![]() |
Ja nie mówie że to jest ots tylko PODEJRZEWAM
Ale jeśli to rzeczywiście prawda że to nie ots to coś z ciebie wyrośnie :] |
Ja daje:
Fabułą 10/10 bardzo ciekawa Wykonanie: 10/10 myśl 10/10 = 10/10 tyle ci daje bardzo fajne faki |
Ładnie, ładnie...rób dalej
|
tak. tak...
rob tak dalej wajne fajki ale nic nie pszebije tamtego pszy czwiach :D :D :D :cup: .Dobry jestes ale czemu tylko6 cz?dawj wiencej:P A jak wstawic te jaja do podpisu chce miec zwizeontka help te na dole zle prosze hlp a ocena 8.5/10
|
Hmmm... dlaczego syn pana mroku rzuca w elfickiego straznika lyzka?? :P Nie lepiej nozem? :D
Fake'i ogolnie dobrze wykonane, troche fabula dziwna, ale ogolnie sa spx :P |
PRZESUPEROWE
Pracuj dalej ale szybko bo sie nie moge doczekać "kto idzie" xD Nie przejmuj sie komentarzami i twórz dalej !!!!!!!!! |
Fak NajLePsZy jaki widzialem :)
invinceble super fak normalnie xx/10 :cup:
Po Prostu wszystko na looz :mag: ehhh invinceble mógłbym wystąpić jako Mornimir?? i chce być Magiem kk?? :mag: Jednym (a w zasadzie dwoma) słowem (a w zasadzie słowami) SuperHiper |
Nowa część podoba mi się. Ciekawe ile taka łyżka ma ataku. Bo to nie jest chyba zwykła łyżka tylko jakaś super hiper. 9/10
|
Od takich ludzi trzeba sie uczyc robic fake'y. Wymiatasz stary. W dobrych miejscach konczysz czesci przez co trzyma to w napieciu. Rob kolejna czesc! Pozdro:)
|
>>>???<<<
invinceble?? Jak długo mamy czekac na nastepne faki?? ?? ?? ?? ;( :confused:
----------------------------------------------------------------------------- YOU SPAM - YOU NOOB |
Cytuj:
|
.....
ehh you to nie znaczy twoj tylko ty ...
Jesli chodzi o fake to nieznam sie na tym zabardzo ale mi sie podoba ;) |
Cytuj:
:) ----------------------------------------------------------------------------- We Are The Champions!!! |
X( X( @ pisze to z kawiarenki internetowej:
nowa czesc jest gotowa, lecz mi odcieli neta. 8o musicie troche poczekac :( cdn juz wkrotce, nie mam za duzo czasu, wiec napisze jak tylko podepna mi neta (again) :baby: |
Ok, tylko rozszerz moją rolę do jakiejś większej niż tylko epizod, np. że chcę zabić swojego ojca żeby przejąć moc naszego znajomego Demonka or sth. like that. I ZMIEŃ MI OUTFIT NA LUDZKI! Jako wampir wyglądam idiotycznie. Jakby co to mogę ci nawet wygląd dać: PACC ten z szopą na głowie (jak to inaczej ująć? xD), czerep czarny, koszula ciemnoczerwona, portki ciemnoszare, buty czarne. (I nie pierniczyć mi tu o wymaganiach! Jak nie chce to nie musi tego robić)
|
fajnie
Cytuj:
To fajnie ze juz masz :cup: a z tym netem to poczekam przynajmniej wiadomo o co chodzi że tak długo nie ma! B) |
:P dosyc tych tematow :P
Nawet jak mnie nie przyjmiesz (w nastepnym faku) (nie w tym co zrobiles) to ja bym chcial to duze ubranko z 2 skrzyzowanymi pasami
Ok? (Jak ustalisz ze nie bede na twoim faku to nie odpisuj ok bo i tak mnie tam(moze) nie bedzie to PO CO mi ubranko :geek: |
Cytuj:
o OMG F@#$% You spam- you noob znaczy.. Ty spam- ty noob widze ze obaj panowie swietnie znają ęgielski -.- |
Hehe dzięki za rolę, choć krótką (może się rozwinie? ;>) ;) Niech ci szybko neta podłączą, bo się nie mogę doczekać ;]
|
:)
Jezeli moj byly podpis tak was zaciekawil zrobcie grope dyskusyjną !!! !!! !!! !!!
hahahAHhAhHaHahHahHHAHAhahahHAhaHAhha |
Inviceble wymiatasz!!
Nareszcie nie coś w stylu "orci zapanują nad światem" lub "Wojna" No to mi sie podoba;) " Niech te cepy ci już neta podłączom!!!!! @edit: Yeee Nabiłem 100 posta w tym temacie!!! Yupiii:):) |
Bardzo mi się podoba z niecierpliwością czekam na następne części (mam nadzieje, że nie stracisz zapału i weny do tworzenia jak poniektórzy).
|
Pierwszy! :p Fajnie zrobione, ale... eee skąd te cyklopy? xD Trochę dziwne ;)
Ciekawe co ze mną poczniesz ;p |
Jakoś przetrwam z tym outem ten jeden odcinek. Załóżmy że w nastepnym zajdzie jakaś "transformacja". ;]
A teraz comment: Grafika: 9,5/10 (Red skull trochę za duży) Ortografia: 10/10 (Zazwyczaj bym marudził, ale ciebie akurat lubię ;]) Średnia: 9,75/10 + oraz - + Język cyklopów (niezbyt złożony ale nic dziwnego ;]) (+1), kolorowe głowy minosów na ścianie (+0,5), Własnoręcznie robione cyce wojownicy (nareszcie nie ściągane z Pomocy) (+1), Sarkazm (+0,5) - Za to że chciałeś mnie zabić, nie powinienem powiedzieć "Nie, Invi, przestań!", tylko cie opierdzielić i to zdrowo (-0,5) Ocena: 12,25 ps. Drugi comment ;/ //EDIT// Oto pierwsza propozycja Mojego outfitu (100 % paint :P) http://i48.photobucket.com/albums/f2...onprototyp.jpg |
Nie no poprostu FAKe wyrąbisty w kosmos ( tzn: bardzo fajny )
mówiłeś coś że bendziesz "rekrutował" każdego kto bendzie chciał wienc zgłaszam sie. Mój orginalny nick to: Neromontix, jaką role i po jakiej stronie stane jest mi obojętne, zależy mi tylko by być w FAKu. Dziękuje z góry jeśli mnie przyjmniesz. |
Normalnie dlamnie spuer 8o 8o Jak masz chęć to mnie wkręć ;) Nick: Ognik albo Dran Exp Outfit możesz wymyślić 8o
Aby tak dalej |
Super Fake
Super fake nie moge się doczekać next części :)
______________________ http://img296.imageshack.us/img296/7174/hb1qp4ft.gif Dołanczam się do akcji! Braylia nie jest zła. |
Za-Za-Zajebiste... I nic innego
Oceay Fabuła 10/10 Inne 10/10 Całosc 10/10 Next pls;> |
bardzo dobry fake [zresztą(prawie)każdy tak mówi).
Czekam na next part! |
Ludzie zacznijcie jakoś poważnie oceniać, dawać plusy i minusy a nie "zawalisty fake 666/10 plx umjeść mnie w fekui". Moja sugestia.
@Dark Mati Podpis zrób w Panelu Kontrolnym Użytkownika. @Invinceble Jak ci pasuje mój out? Jeżeli nie pasuje to nie będę robił dalej. :P A przy okazji, mam prośbę: Umieść w fejku jak najwięcej spamerów i noobów (vide Bialy-Aniol) i pozwól mi ich wytępić. PROSZĘ! ;] @ognik Może ja jakiś out dla ciebie załatwię. Tylko niech się dowiem po której masz być stronie. |
OK, powiem odrazu że niepotrafie oceniać FAKe no ale spróbuje
Grafika: 8 / 10 Fabuła: 9 / 10 Tłumaczenie: 9/ 10 Średnia: 9+/ 10 A jeśli chodzi o rekrutacje, dalej chce zostać przyjęty Nick: Neronix |
A ja mam głupią prośbę - zrób postać Mattiz :)
Fajnie by było wystąpić w jakimś fake'u. Tak w ogóle to 9,5/10, świetny fake. Fabuła - 10/10 - lubię takie ;) Grafika - 9/10 - błędów nie zauważyłem, z wyjątkiem tego, że cyklop jest jakiś dziwny ;) Dialogi - 9,5/10 - Takie se. |
Cytuj:
ps. nie zebym stawial jakies wymagania, bo jak sie cos nie bedzie podobac, to i tak moge cie umiescic w fake'u :evul: |
Jak tak oglądam twojego fake to zastanawiam sie czy nie porzucic swojego fake "Gothic" i zacząć robic cos nowego.
Bardzo dobra fabuła, choć często pokręcona. Ogólnie, jeden z lepszych fake na tym forum :) |
Cytuj:
A tak offtopem - dzięki chłopaki za to że zaczęliście konstruktywnie fejki oceniac. Very thx. //EDIT// @kolos89 Nie przerywaj. Ciekawi mnie bardzo jak zrobisz te ich pancerze, potem (już w fejku o GII) jaszczuroludzi itp. Ale najbardziej mnie zastanawia Główny Boss. (Nie, nie powiem kto to :P) Dosłownie przed chwilą go pokonałem (nawiasem mówiąc, nie był aż taki ciężki do zabicia). //EDIT2// Swój out już mam, teraz dla Ognika zrobię. http://i48.photobucket.com/albums/f2...onprototyp.png |
Dzięki że omnie ktoś pamięta :confused: jak mozesz to cos w stylu palla
Z góry very thx 8o |
ja bym ci dał 11/10 ;D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
SuuUuuuUuuuuPer FAke'i ej ZapomnaiLEs o Tym Co CI pisalEM Na Gg :P :P :P :P
Korin :P:evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |