![]() |
Cytuj:
|
Z tego co wiem, na tych kamieniach nie można niczego kłaść. Jak już zdejmiesz tego wolfa, to nie wsadzisz go z powrotem na kamień.
|
macie racje.. no tak ale to droga do mino hell hmm no taaaaak ale nie da sie klasc cos znowu na ten kamien :baby:
|
co to jest ten ekskalibug czy cos tam??
|
@Up
Wyjdź, ale już. |
Excalibug jest to "nejlepszy" lub jeden z najlepszych i najpotężniejszych mieczy w tibi. Nikt nie wie jak on wygladą, ile ma ataku i obrony. Wiele osób mówi, że legendarnym mieczem Excalibugiem jest Warlord Sword, lecz niektórzy NPC mają inne zdanie...
@UP Spokojnie... |
O!!!! OMG!!! MAM! MAM! MAM POMYSŁ!!!! Patrzcie! Jest 7 grobów, i 7 kamieni. A po środku nich dead wolf, inny niż wszytskie. Jak wiadomo w grobach chowa się dedki więc moze jaby cos z tymi dead wolfami zrobic....np. wypróbować stary dobry sposób Pana Klocka! 7 dead wolfów z tego kamienia położyc na tych grobach czy coś...wiem że Pan Klocek by napewno coś wymyślił ale go tu niema :P
|
billy1993 Hmm a gdzie te '7' grobow ?? :x:8o
|
na północ od kręgu jest zasypana dziura....Myśle ze domyślasz się co dalej.
|
7 wilkow polozyc na 7 grobow - taka akcje robil juz slynny RB team.
Nic nie znalezli, nic nie odkryli. (no chyba ze sa slepi jak blind orc :-P). |
Ja na to wszystko stam mam to w dupie wiecie dlaczego
bo ja wykonalem wszystkie quest na rooku |
@UP
A je jestem Napoleon Bomampałke |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Jak dziesięc miesięcy to ja się zgadzam. @topic Ludzie nie róbcie już więcej offtopiców. Takich TROLLI trzeba ignorowac i nie zwracać na nich uwagi. |
Podobny temat jes na tibia.org.pl
Koles tam mowil ze tego wolfa i 6 pozostalych cial (human rat some bones ten wolf troll spider i jeszcze cos) to uzbiera je i polozy na te 7 grobow albo przy scianie kolo ghoula i niby dostanie spike sworda :baby: |
Wolf
Freyu może mieć racje po prawdzie każda historia ma w sobie ziarnko prawdy jak to mówią ;) :p :creature:
|
Super...-.- osoby, które zaczynają wierzyć w bajeczki wciąż przybywa.
|
????
Hakuoh-masz jare bo mnie zbluzgales???:baby:
|
Cytuj:
-Dos: Nie mam "jary" wręcz przeciwnie. Denerwują mnie takie osoby. -Tres: Jeszcze mi tylko spróbujcie powiedzieć, że tym dead wolfem da sie otworzyć drzwi, to was normalnie na serio zbluzgam. |
Hakuoh spokojnie. Musisz się opanowac i stać się dobrym użytkownikiem tak jak ja to zrobiłem (znaczy próbuje). Dam ci dobrą rade: IGNORUJ TROLli :D
|
wysepka
kolo wysepki jestem teraz i nie ma spike sworda:) kto chce niech zobaczy na infernie, mam dead wolfa i niech nikt nie pizse ze go sie kladzie jak nie ma spike sworda to bedzie niewidzialny most bo klamie
|
Wiem że to głupi pomysł , ale warto sprubować na północny-wschód tam gdzie jest jaskinia wolfów jest taki sam kamień jak ten na którym leży wolf.Wiem że na całym rooku jest pełno takich kamieni , ale ten wydaje się inny bo przecież to miejsce na pewno nie jest przypadkowe bon tam jest coś ok. 4-5 wolfów naraz.
wiec nie opłaca się tam expić , warto spróbować zanieść wolfa na ten kamień. I prosze mnie odrazu nie bluzgać bo przeciesz każdy chce odkryć o co chodzi z dead wolfem. Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
2.Nie Żadna nie jest prawdziwa,takiego klucza nie ma:evul: :evul: :evul: :evul: |
To, że nie wiemy o istnieniu klucza nie oznacza, że go nie ma.
|
Mam tu dowód, że taki wilk jest nie tylko na Rooku.Natknołem sie na to przypadkowo.
http://img71.imageshack.us/my.php?im...amainiejq4.jpg |
@up
Nie czytałeś całego tematu? Przecież już jasno potwierdziliśmy, że ten dead wolf jest także na mainie. @Michael2204 Ty debilu... |
A może trzeba zniknąć spike sworda i położyć tam wolfa albo mieć 2 wolfy i położyc w 2 miejscach (tam jak spika sie znika)
|
To są brednie tak samo mógł bym położyć tam dead deer'a i co?...JAJCO.!!.
|
Jak rzucisz tam deera i otrzymasz:
-Jajco w znaczeniu coś co składa kura http://www.acatinthekitchen.com/phot...2005/jajko.jpg -Jajco w znaczeniu Kinder Niespodzianka (szczególnie popularne wśród dzieci) http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...spodzianka.jpg -Przyżąd przydatny do parzenia herbaty http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...acze/jajko.jpg -Jajco czyli potoczna nazwa... tego czegoś męskiego http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...es/cenzura.jpg To będzie sensacja! Sorki za offtop ale jakoś tak się powstrzymać nie umiałem. Driadeq kopnij sięw łeb. Super'Cow nie chciałem Cię urazić :) |
Cytuj:
|
serowy bożek
mam pytanie czy wrzucaliscie cialo dead wolfa do posiona na koncu goblin questa?? ja tego nie robilem ale moze ktos by poszedl i zrobil to.
|
@Up.
Jakie w tym dostrzegasz powiązanie? Równie dobrze można położyć butelkę z błotem na pole oddalone o 2 sqm od sklepu Obiego w górę. Równie dobrze można przekręcić krzesło, a następnie położyć na nim 3 banany i rubbish. Z takim samym efektem można wrzucić do wody 7gp, a następnie użyć na tej wodzie kałamarza. ;) Jeśli mamy kombinować na ślepo, to raczej trzeba już na całego. "Na całego" tzn. położyć tego Dead Wolfa na kilku milionach kratek. Nie robiłem takiego czegoś, ale jeśli chcesz, zrób tak. Mam czas, więc nie bój się! Czekamy. ;) Vial |
obok wierzy orków? jeśi tak moze być pewne rozwiązanie... orki zabiły wilka poto aby go zjeść... To tak jak na mainie [przepraszam ze w tym dziale...] jest "restauracja z psów" tam tez nie gniją... Skonczycie jak ci co walą łopatą w ściane do ghula...
|
...
możecie mi nie wierzyc ale wiem gdzie jest quest na spike sworda... jak chcecie wiedziec to napiszcie zobaczycie ze nie klamie!
|
Cytuj:
|
No wiem że to fake, ale znalazłem inne filmy... chcesz zobaczyć to napisz!
|
@up
Inne fake'i? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |