Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

bonnek 29-11-2006 23:45

zembol prawda cie tak bardzo boli??

moje posty mialy na celu pokazanie ludzia jak wyglada wojna na azurze.
ktos zadal takie pytania;
"Na azurce toczy sie otwarta wojna czy niewie jak to okreslic ... partyzantka ? Bo z tego co tu mozna wyczytac to raczej partyzantka. Mozecie mi powiedziec czemu Wanted i Dof niestana do otwartej walki ?? Ktora z tych dwoch gildi boi sie walczyc otwarcie ?"

w moich postach znajdziesz wszystkie odpowiedzi na jego pytania jezeli sie myle to mnie popraw i uzasadnij w jakis sposob bo jak narazie to pierdo.... same glupoty nie wiedziec nic o sytuacji na azurze.

Qba =] 30-11-2006 01:55

Wojna na azurze wygląda... różnie.
Dzisiejsza walka dała temu lepszy obraz niż Twoje czcze gadanie.

@down: żal.pl to chyba Twoja strona startowa :D

Grebol 30-11-2006 02:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =] (Post 1104620)
Wojna na azurze wygląda... różnie.
Dzisiejsza walka dała temu lepszy obraz niż Twoje czcze gadanie.

Heg chyba boota nie odpalił bo jakos szybko się z Poll~ poskładali :D
Zal.pl

POzdro
Gremb

Qual 30-11-2006 02:16

Grebol Sracku po pierwsze DoF nie uzywa bota na bitwach w przeciwienstwie do Wanted, a po drugie Bibolowski i Dragoholikus dlugo tez nie wytrzymali wiec mozesz sobie wsadzic gdzies swoje spostrzezenia.

Tak czy siak dzisiaj 5:5 we fragach na dzis, zobaczymy na dniach jak dalej bedzie.

jet 30-11-2006 03:29

Nocna walka (29-30 listopad)

Dzis moglismy bys swiadkami calkiem ladnej walki na naszej pieknej Azurze, po obejrzeniu filmikow stwierdzam, ze tym razem to Wanted uciekalo, wiec chyba hipotezy niektorych legly w gruzach, no ale mniejsza o to, polecam zassac nakrecona przez Ambellyn relacje:
http://rapidshare.com/files/5378198/warwar.rec.html oraz
http://rapidshare.com/files/5378563/ambellyn.rec.html
we fragach dzis byle remis 5 do 5
ze strony DoF & DD padli: Ambellyn, Arucard la'Flak, Heg, Mebi, Pollbull,
natomiast ze strony Wanted: Dragoholikus, Bibolowski, Hawek, Lord sensej, Wican

Pozrawiam
Jet

bonnek 30-11-2006 03:53

hahahahaha mex ty jestes glupi czy co??jakiego bota co ty wymyslasz LOL
chyba tego co jest w klincie+ventrilo
a ja proponuje obejzec filmik nakrecony przez urbexxa na ktorym widac kazda smierc z dof.
co tu duzo mowic ambellyn odwalil za was kawal dobrej roboty...bez niego pewnie byscie nie zlapali zadnego fraga.
anyway gz za fragi.

http://rapidshare.com/files/5386857/azurkaa.rec.html

jet 30-11-2006 04:01

@ bonnek
wiesz co... jedno slowo "zal"
my tu rozmawiamy o aktualnej sytuacji na Azurze, a Ty wyskakujesz za jakims archiwum fragow Wanted, od razu mi sie przypomina "a pamietacie jak w latach 70-tych pokonalismy Anglie?!", no az szkoda slow, dzis byla walka, dzisiejsze fragi sie licza, a co nadchodzace dni pokaza - zobaczymy, ja ide spac bo jutro kolokwium:P

bonnek 30-11-2006 04:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jet (Post 1104631)
@ bonnek
wiesz co... jedno slowo "zal"
my tu rozmawiamy o aktualnej sytuacji na Azurze, a Ty wyskakujesz za jakims archiwum fragow Wanted, od razu mi sie przypomina "a pamietacie jak w latach 70-tych pokonalismy Anglie?!", no az szkoda slow, dzis byla walka, dzisiejsze fragi sie licza, a co nadchodzace dni pokaza - zobaczymy, ja ide spac bo jutro kolokwium:P

a o czym ja pisalem w poprzednim poscie ??chyba o dzisiejszej akcji...
wiec lepiej idz juz spac bo majaczysz chlopie.

jet 30-11-2006 09:20

@ bonnek
a jesli tak to sry, po Twojej krytyce wywnioskowalem, ze nie moze przeciez chodzic o bitwe, w ktorej byl remis fragowy, a na dodatek uciekalo wlasnie wychwalane Wanted, jednak sie mylilem, niektorzy zawsze znajada powod zeby napisac "DoF & DD to nooby"
i jeszcze jedno: zdradzisz nam kiedykolwiek kim jestes? tzn. czy Twoj char uczesticzy w tej wojnie, o ktorej przeciez tak duzo wiesz, chyba najlepiej z nasz wszystkich (nawet uczestnikow bitew), czy jestes po prostu low-lvlem, ktorego marzeniem jest bic sie kiedys jak Wanted z DoF-em i snisz o tym po nocach? wiekszosc z nas nie ukrywa swoich postaci i wiadomo z kim prowadzimy rozmowe, jednak Ty wielki znawca utrzymujesz to w tajemnicy, dlaczego? powodow moge sie tylko domyslac...

zeus1985 30-11-2006 11:04

Name: Heg
Nov 30 2006, 00:16:31 CET Killed at Level 138 by Tegax
and by Marjola

Name: Pollbull
Nov 30 2006, 00:16:25 CET Killed at Level 123 by Tegax
and by Urbexx

Name: Ambellyn
Nov 30 2006, 00:16:14 CET Killed at Level 123 by Drazharm
and by Ake

Name: Mebi
Nov 30 2006, 00:17:13 CET Killed at Level 125 by Urbexx

Name: Hawek
Nov 29 2006, 21:01:33 CET Killed at Level 111 by Jameha
and by Xalf

Name: Wican
Nov 30 2006, 00:14:31 CET Killed at Level 126 by Sandra Magnus
and by Ambellyn

Name: Lord sensej
Nov 30 2006, 00:15:08 CET Killed at Level 114 by Heg
and by Gammbler

Name: Dragoholikus
Nov 30 2006, 00:48:19 CET Killed at Level 150 by Tete Nemeth
and by Dandrag

Name: Bibolowski
Nov 30 2006, 00:48:37 CET Killed at Level 110 by Gammbler
and by Tete Nemeth

Inverse 30-11-2006 11:31

@up
nabijamy posty? :p

@DD & DoF
Gratuluje Wam, powoli zaczynacie sie rozkrecac, Wanted nie powinno byc takie pewne wygranej... no i Gz dla Amba, ladnie to wyszlo =]

Qual 30-11-2006 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bonnek (Post 1104630)
hahahahaha mex ty jestes glupi czy co??jakiego bota co ty wymyslasz LOL
chyba tego co jest w klincie+ventrilo
a ja proponuje obejzec filmik nakrecony przez urbexxa na ktorym widac kazda smierc z dof.

Hahaha wiesz o czym rozmawiamy? wydaje mi sie, ze nie i to raczej ty wychodzisz na glupka niz ja. Dwoma slowami "nedzny bajkopisarz"

tajemniczy111 30-11-2006 16:06

@up
Dobrze, ze sie juz przedstawiles.

Alleran 30-11-2006 16:09

Ja używam bota, robi mi kanapki, podaje picie i czego to on nie robi 8o
Tak na serio , każdy teraz ma "cipowego" bota więc nie wiem po co piszecie takie pierdoły.
A ty maciusiu z klanu, po tym jak padł zremb pytałeś się za ile będziesz free więc teraz to już na pewno nie będziesz ;(

Eldyn 30-11-2006 16:46

Jak mogl Ambellyn zrobic wszystko za nas? tylko 1 fraga wbil, zawdzieczamy jemu tylko to, ze polapalismy was i dobrze nas poprowadzil na bitwie, teraz jak ambellyn moze walzyc z nami to was pojedziemy szmaty.

Kiniol 30-11-2006 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qual (Post 1104623)
Grebol Sracku po pierwsze DoF nie uzywa bota na bitwach w przeciwienstwie do Wanted, a po drugie Bibolowski i Dragoholikus dlugo tez nie wytrzymali wiec mozesz sobie wsadzic gdzies swoje spostrzezenia.

Tak czy siak dzisiaj 5:5 we fragach na dzis, zobaczymy na dniach jak dalej bedzie.

Drogi Mexe~ chcialbym ci oswiadczyc ,ze Bonnek ma racje w przeciwienstwie do ciebie. Na filmach widac jakie to Dof ma"count down" w przeciwienstwie do wanted ,ktore wykorzystuje ta technike w 100%.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jet (Post 1104627)
Dzis moglismy bys swiadkami calkiem ladnej walki na naszej pieknej Azurze, po obejrzeniu filmikow stwierdzam, ze tym razem to Wanted uciekalo, wiec chyba hipotezy niektorych legly w gruzach, no ale mniejsza o to, polecam zassac nakrecona przez Ambellyn relacje:

Widać ,ze nie uwaznie obejrzales filmik, poniewaz gdybys to zrobil to bys zauwazyl ,ze membersow wanted (online) bylo ponad 2 razy mniej niz Dofu i gdyby nie uciekali to by to wskazywalo na glupote a nie odwage.

Hrup 30-11-2006 19:11

...

Jak myslicie, wraz z powrotem bitew pomiedzy DOF a W, co moglo takze wrocic........? PA, tak. Tak jak kazdy wiedzial ze to byly tylko bzdury ze koniec z PA, tak kazdy mial racje. Draz i krakersy dzisiaj robili PA na tych ktorzy wlasnie mogli zarobic na datek dla Wanted w okresie gdy PA nie bylo.

Franco 30-11-2006 19:20

re

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hrup (Post 1105270)
Jak myslicie, wraz z powrotem bitew pomiedzy DOF a W, co moglo takze wrocic........? PA, tak. Tak jak kazdy wiedzial ze to byly tylko bzdury ze koniec z PA, tak kazdy mial racje. Draz i krakersy dzisiaj robili PA na tych ktorzy wlasnie mogli zarobic na datek dla Wanted w okresie gdy PA nie bylo.

Przeciez zawsze jest tak samo.
Koniec Pa-wielkie slowa a nic z nich nie wynika.
Draz nie jest wstanie powstrzymac swoich membersow przed Pa bo jesli zacznie to robic to sie od niego odwracac zaczna czego on w kazdym badz razie by niechcial

Takie jest moje zdanie a co do wojny to nic nie jest jeszcze przesadzone czas pokaze ktora ze stron bedzie lepsza.

Jak narazie kazda ma szanse czego przykladem byla wczorajsza akcja Dofu&DD

Pozdro Adam

Franco 30-11-2006 19:21

re

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inverse (Post 1104754)
@up
nabijamy posty? :p

@DD & DoF
Gratuluje Wam, powoli zaczynacie sie rozkrecac, Wanted nie powinno byc takie pewne wygranej... no i Gz dla Amba, ladnie to wyszlo =]

No no widze kolega z forum blisko mnie nawet mieszka.Ja mieszkam w Manchesterze:)

Eldyn 30-11-2006 19:38

@kiniol baranie policz sabie ludzi z dofa i wanted
zawsze jest mniej ludzi w wanted jak juz ktos padnie takie wymowki to nam nie w*******aj na forum
prawda jest taka ze jak zaczynaja tracic ludzi wanted to daja loga ;P
czego jest przykladem filmik ale niestety dragus i bibolek nie zdazyli
a elite z reszta dostal z fb ale dali loga ( zabralo im po 10 hp ale dali loga )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33.