Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Problem z rodzina Zenho (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53518)

Dolor 06-12-2005 06:29

Yhy fajnie mi tam zenhowie narazie nic nie robia ale dostalem juz hunta od skina skina skarpy bo ponoc zabilem jego kumpla :evul: mam nadzieje ze teraz ja nie padne bo jeszcze nie padlem :o to bedzie cos jak we mnie poleci sobie sd :o to mi z polowe zycia zabieze ;(
Na sytuacja zaczyna byc spokojna wprawe spokojna :confused:
no ale mi tam to nie preszkadza ja sobie siedze na skillu kumple mowia ze mam pie****ca na punkcie skilli :D i jak wchodzi skin skarpa daje loga :evul:
Przez swieta zrobie sobie wolne od tibi to moze skin sobie o mnie zapomni B)
Ja juz musze przestac pisac bo i tak jak do tej pory w tym poscie nic ciekawego nie napisalem :baby:

Narkoman 06-12-2005 13:42

No moze nie polowe zycia ale okolo 200. We mnie on walnal kieds 3 razy po okolo. 70-85 z exori vis !! :/ ( to bylo chyba exori vis, nie wiem. Pamietam,ze nazwa czaru byla bardzo krotka, a to ma krotka :) ) wiec sie ciesz, sie nie msci :)

Markizek 06-12-2005 18:13

0_o

Ja ma hunta od Vudo el Cazador, ale wyemigrowalem do Kazz i o mnie zapomni (mam nadzieję). A ja chybe bende mial przerwe bo bendzie chyba 2 z polaka i szlaBAN........ ;( ;( ;( ;( . Yogi pamientasz jak mówiles "Przegonie cie :D :D " narazie ci ucieklem :D :D

Narkoman 07-12-2005 16:29

no ja wlasnie za oceny z polaka mam szlaban :( . W sobote mi sie konczy :) to dlugo nie bedziesz lepszy :) :cup:

rekin lord vader 07-12-2005 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
no ja wlasnie za oceny z polaka mam szlaban :( . W sobote mi sie konczy :) to dlugo nie bedziesz lepszy :) :cup:

ja tez mam szlaban ale czasem gram :p :p
do swiat zejdzie mam nadzieje i w pacca sie zaopatrze

Narkoman 08-12-2005 06:49

hehe glupia szkola mogliby jej wogle nie stwarzac. No ja se pogram bo juz tesknie za tibia. :P

PS Rekin fajne masz eq. :) Nabaw sie red skula i daj mi sie zabic :cup:
PS2 Chyba zesmy troche odbiegli od tematu.

rekin lord vader 08-12-2005 07:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
hehe glupia szkola mogliby jej wogle nie stwarzac. No ja se pogram bo juz tesknie za tibia. :P

PS Rekin fajne masz eq. :) Nabaw sie red skula i daj mi sie zabic :cup:
PS2 Chyba zesmy troche odbiegli od tematu.

heh- dzieki a- zeczywiscie odbieglismy od tematu- teraz do niego wrócmy

ostatnio vladzenho lal mojego sorcera do pekowania bo mial red skulla i moich kumpli tez i nas uhal :] :] :]

Narkoman 08-12-2005 07:58

Ostatnio, nie pamietam dokladnie kiedy. Duffzenho i inni koledz jego stali pod depo w carlin i wszysy mieli white skule.
BYlem na huncie.Właśnie wracalem z niego i widze to. Prawie nie zginelem, bo depo bylo tak zapchane ludzmi, ze musialem na gore biec. 2 uhy poszly i exura vita, ale udalo mi sie uciec. uff. :) !!

sevi 09-12-2005 20:27

zasrany ROYAL TRIPA

a ja ku*** ide sobie normalnie grzeczne droga z thais z kolega macho yo on mial monka i zerka. idziemy a za nami royal ripa z white skulem i drze sie zeby xerk go zaatakowal. a my idziemy i nic to ten zaczol nawalac macho yo, royal tripa pisze do niego pay armor a ja s*******am zeby niedednac i misze do tamtego zeby uciekam ja sie showalem w GH a mach dednol i stracil FS-a :/
ide do depo niezdazylem dovrze wejsc do miasa a royal mni mnie nawala, jakos z vita i UH dobieglem do depo ale blokowal i niemoglem wejsc ale jacyc kolesie zaczeli robic tlok i jakos udalo mi sie przezyc. odrazu pisal do mnie na MSG "pay or hunted" a ja mu no pay no hunted :p postawilem sie !! ale terz sie zastanawiem czy nielepiej bylo zaplacic czy teraz bac sie go przez cale granie na tym serwie !!!!!!!! chyba kupie PACC-a i jak wyjdzie new swiat to tam pojde grac :P

Markizek 09-12-2005 22:35

A ja mam lepszy sposób nic nie odpisywac, ja mam hunta poszlom 30 uh s*******alem z drag hunta a tu tripa ja do depo w kazz, a on br,spanish??? a ja go olalem, mi hunted przez dwa dni a ja nic i mu sie znudzilo xD

ROYAL TRI[A MA DOWNA ALBO JEST GLUPI(ALBI TO I TO XD)

Narkoman 10-12-2005 09:53

To macie przygode.
Markizek to prawda, że rezygnujesz z servera bo masz hunta od duffzenho. :( Tak mi ktos mowil.

rekin lord vader 10-12-2005 20:47

heh- nie wiem czy zauwazyliscie ale coraz mniej zenho mozna spotkac...
niegdys chodzili po miescie szezac postrach wielkimi grupami a teraz rzadko sie widzi ich "potege"moze powoli opuszczaja serwer?? 0.o
miejmy nadzieje ze TAK 8o

Narkoman 11-12-2005 08:38

A mi sie jednak wydaje, ze oni sa na test serverze. Obym sie mylił :P

Markizek 11-12-2005 13:34

Mialem odejsc ale duff sie pomylil i mnie przeprosil!!!

Dolor 12-12-2005 12:54

Nie chce mi sie juz komentowac tego tematu bo zaczyna sie robic nudny
Propnuje zajac sie tematem only silvera w zdjeciach.
ps. rekin jakis kolo wydedykowal ci tam zdjecia.

Ja prubowalem powklejac pare zdjatek ale jakos nie moge nie wiem czemu -.-

Dolor 14-12-2005 10:54

Co tu gadac sytuacja na silverze sie poprawila i dobrze :p
Oby tak dalej paru mniej znanych zenhow odeszlo z serva z tego co mi wiadomo.
Postaram sie dac ich nicki :D.
A zreszta jak widze to polacy na silverze ci na 30lvl+ sa raczej pogodzeni ze soba i tak powinno byc.
Moze jedna guildia ?? ;)
Chociaz jesli chodzi o polakow to jest to troszeczke nie mozliwe bo niektozy nie chca wspolpracowac i trudnpo jest stworzyc jedna niezalezna grope.

Narkoman 18-12-2005 19:30

moze jedna gildia moze nie.

A teraz odnosnie do tematu.
Ostatnio se ide w Ab (takie miasto obok metropoli jaka jest Carlin :cup: i bardzo daleko od najgorszego miasta-thais :( (bez obrazy ludzie)) pcham (bez skojarzen :P)sobie loot. jestem juz u Shanara i nagle leozenho bierze moj worek i spir**** i k**** jak sie w******** to normalenie ***** (nie chce mi sie wszystkiego pisac) myslalem ze nie wyrobie. (oz okolo 1500 z zamku obok ab)(wczesniej mi zaje*** jeszcze 1 worek ale to bylo kolo 750 oz i bylo mniej warte to pierwsze. :((
Sry za cenzurowane przeklenstwa ale to sa opisane moje uczucia w tamtym momencie

Mam nadzieje ze wam to sie nie przydarza. :)
pozdro dla ofiar i nie ofiar kradziezay :P

Dolor 31-12-2005 12:20

Po mojej dlugiej nieobecnosci (6 dni 8o ) dowiedzialem sie ze wlasnie dzisiaj Folkszenho zostal hackniety. Rodzinka zenho sie zmuci a polacy ciesza.
Czyzby ktos mial na tyle dosyc zenhow zeby zaczol ich hackowac?? :evul:

Dolor 03-01-2006 13:14

Wydaje mi sie ze pora juz zamknac ten temat bo nikt go juz nie komentuje a zenho predzej czy pozniej wyleca z silvery.

Narkoman 03-01-2006 14:02

nie zamykac. :P
ja wczoraj ci napisalem odpowiedz ale jakos mi tego nie uznalo. NIe wiem czemu. napisze to co napisalem, Znaczy powtorze.

,,o lol, zeczywiscie mial hacka to sie dopiero wszystko zaczyna :P a tak pozatym mam pytanko
Dec 31 2005, 13:04:24 CET Killed at Level 56 by Folkszenho
and by fire

jak mozna samego siebie zabic? bo chyba to jest nie mozliwe ( ja tak nie umim :) )

Everlasting Mercy 06-01-2006 22:02

Można to zrobić bardzo prosto. Wystarczy ,że weźmiesz fire fielda i go walniesz . A potem zacznij po nim chodzić aż do śmierci i wtedy na głównej stronie bedziesz miał "killed by fire and "twuj nick".

Narkoman 08-01-2006 08:01

Aha dzieki za odpowiedz.

NO rzeczywiscie jakos nikomu sie ne chce juz tu pisac. Jak cos sie komus przytrafi, to niech pisze, to moze dawna intensywnosc w tym temacie powroci.

Narkoman 09-02-2006 16:27

hehehe
specjalnie dla rekina aby sie tu podniecal a nie tam :))

No dajesz wyzuc swe emocje tak skryt w sobie. B)

Alyreherie Salkeverd 27-06-2006 19:49

Zenho to nie wszystko

a wiec tam.... gram na silvenie moze 2 tygodnie mam i zauwazylem ze tam są sami BR i tepi sie tam polakow (przynajmniej mnie) wyrzucaja z expowisk itp X( :flaga_pl:

Narkoman 27-06-2006 19:56

omg ty to jestes dobry, odswiezac temat, ktory poszedl juz dawno w zapomnienie.

Alyreherie Salkeverd 29-06-2006 10:55

hmm.... ale ja tu gram od moze 2 tygodni wiec dopiero zauwazam co sie dzieje na servie :D

Alyreherie Salkeverd 29-06-2006 12:03

nie tylko zenho to nasz problem -.-

a wiec tak gram tu 2 tygodnie i zauwazylem ze wogule polacy (przynajmniej ja) są tepieni prze br i mi sie to nie podoba na poczatku chcialem wojny ale zauwazylem ze best lvl to wlasnie br ja ubilem duzo zenho mam kolege zenho (polaka) :D

Alyreherie Salkeverd 29-06-2006 13:53

o kurde sorki za tosamo myslalem ze to inny artyku:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12.