![]() |
Cytuj:
dla tych co tego nie widzieli:o http://video.google.pl/videoplay?doc...Annihilator+RL |
[quote=bonnek;1105836]ok moge byc dla ciebie zalosny(...)
oj widze, ze bierzesz ta gre za bardzo na serio, powiedz kiedy ostanio dozsedles od kompa, np. do pubu albo klubu?:> o przepraszam - pan "nie rozumiem zartow" nie pamieta <zal> |
1. Urbexx
2. Drazharm 3. Grit-Monster 4. Ulfmaa 5. Morson Mayon 6. Wican 7. Ake 8. Zazim 9. Lord sensej 10. Tremour 11. Dragoholikus 12. Tegax 13. Lord-Milten 14. Deeamonicuz 15. Bibolowski 16. Xhue 17. Elite crusher 18. Senis Saltiz Na akcji bylo 18 osob, Jeszcze bylo duzo noobow, ale nie zaliczam. |
Nie rozumiem po co się w ogóle z nim kłócicie... Jak komuś bardzo na tym zależy to i tak udowodni innym swoją rację nawet jeśli nie jest zgodna z prawdą. A te Wasze kłótnie do niczego nie prowadzą.
Ja tam w wojnie nie biore właściwie udziału, tibicam też mi nie działa więc nie wiem jak wyglądała sytuacja ale sądząc po Waszych postach i tak jestem bardziej skłonna uwierzyć Qbie, Jetowi, Alleranowi itd. niż jakiemuś bonnkowi, który na siłe wmawia osobom uczestniczącym w wojnie, że to on ma racje. Głupszym się ustępuje chłopaki :p |
Cytuj:
Ehh bonnek, calm down... bo nie oni sa zalosni ale niestety Ty... Qba dobrze mowil, nie znasz ich, nic o nich nie wiesz. Ja znam troszke Qbe i jego sqad i z czystym sumieniem moge powiedziec ze nie jedna osoba moze im pozazdroscic tego co maja... z Twoich postow wynika ze nie wiesz co to przyjazn ani dobra zabawa. |
Cytuj:
Milo slyszec, moze mozna by kiedys zebrac troszke wiecej ludzi i jakies party zorganizowac com? bo tu strasznie nudno! ... |
Cytuj:
btw: ostatnio ogladalem jeden z odcinkow South Park o grach MMORPG, a dokladnie o WoW-ie, oto link na google video http://video.google.com/videoplay?do...uration%3Along polecam, swietne to jest, mozna sie posmiac^^ Pozdrawiam Jet |
Cytuj:
Tydzien temu widzialem ten odcinek i jest swietny ;) Co do pana "bonnka", to czy on wogóle gra na azurze? Nie wiem, jak można się wypowiadac na temat wojny i ludzi w niej uczestniczących, nie znająć ich >.< To tak jak osoba, która nigdy nie piła/nie paliła/nie ćpała mówi o tych wszystkich używkach, jakby pozjadała wszystkie rozumy. Pozdro i narta. |
Cytuj:
O lol :D tom sie uśmiał :D:D:D sam sobie zaprzeczasz - akurat kto jak kto ale ty to jestes osoba co najwiecej uczesniczyła w wojne - w bitwach i walkach wszelakich :P:P o ironio :D |
re
Cytuj:
Jasne.Konkretnie mieszkam w Rochdale.Mamy tu co jakis czas polskie bibki wiec zapraszam do Rochdale.Jak cos mozemy sie skontaktowac jakos na priv message. Cors losiu odezwalbys sie raz do wuja a nie w grzyba walisz. Qba co jak co ale masz kopa na rlu nie wiem jeszcze za co ale masz;P Pozdrow tam Krycha odemnie i Lotinke;P Pozdro Adam:) |
Hrhr... spoko wodza ;) Coś Ci z tym rl`em nie wychodzi na razie, liczę na zmianę :D
Chcesz moje vampirowe konto :D ? Gg jak coś ;) |
Tano
Dec 02 2006, 10:59:46 CET Killed at Level 102 by Tete Nemeth |
Gz Gammbler , Jameha , Tete
|
ładna akcja :D:D
takie lubie najbardziej - szybko i boleśnie :P |
a macie moze cama ?:P chtnie bym ogladnął B)
|
Komuś wypięły się wrotki :baby:
|
bardzo ladnie, gratuluje milej akcji, mam nadziej, ze bedzie ich wiecej:)
Pozdrawiam Jet |
Sir kiks
Dec 03 2006, 01:10:15 CET Killed at Level 58 by Pesa and by Frean GZ frags, jak lot dopisal ?? :) Franco jak chcesz ubic mnie to mow, nie bedziesz tracil unj :( |
oj ludzie ludzie ... Co ta gra z Wami wyprawia ... Jak w odcinku South Park przytoczonym przez Jetola ;d;d;d
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |