Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czy podoba sie wam nowy update? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8613)

Wopahos11 20-08-2004 14:26

Nie podoba mi sie poniewaz po co sa ulepszane potwory rozumiem ze gs aby bylo sprawiediwie ale naprzyklad po co zerk na takich swiatach jak secura jest pelno wysokich leveli i oni sobie zluruja gs-a i idzie jakis koles i mam deada na 100 %. Update do dupy.

Kinek_F1 22-08-2004 18:21

po odpowiednim przemyśleniu...

... ogółu rzeczy związanych z UP datem chciałbym poprawić swoją opinię.
nadal jestem nastawiony na nie, ale dostrzegłem plusy.

PLUSY +
  • Lepsza grafila poprawiająca radość z gry
  • Nowe bronie zaspokajające zapotrzebowanie rynku
  • Nowe zasady na Trade Chacie (mniej spamu)
MINUSY -
  • Wszystkie pozostałe zmiany są dostepne tylko dla PAcc'ów
  • Nowe potwory są dostępne tylko dla PAcc'ów
  • Nowe miasto jest dostępne tylko dla PAcc'ów
  • Nowe obszary treningowe są dostępne tylko dla PAcc'ów
  • To chyba tyle...

Fixiha 22-08-2004 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellscream
Zgadzam sie z tobą ale jednak przyznasz że grafika teraz jest niczego sobie no szkoda że te potworki tak walą. :(

uważam że grafika nie uległa tak wielkiej zmianie. Aby sie tym tak obnosic.

Zenon 23-08-2004 18:32

Anty Spam zbyt dużo nie daje. Jak byłem jeszcze na rooku na Pacerze wpsiałem SELL MACE(40GP)!!!!! i CTRL+C i CTRL+V bez entera tylko w tej samej linicje. Po nacisnięciu Entera wyświetlała się bardzo duża wiadomość :) Ruszłem się o 3 pola w bok i znowu wklejalem co zasmiecilo cale rynek rooka. Wkońcu wkurzony PACC powiedział że zaalarmuje GM'a :]

PS: Mogliby zwiększyć liczbe potforkuw lub przyspieszyc respawn na pustyni(dla FACC i PACC) :)

Druids of Titania 25-08-2004 10:02

Update

Mi sie nie podoba ze wzgledu na ta nowa wyspe ze jest tylko dla pacc ale reszta jest dosyc fajna B)

Pawelakoos 25-08-2004 12:08

Ja odpowiem tak: OCZYWIŚCIE. To że mam pacca polepsza moją sytuacje. Moge tym updatem sie cieszyc do woli.

Cymcymek 27-08-2004 18:39

Ten UPDATE wniósł dużo zmian i dobrych i złych.
Ale ja jestem na TAK, mi się podobają te zmiany.
Zrobiło się bardziej ciekawiej i trudniej. Teraz trzeba bardziej na siebie uważać podczasu huntowania bo nigdy niewiadomo w którym momęcie potworek naprzykład przyspieszy. :berserk:

Bald22 28-08-2004 22:11

Grafika fajna ale potworki silniejsze :(

Zrazoz 29-08-2004 18:17

Nie podoba mi sie

Xodepumi 04-09-2004 14:58

tak sobie!

mi sie podoba bo nie jestem pallkiem i Gsy odpadaja, ani sorkiem(lub drutem) wiec silniejsze beholderki tez mi zabardzo nie przeszkadzaja! ale bardzo mi sie nie podoba ze zerk Duzo szypszy(jak ktos bez uha napotka to lvl i skille-)
a tak wogule to graficzka fajna, nowe miasto niewiem nie bylem, ale potworki to mnie X(... Mam nadzieje na nowy lepszy update!

inny 04-09-2004 21:55

a ja czekam na nastepny update tak zeby wszystko bylo jeszcze trudniejsze. Zeby zrobili cos takiego jak kiedys na antice (reset postaci o polowe). Skonczyl by sie wkoncu power gamming no i wtedy kiedy po kilku miesiacach zdobylbys juz ten 50 lvl to byl bys ktos i dalsze expienie tylko w grupach na wieksz stworki szybki exp lub powolne expowanie solo. Wyobrazcie sobie to !!!! sprzet drogi jak cholera, wspolne hunty, nie brakowalo by nam lepszych mieczy i zbroi bo wreszcie k-set stalby sie porzadnym zestawem na jakie miano wlasnie zasluguje, bo teraz to na golden armora sie krzywo patrzy tylko dsm i mpa sie liczy. Najlepsi rycerze wladali by fire swordem lub jego odpowiednikiem... malo pk bo nie byli by wstanie zabijac szybko.... ehh marzenia ....

szopenfeldziarz 07-09-2004 18:14

Nowy update nie podoba mi się. Tzn. na pewno spróbuję zakupić (jak stanieją) jakieś fajne przedmioty, dobre grafiki są (choć takie trochę plastikowe, ale doceniam trud) no i w końcu najlogiczniejsza poprawka, która powinna pojawić się zaraz po stworzeniu gry :) czyli "sell 100 dwarven shields" :) ile czasu można stracić przy sprzedaży #%^ lootu? :) Ale wnerwił mnie porządnie jedna rzecz - zwiększona siła potworów, choćby takiego żołnierza krasnoludzkiego, których naraz mogłem zabić do 3 (17 poziom rycerza bez runów), a teraz muszę przed jednym czasem spier.... X(

Rysa Zapomnienia 07-09-2004 21:05

HiHo. Mi tam wszystko jedno. Oprucz grafiki nic się nie zmienilo:/

Bikstopa Reaktywacja 12-09-2004 21:37

a co to jest to cale update ? 8o

a tak na powaznie
poprawila sie grafika doszly nowe potworki i bron
czyli udal si im ten update

czekamy teraz na nastepny, jeszcze tylko 3 mies :] B)

Lord Czaja 13-09-2004 07:34

ponad 3 miesiące :)

Mashour 15-09-2004 15:57

Jak dla mnie to ten update to zupelne dno. Ponieważ do bani zrobili itemy. X(
Ale otoczenie Tibii po update jest spoko. :p

pod11 15-09-2004 16:05

mogliby sie wysilic i pododawac przedmioty klasy firesworda- zeby bylo wiecej mozliwosci na zdobycie podobnego sprzetu.do tej pory dodaja tylko slabe przedmioty ktore wlasciwie niczego nie zmieniaja.
ancient scarab- jedyny silny potwor jaki dodano wlasciwie nic nie mooze drobnac

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56.