![]() |
A mi się ten WYSIWYG zdecydowanie nie podoba - bo to następny śmieć na listę skryptów IE-only. Pod Mozillą zwyczajnie nie działa, pod Konquerorem się włączył zwykły tryb tekstowy.
Nie, to nie jest kwestia ograniczeń możliwości przeglądarki, jak ktoś tam ładnie napisał w panelu kontrolnym. To kwestia ograniczeń myślowych twórcy tego edytora (no, chyba że gdzieś napisał że rozdaje za darmo komputery z licencjonowanym Windowsem, to grzecznie przeproszę i chętnie wezmę jeden)... |
Cytuj:
|
No no patrzcie... a ja tak chciałem to v Bulletin dać to nie ;] hyh mówiłem mówiłem ze to najlepsze forum i co kto tu ma racje... wlasnie je testuje chodzi bardzo dobrze !! gratuluje ;]
|
Forum jest bardzo dobre (ale nie celujace:D)
Wnosze tylko jedna prosbe do moderatorow aby nie zrobili mozliwosci wklejania tylko linkow w dziale zdjecia i zreby zdjecia mogly byc wyswietlane bezposrednio na stronie. Reszta jest spoko wielka brawa dla moderotorow bo wykonali kawal dobrej roboty!! |
bardzo fajne mi sie podoba , ale mogliście zrobić łatwiejsze w obsludze :p
|
a co w nim jest trudnego? wszystko proste jak drut :p
|
:(
Qrde, że też akurat musieliście V-bulletina kupić. Mam złe wspomnienia z nim, moje ulubione forum o flashu przesiadło się na to i na dobre to nie wyszło. A ten system reputacji to też lipa
|
@ up.
Przyznaję Ci rację. Ten system reputacji ( a tak uważam) jest troche popsuty;/ Tzn byłby spoko, ale nie wszyscy dają punkty;/ Przykładem tego są 2 poradniki. Pomogłem paru osobom, napisałem poradnik i 0 punktów reputacji. |
Świetniste jest te nowe forum!!!
Świetniste jest te nowe forum!!! Nie wiem czy da zrobić się lepsze <przynajmniej przez ten miesiąc nikt nie potrafi zrobić lepszego... bo potem to tak dokładnie nie wiadomo...(technika idzie do przodu :)) )>
Ten kto stworzył te forum ma u mnie wielkiego + Kicek P.S. Poprostu nie mogę uwierzyć... takie za....ste jest te forum!!! ;) |
Forum jest Ekstra :D szkoda tylko, że nie mogę wstawiać obrazków do postów, bo nie mam żadnego serva z którego mogę dawać obrazki :(
|
|
No zgadzam sie forum jest po prostu WYPASIONE ale mam jedno ale dlaczego nie rosnie mi reputacja skoro w panelu użytkownika mam juz 3 wiadomosci o tym ze ktos mi ja "powieksza" !!! ???
|
Cytuj:
Ta reputacja ktora sie nie liczy jest oznaczona szarym kwadracikiem w panelu uzytkownika. |
Teraz to najlepsze forum o Tibi w polsce,a nie wiadomo czy nie na swiecie!
|
Odjazdowy layout!
Super layout, bardzo dużo funkcji, wieksze obrazki. Ogólnie?:confused: B):D :miecz:SUPER!!! :berserk: :D :) Oby tak dalej! |
napewno jest lepsze od poprzedniego pod wszytkimi wzgledami:) :p , ale na serverze przydalo by sie zamiescic w dziale potworkow nowe :p
|
Cytuj:
|
Dlamnie forumm debesciak superte graficzki miodzio idealnie współpracuja z nowym layoutem poprostu big GRATZ.. 8o Co tu dodać cudeńko :D...
|
Po powrocie z wakacji wchodzę na Tibie kropka peel i widze, że na Tibii narescie ten update... Włączam Tibie, nowe grafiki się ściągają, trochę długo u mnie to szło, więc zaczołem czytać newsy. Doszedłem do newsa z nowym forum. Na myśl odrazu mi się nasunęło (zmienili wygląd tego starego kiczowatego forum... a może wwalili phpbb). No to klikam "FORUM"... I pojawia mi się coś nowego. Z początku myślałem, że to zmodowane ładnie phpbb (modami przema etc...)... Wbijam się w Panelik... I tutaj pojawił się uśmiech na twarzy... Zawsze byłem zwolennikim phpbb, ale tego fora jeszcze nie widziałem. Bardzo mi się podoba nowe forum :P Gratulacje dla Yona za dopasowanie layout'a strony do forum i dla całego team'u Tibia kropka peel za tłumaczenie etc :)
Pozdro |
Ktoś może mi wyjaśnić, widzę innych podpisy, wprowadziłem swój i nie widzę. Czy to normalne że nie widzę swojego czy coś jest nie tak?
== edit == co za lolowate forum, nie widziałem podpisów swoim, napisałem tego posta i co? widzę podpis, LOL |
kliknij na swój avatar tam powinienes widziec swój podpis ja tak mam pozdro 600
|
Pomoc
Cytuj:
Sorki nie przeczytałem twojego całego posta.SORRY |
Wróciłem dzisiaj z wyjazdu i po wskoczeniu na forum Tibia.pl naprawdę pozytywne zaskoczenie. . . czekałem spokojnie na nowe forum, ale nie spodziewałem się takiego efektu.
Mimo wielu naprawdę użytecznych funkcji, forum działa płynnie, domyślam się jakiego ogromu pracy to wymagało, dlatego te słowa są wyrazem podziwu dla cierpliwości i pracowitości teamu. ;) |
bardzo pszepraszam !!
pszepraszam ze wyzywalem was i pezyzanje ze ban dal mi czas na przemyslenie sprawy !! od teraz obiecuje ze poprawie sie a tak po za mtym podoba mi sie to nowe forum :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |