|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
![]() |
![]() Proszę o komentarze krytyki... Chce sie dowiedziec czy jest sens wklejac tutaj następną czesc...
![]() LOGO FAKE'u: ![]() S-P-I-S---T-R-E-Ś-C-I Rozdział pierwszy - Tu, pod dołem (strona pierwsza) Rozdział drugi - strona druga Rozdział trzeci - strona trzecia Rozdział czwarty - strona szósta Rozdział piąty - strona siódma Rozdział szósty - strona ósma Rozdział siódmy - strona jedenasta Rozdział ósmy - strona trzynasta Rozdział dziewiąty - strona piętnasta Rozdział dziesiąty - strona szesnasta Rozdział jedenasty - strona siedemnasta Rozdział dwunasty, ostatni - strona siedemnasta ZŁODZIEJE Rozdział Pierwszy 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() KONIEC CZESCI PIERWSZEJ Ciąg dalszy nastąpi... mam nadzieje ![]() Ostatnio edytowany przez invinceble - 19-11-2006 o 23:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() Nie no dla mnie się podoba, wykonanie gites, o fabule wiele powiedzieć nie można, ale pomysł na nią jest dobry i co ważne z humorem
![]() @Edit Zapomniałem dopisać, że ci złodzieje mogliby za strażników się podać i niby ich zmienić no i przy zamku troche pogrzebać i by było gites ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Anczer - 02-06-2006 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?
|
![]() Fake mi sie podoba 10/10
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() fake 9/10 idealu chyba nigdy nie ma DAJ NASPENA CZESC PLX xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
jeden z lepszych fake na forum oceniasz bardzo źle a jakiś nowy pierwszy fake gościa ocaniasz świetnie wiesz co, mi sie zdaje że z ciebie taki znawca jak z koziego tyłka trąba @topic Fabuła oklepane ;/ ale niech zostanie bo lubie ten typ fabuły nie obraź sie ale grafika to chyba OTS ME (może nie w 100% ale jednak) mogie sie mylić oczywiście miło widzieć że nie robisz na odwal i nie idziesz na łatwizne Ujdzie w tłoku. No dobra, dobra, jest OK. 6/10 @down I bardzo dobrze
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 02-06-2006 o 14:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
wiesz, powiem tylo jedno... to nie jest ots. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() super daje narazie 6/10 rób dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
![]() |
![]() @Drakon First
Ale się czepiasz ![]() @topic nie moge sie doczekac następnej części |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Ładne, ciekawie sie zapowiada, rob next part
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Nie gram :(
Gildia: brak
Świat: brak
Poziom: ~~
Skille: ~/~
Poziom mag.: ~~
|
![]() @up
Ale z was lolki!! Nie widzicie ze gostek polazl na latwizne?? Przeciez te outfity to gotowce-.- Calkiem niezle tylko sie wysil na jakies swoje outfitki bo tych jakie masz jest pelno xD. 7/10 na zachętę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
czy ty aby nie przesadzasz?? przecież każdy używa takich outów one są poto by je używali ludzie którzy nie umieją robić sami według mnie to nic złego a fake jest ok tyle że zbyt dokłądnie posklejany (troche)
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up2
Nie mam gimpa, ani tym podobnych, wiec tak. Outfitki do fake-story to nie moja robótka... zamieszczam czesc 2: Dokladam drugi rozdzial, troche krótki, ale jak cos, to dołoże jeszcze lepsza 3 czesc ![]() Rozdział drugi 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() Koniec czesci drugiej, cdn mam nadzieje ![]() thx za komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Hehe, dardzo dobre
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: ►Aktywacja◄ Teleportacja to miodzio akcja grunt to git lokalizacja.
Świat: Arcania
|
![]() 8/10
Rób więcej takich scen jak np z kartami na obrazku 7 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() heheheh podoba mi sie
![]() Plusy: +Humor +Nowe zasosowanie strzał +Ta Gierka(karty??) ![]() +Gostek w wazie wygląda zajefajnie ![]() +Dialogi i monologi są zabawne ![]() +zachowana szczegułowość Minusy: -szare kropki na drzwiach Otrzyujesz ocene +5 poprzedzoną sześcioma plusami i jednym minusem ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Zrób kolejną część
Ostatnio edytowany przez Re006 - 16-06-2006 o 21:48. |
![]() |
![]() |