Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Cors Ent 04-01-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1173988)
Moze ja sie wypowiem na temat sandry ;)
Odpierdolcie sie kurwa od tego nooba, ze nie umie grac to juz nie nasza wina :/ a te gdybanie mnie w*****a bo i tak nikt z pvp nigdy nie zagra na Sandrze, wiec szkoda robic nie potrzebne posty :(

Odezwal sie ten master ktory 8 miesiecy temu zabił 2 osoby i zyje w samouwielbieniu od tego czasu.
a teraz jak sie go prosi zeby cos zrobil to siedzi w depo i jeczy ze nie ma kasy na manasy - fakt jestes mistrzem pvp i masz podstawy do wszelkiej krytyki

@gammblerek - cry me a river now

Ciri the Witcher 04-01-2007 21:55

A przepraszam bardzo :P gdzie ja napisalem ze bluzg? napisalem ze go jedzie a nie bluzga ;S.

@cors
nie dawalibyscie 300k na addony dla yaviego bylaby kasa na manasy; ].

CHyba_Twoj_Stary 04-01-2007 21:56

Tja.. Najlepsze sa te klotnie w gildii.. :baby: :confused: :baby:

Ise~ 04-01-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1173955)
Ehhh mimo iż Ise to drazodupek to musze mu przyznac racje ze tylko cos powiedzial a ty go odrazu jedziesz bez powodu :S.

Nie jestem "Drazodupkiem" ... Jestem z Bełchatowa, jeżeli Ci to coś mówi. Kiedyś byłem w/z Wanted ... ale to, że teraz jestem w DD nie znaczy, że mam ich nienawidzić i zmieniać podpisy, commenty, etc. ... I szczerze mówiąc śmieszy mnie nieco zachowanie moich kumpli (szczególnie Pinia- 2nd owner Weraxina), który do tej pory wychwalał Wanted, nie raz chciał iść na PA, nie raz był, ale coś mu nie szło, a teraz mówi, jakie to Wanted jest złe, że Ci ludzie nie mają życia prywatnego, etc., etc., etc. ...

A co do mnie, to ja właściwie już nie gram, zaloguje się raz na jakiś czas pogadać chwile i spadam ...

Pozdrawiam ...

Eldyn 04-01-2007 22:13

@cors ent
Akurat manaski to ja mam :) sam zarobilem na to a od mojego brata sie odpierdol bo on nic nie pisze na forum od ostatniego razu jak pojechal cie jak szmate...

Ciri the Witcher 04-01-2007 22:17

O_o ooo;> nie wiedzialem :P ale dla dofu i tak to bez roznicy czy jestes w dof dd czy innym szajsie, bo i tak ci nie zaufaja :P. Mi nawet po 1,5roq znajomosci nie ufaja wiec mi juz dof zaczyna dyndac :).

Ise~ 04-01-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1174131)
O_o ooo;> nie wiedzialem :P ale dla dofu i tak to bez roznicy czy jestes w dof dd czy innym szajsie, bo i tak ci nie zaufaja :P. Mi nawet po 1,5roq znajomosci nie ufaja wiec mi juz dof zaczyna dyndac :).

Mnie nie zależy na ich zaufaniu, ale Piniowi chyba tak i z tego co wiem, to ma passy na ich vent, więc w pewnym stopniu mu zaufali.

Pozdrawiam ...

Gammbler 04-01-2007 22:45

@gammblerek - cry me a river now[/quote]

Cors dzziekuje ze mi nie zajebales w Poznaniu z kolegami bo tak sie wlasnie odgrazales -najlatwiej bylo nie przyjsc

Franek ^^ 04-01-2007 23:14

Cors, a Ty kur**a co jestes ? Taki cwaniaczek w tb a na rl pizdeczka ? Bales sie na solowke wyskoczyc z Gammblerem jak byl w Poznaniu ? Z kolegami chciales przyjsc slyszalem. I na dodatek nie przyszedles i tak. Skad Ty sie urwales? Jestes pier******m lamusem. Idz lepiej dalej kupywac browary i fajki Jasmin i tak Ci dupy nei da.

Pozdro:)
Franek:)

Dandrag 04-01-2007 23:44

Kurde Panowie/Panie wyluzujcie bo ciśnienie wam skoczy. Koniec w wyzwiskami itp. Zajmijcie sie tym co sie na serwie dzieje. Nie wiem czy czyjes prywatne życie a tak wszystkich pasjonuje..czuje sie jak bym pomylił fora..

Gammbler 04-01-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandrag (Post 1174338)
Kurde Panowie/Panie wyluzujcie bo ciśnienie wam skoczy. Koniec w wyzwiskami itp. Zajmijcie sie tym co sie na serwie dzieje. Nie wiem czy czyjes prywatne życie a tak wszystkich pasjonuje..czuje sie jak bym pomylił fora..

Ja poprstu chcialem uslyszec to na zywo co omnie wypisuje na forum itd i spotkac sie a on z tekstem "nie moge sie znim spotkac bo bylbym zmuszony zaj*** mu z kolegami i nie pobawil by sie na sylwestra" to troche zal:)

Cors Ent 04-01-2007 23:53

Gammbler ty bajki mozesz zaczac pisac.
Po 1 to dowiedzialem sie nie od ciebie a od xalfa czy aru na vent ze jedziesz i text byl "gammb bedzie pol godziny w poznaniu bo jedzie do szczecina"
gdzies tylko komus powiedzialem ze jak ma bojowe zamiary to z mozna je szybko rozwiac i tyle - nie uwazam sie za pseudo dresa pokroju draga cytat: "wpadne z urbem i urb rozjebie caly poznan"

zreszta co ja sie tu produkuje - to ty masz tu problem a nie ja - do dofu juz nie wrocisz, drazharm cie zabil - have fun - zaplac mu moze pozwoli ci grac
twoi real koledzy tez sie toba przestali ostatnio przejmowac z tego co na vent mowia.
mi to ryba - wymyslal sobie teorie na forach czy cos - skoro lubisz :)

Cors Ent 04-01-2007 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 1174340)
Ja poprstu chcialem uslyszec to na zywo co omnie wypisuje na forum itd i spotkac sie a on z tekstem "nie moge sie znim spotkac bo bylbym zmuszony zaj*** mu z kolegami i nie pobawil by sie na sylwestra" to troche zal:)

nie gadam z toba odkad zaczoles szpiegowac dla wanted i wyleciales z dof - wiec jestem ciekaw kiedy taki text moglem do ciebie powiedziec - kiedy moglem powiedziec jakikolwiek text?

zyj dalej w wlasnym swiecie gambi - mi to tito po prostu.
Do DoF nie wrocisz, jak sie od Jasmin nie odczepisz to cie jeszcze zabije i tyle - a twoje "walki i grozby" w real to mam gleboko - to ty wiecznie sie nadpuszasz ze mozesz komus w rl wpiepszyc - ja na 100% czegos takiego bym nie napisal co "ZACYTOWALES" bo od zawsze uwazam ze nie ma nic dziecinniejszego niz isc klepac sie i drzec "to za mojego deda w grze!" - ale gambi to twoj swiat - enjoy

Gammbler 05-01-2007 00:09

po 1 nie mowilem aru i xalfowi ze jade cyzli nie mogli ci poweidziec raczej tylko eventualnie hofi po 2 nie mowilem ze bede cie bic a po 3 pokaze rozmowe jak komus rownierz pisales ze bylbys zmusozny mnie tam itd .

Cors Ent 05-01-2007 00:29

Skoro tak ci na tym zalerzy niech ci bedzie - nie chce mi sie kolejnych postow pisac bo co to kuffa melodramat czy jak :D

ja mam to gleboko, a ty rob co chcesz- bylebys trzymal sie z daleko bo padlina waniejesz ;)

Horrigan 05-01-2007 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1173955)
Ehhh mimo iż Ise to drazodupek to musze mu przyznac racje ze tylko cos powiedzial a ty go odrazu jedziesz bez powodu :S.

Co ty gadasz? Gdzie go pojechalem, obrazielm go w jakis sposob? Poprostu chcialem napisac cos niebanalnego bo ostatnie 20 stron tego forum wyglada jak glazura w sraczu na dworcu...

jet 05-01-2007 04:20

hola, hola...
czy gdyby Gammbler szpiegowal dla Wanted to Draz by go ujebal? - tak jakos mi sie nasunelo droga dedukcji, a Lukasz moze po prostu chce byc neutralny?
a co do bicia na RL to uwazam, ze cwaniaczkom ktorzy potrafia nawrzucac zza monitora czasem przydalby sie strzal w ryj (nie jest to aluzja do Corsa, lecz ogolne stwierdzenie) skoro uwazaja ze sa tacy twardzi i oczywiscie nie za gre tylko za obrazanie na forum!

CHyba_Twoj_Stary 05-01-2007 08:28

no to skoro chcial/chce byc neutralny mogl sie z ty wczesniej odbudzic. A nie gdy sprzedal troche u DoFu informacji z wanted, troche u wanted informacji z DoFu.. Cry me a river.:baby: :baby: :baby:

zeus1985 05-01-2007 08:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1174049)
A przepraszam bardzo :P gdzie ja napisalem ze bluzg? napisalem ze go jedzie a nie bluzga ;S.

@cors
nie dawalibyscie 300k na addony dla yaviego bylaby kasa na manasy; ].

LOL !!! Kot mi niby dał te 300k na addony co? Czekam na Odpowiedź, bo sam jestem ciekawy >.<

Franek ^^ 05-01-2007 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CHyba_Twoj_Stary (Post 1174509)
no to skoro chcial/chce byc neutralny mogl sie z ty wczesniej odbudzic. A nie gdy sprzedal troche u DoFu informacji z wanted, troche u wanted informacji z DoFu.. Cry me a river.:baby: :baby: :baby:

A Ty skad sie urwales ? Pierdzielisz ciagle, a nawet nie wiadomo kim jestes.

Weirdo 05-01-2007 09:46

Coraz lepiej az sie kurwa wczulem w klimat tematu i chce wszystkich na*******ac!!!!!11111oneoneoneoneoneone
W zwiazku z tym jezeli jakis modek zamknie temat to mu napierdole!!

CHyba_Twoj_Stary 05-01-2007 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^ (Post 1174552)
A Ty skad sie urwales ? Pierdzielisz ciagle, a nawet nie wiadomo kim jestes.

Z choinki sie urwalem. Nie Twoja sprawa kim jestem, wazne ze sporo wiem na temat wielu osob ;] :baby: :baby: :baby:

Azureus 05-01-2007 12:26

Nosso wypłacił się, a jak wiadomo wczoraj został zabity przez multiaccsharera Elite Cruschera (nawet się rymuje :D) Wanted robi sobie coraz to więcej wrogów ;)

Nie rozumiem tylko czemu Bogu ducha winny neurtralny gracz został zabity przez tego idiote :D

Inverse 05-01-2007 12:35

A wiecie skad gambi ma acc z Caroline? :D rl ownerka tego chara zabujala sie w naszym Lukaszq przez neta a potem uznala ze za bardzo ja bola rozmowy z nim wiec chciala skonczyc i dala mu passy...ohh jakie to romantyczne i wzruszajace... oddala mu wszysto co miala...Gammbler the heartbreaker ^^

Cors Ent 05-01-2007 12:45

gammb - sprzedal info ze mielismy akcje i trap ustawiony na elite crushera na demoni
a drugie co juz dalo mi 100% pewnosci to zgon o okolicznosci w jakich padl Tegax - detale daly mi i hegowi 100% pewnosci ze szpiegowal - 10 min potem wypadl z vent i wiecej juz nie mogl napsocic

yavi - dostales 200k z urba i nie piernicz bo zal

CHyba_Twoj_Stary 05-01-2007 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inverse (Post 1174653)
A wiecie skad gambi ma acc z Caroline? :D rl ownerka tego chara zabujala sie w naszym Lukaszq przez neta a potem uznala ze za bardzo ja bola rozmowy z nim wiec chciala skonczyc i dala mu passy...ohh jakie to romantyczne i wzruszajace... oddala mu wszysto co miala...Gammbler the heartbreaker ^^

Muahuahuahaua
Powtórka z rozrywki?
Patrz. Lady-Elle, Kitty From Szczecin ~~ Kofana Smerfetka.. Mais Dragirius.. Dziwne ze ta kurewka Jasminka passow mu nie dala :baby: :baby:
Przeciez tez byla tak wielce zakochana :confused: :baby: :baby:

Weirdo 05-01-2007 12:57

Nossa to pewnie zapierdolili za bycie .

Mloda1348 05-01-2007 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CHyba_Twoj_Stary (Post 1174664)
Muahuahuahaua
Powtórka z rozrywki?
Patrz. Lady-Elle, Kitty From Szczecin ~~ Kofana Smerfetka.. Mais Dragirius.. Dziwne ze ta kurewka Jasminka passow mu nie dala :baby: :baby:
Przeciez tez byla tak wielce zakochana :confused: :baby: :baby:

Niestety musze Cie zmartwic ona tez mu dala passy ;(

Marihuans 05-01-2007 13:42

@cors.
akurat shanoz na tej akcji co padliscie trzymal sie najdluzej i dal rade na pustynie spierdolic... niestety go dojebali ale moze by uciekl. a wy staliscie jak te lamy i sie patrzyliscie kiedy wam sie skonczy manashield ...

Ciri the Witcher 05-01-2007 13:49

To sie nam na forum kogel mogel zrobil :D.

Eldyn 05-01-2007 13:52

@Marihuans
Oooooo o tym jeszcze nie slyszalem :) ucieklem okolo 20sqm i po minucie ataku wanted padlem :(

Caroline 05-01-2007 14:04

Po 1 nie wiem skad Wam sie wzielo ze Gammbler ma passy na moja postac.
Po 2 nawet jesli chce komus oddac postac to mam prawo dac ja komukolwiek i nic Wam do tego.
Po 3 drogi Patryku to ze kogos lubie (tak lubie Gammblera! przyznaje sie!) to nie znaczy ze zaraz sie w nim zabujalam. Lubie duzo osob z tibii i co to oznacza ze sie w nich kocham? Wrzuc na luz. A tak btw spodziewalam sie oczerniania mnie po wszystkich ale nie po Tobie... :baby:

A tak w ogole to jesli ktos chce wiedziec postac dalej jest moja

Weirdo 05-01-2007 14:17

tu prze kurwa ciez zawsze byla zupa mleczna z groszkiem i cebula.Za duzo dofu sie placze ... w zasadzie sam dof i ludzie ktozy w tej wojnie nie graja roli.
Ludzie pokroju corsa krytykuja kazdego kto sie wypowie negatywnie na temat dofu badz napisze cos niezgodnego z prawda (nie koniecznie w zlych intencjach).

CHyba_Twoj_Stary 05-01-2007 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caroline (Post 1174775)
Po 2 nawet jesli chce komus oddac postac to mam prawo dac ja komukolwiek i nic Wam do tego.
Po 3 drogi Patryku to ze kogos lubie (tak lubie Gammblera! przyznaje sie!) to nie znaczy ze zaraz sie w nim zabujalam. Lubie duzo osob z tibii i co to oznacza ze sie w nich kocham? Wrzuc na luz. A tak btw spodziewalam sie oczerniania mnie po wszystkich ale nie po Tobie... :baby:

1. Gammbler pisal/pisze z Twojej postaci do wielu osob.
2.Czyzby account tradinig/sharing ?
3.Uwazasz sie za taka boska osobe, ze tak Cie to zbulwersowalo? Poor :baby: :baby:

CHyba_Twoj_Stary 05-01-2007 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mloda1348 (Post 1174712)
Niestety musze Cie zmartwic ona tez mu dala passy ;(

Cry me a river.
mais zgadzia sie?;]
muahahaha

jasminka_ 05-01-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caroline (Post 1174775)

Karolinko, zawsze miałyśmy dobry kontakt, Ale niestety nie musisz ściemniać, bo jakoś nie wierze żebys mnie biła bez powodu, a Dostałam nie dawno dwa Mort Hury od Caroline~~ Po czym Gammbler się przyznał że to on siedzi.. Wiec sry ;) Ofc masz prawo oddać tą postać bo jest Twoja, ale ja bym się zastanowiła, czy jest sens dawać ją Gammblerowi, który nią pkuje i niszczy?

Ciri the Witcher 05-01-2007 15:09

Najchetniej to all was bym zbanowal bo pierdolicie jakies bzdury. Skaczecie z tematu na temat! Bana dla all! Dla mnie tez!!!!!!!!!1oneoneo

Caroline 05-01-2007 15:09

wcale nie uwazam sie za kogos wyjatkowego po prostu nie lubie jak ktos rozglasza plotki na moj temat.

@ jasminka
nic do Ciebie nie mam ale nie powinnas sie wypowiadac na temat podawania passow innym podczas gdy sama to zrobilas

CHyba_Twoj_Stary 05-01-2007 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caroline (Post 1174915)
wcale nie uwazam sie za kogos wyjatkowego po prostu nie lubie jak ktos rozglasza plotki na moj temat.

@ jasminka
nic do Ciebie nie mam ale nie powinnas sie wypowiadac na temat podawania passow innym podczas gdy sama to zrobilas

Tak sie sklada ze nigdy nikt nie biegal Jasmina i krzyczal "hunted gammbler here"
A twoj wspanialy "przyjaciel" tak robil. Nic sie nie dzieje bez przyczyny.

jasminka_ 05-01-2007 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caroline (Post 1174915)

@ jasminka

@Caroline
Ty no bo ja nie kłamie, Ofc Gammbler miał na mnie passki, W lato, expił na hydrkach.. Ale mi nie o to chodzi.. Chociaz bys sie przyznac umiala, a nie kłamiesz w żywe oczy.. :baby: :baby: :baby:

@Topic
Znowu się zaczęło, Jak Nie Tegax i złodziejstwo, to Gammbler i jego kochanki.. Panowie Byście się za zabijanie wzięli a nie xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59.