005 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Huo
Tego nie można mieć "gdzieś". Taka mała rada :
Nigdy nie chodzcie do WC bo tylko tam kocą... najlepiej wysikać się z 2 razy w domciu niż później mieć całą nogę mokrą :/. (NP. Hitler in klozet).

hahahha ! !!!! :D !!!!!!!!! :baby: !!!! Hahahahah !!!

Matek 02-09-2005 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan-san
Większość z Was mówi,żeby się postawić osobom które chcą nas skocić.Otóz jest jeszcze inny sposób,który nie zawsze działa.Ale do tego trzeba mieć dobrą gadkę.Trzeba takiemu delikwentowi wyjaśnić,że to mu nic nie da,nie stanie się przez to silinejszy itp.,ale powtarzam jeszcze raz,tu trzeba mieć dużą siłe do przekonywania ;)

heh... gdybys ze mna wyjechal z taka gadka to bys byl kocony przez dobry miesac:)

Stawianie sie tez nic nie da: nawet jakbys sie postawil kolesiowi jego kumple by cie przypieli do muru. Zreszta nie wiem jak jest w gim ale jak ja bylem w 3lo i przyszly kociaczki to 99% siegalo mi do cycka. i oni byli bezpieczni. U nas kocilo sie wyrozniajacych: wysokich, bujajacych sie, stawiajacych sie tez;)

Podchodzcie do tego jak do zabawy; pczywiscie o ile chopdzi tylko o mierzenie, wioslowanie czy spiewanie. Jak kaza wam zobic cos co uwlacza godnosci - wtedy sie stawiajcie, bo tylko tak uratujecie sie od zostania maminskykiem;)

Valest 02-09-2005 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aztec900
u mnie w gimnazjum tylko starsze dziewczyny wołały za nami "kici kici" bo tak to nic może po za jedną sytuacją gdzie kolo z 3 klasy dopadł sie do mojego kolegi ale ciekawi mnie to czy w LO mniej kocą czy więcej bo za rok pójde do jakiegoś ;) ?

U mnie w szkołe to samo było rok temu :P [ale ja 2gm rok temu :p ]

w tym rooku narazie nic [2gm znowu :p ]
ale jak ktos podpadnie.........

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33.