Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

tajemniczy111 03-12-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 1109981)
nie dla loota padles ;p ale przydalaby mi sie jeszcze jedna para bohow

Nie dla lota, lol sam sobie zaprzeczasz...a bohy to nie lot ?

Raul de Azura 03-12-2006 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1110411)
Nie dla lota, lol sam sobie zaprzeczasz...a bohy to nie lot ?

chodzilo mi o to ze jakby byl jakis loot to jeszcze lepiej byloby... ale co nie zmienia faktu ze i tak ciagnelismy lacha po akcji

tajemniczy111 03-12-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 1110478)
chodzilo mi o to ze jakby byl jakis loot to jeszcze lepiej byloby... ale co nie zmienia faktu ze i tak ciagnelismy lacha po akcji

"Akcji" buheaaaaaaaaa :-) Bylem tak zalany, ze nawet nie wiedzialem co robie ;pp no ale gz ;) Jak juz mowilem po pijaq sie nie gra !

Pavvulonik 03-12-2006 22:14

Zmieniajac temat chcialbym sie przyczepic tegaxa bardzo niedawno okradziono domek malego wielkiego czlowieka ktory byl wart ponad milion mozna by bylo twierdzic ze to jakis haker albo cos ale eq i kasa malego zostala na miejscu wiec to ktos kto mial inva do domku.Inva mieli koledzy z gildi malego i napewno go nieokradli bo byli rl kumplami ale inva mial jeszcze tegax dziwne jest to ze z domku zniknely rzeczy wtedy kiedy tegax poszedl do wanted moze poczul sie grubo? albo ktos mu kazal ? wkoncu taka kasa droga niechodzi.Przez to co sie stalo malemu wielkiemu czlowiekowi niechce juz sie grac wielka szkoda ze zaufal takiemu idjocie jakim jest tegax.X(

Citek 03-12-2006 23:55

"Big talkers are little does"

Ten cytat w pelni opisuje DoF, szczegolnie dzisiejszy masslog.

Pozdro,
Citek

Qual 04-12-2006 00:54

Po to sie zalogowalismy, zeby sie z wami poscigac, pobawic w chowanego i dac loga. Zabronicie nam?

Co do Tegaxa hahaha to najwiekszy zlodziej, kretacz i nie wiem co jeszcze. Takiego typa to jeszcze w tibii nie poznalem. Kogo to on juz nie okradl xD

Gimlos 04-12-2006 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek (Post 1110834)

Ten cytat w pelni opisuje DoF, szczegolnie dzisiejszy masslog.

Pozdro,
Citek

Rozumiem ze mozna nie umiec angielskiego, ale zeby nie potrafic poprawnie przytoczyc cytatu? Radze spedzac mniej czasu w Tibii, a wiecej w szkole

Nazgool 04-12-2006 16:20

Maly Wielki Czlowiek to klamca. Przejmujecie sie tym partaczem??

Franco 04-12-2006 17:28

re

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1109266)
Sir kiks
Dec 03 2006, 01:10:15 CET Killed at Level 58 by Pesa
and by Frean
GZ frags, jak lot dopisal ?? :) Franco jak chcesz ubic mnie to mow, nie bedziesz tracil unj :(

Ja? a po co?

Idz sie poucz w szkole czy cos bo waste time na Ciebie bez kitu.Wogole to nie wiem po co bazgrole cokolwiek zeby Ci odpisac.

Your's Adam

frances111 04-12-2006 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nazgool (Post 1111379)
Maly Wielki Czlowiek to klamca. Przejmujecie sie tym partaczem??

Dokladnie, a w dodatku chytrus przeogromny :p dziwne ze jeszcze nie padl

rekin from azura 04-12-2006 19:23

LoL
Tegax zawsze byl pierdolony skurwysynem,jebanym dupo lizemX( Tylko dupe umial lizac i okradac ludzi nic wiecej.Mysle,ze tego chuja zrookuja w pizdu

Drox 04-12-2006 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco (Post 1111547)
Your's Adam

Adach? Ema Siema;d Jak Qba ma kopa za nic ;d to Ty tez masz ;d Mialeś zawitać do Bełchatowa ;d prędzej sie chyba w anglii spotkamy <hahaha> niz w Polsce ;d

Rumum 04-12-2006 19:31

Prawda jest taka.
Mały wielki czlowiek jest bardzo dobrym graczem o czym przekonalem sie wielokrotnie na wlasne oczy. Dla niektorych jest wstanie za nich pasc zeby tylko ocalich ich zycie.
Wielu powyzej jego lvla chowa sie do niego i ten lvl zdobylo bo tylko ma dobre plery i za nimi umie cwaniaczyc. Widze jak wy co poniektorzy tu sie wypowiadajacy grzejecie dp a to forum jest miejscem na wasze cwaniactwo. Nie wiem czy sie sezon grzewczy zaczal czy moze swojego majatku pilnujecie.
I nie pieprzcie krytyka na niego bo go gowno znacie naprawde.

I niestety jesli MWCz bylby chytrusem to ani jeden nie mial by inwa w takim razie do domku. Bo z tego co mi wiadomo to jesli masz z nim dobry uklad to mozesz w kazdej chwili liczyc na jego pomoc.

Franco 04-12-2006 19:56

re

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drox (Post 1111772)
Adach? Ema Siema;d Jak Qba ma kopa za nic ;d to Ty tez masz ;d Mialeś zawitać do Bełchatowa ;d prędzej sie chyba w anglii spotkamy <hahaha> niz w Polsce ;d

Heh no nie wiem sam.Teraz smigam 6 grudnia do domu na mikolajki(musze siostrzenicy dac prezent) a w sobote mykam znow do Anglii.Sie okaze moze w maju bym do was zawital,ale to czas pokaze.

Pozdro

Your's Adam

Horrigan 04-12-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek (Post 1110834)

To 'zdanie' nie ma najmniejszego sensu :confused:

A co do wczorajszej akcji, Dogoholikus biegajacy przez 1,5h ze skullem swiadczyl o tym ze macie cos naszykowane. Lognelismy sie na chwile, nasze przypuszczenia okazaly sie prawdziwe, a wasz misterny plan legl w gruzach. Zamiana rol? W tej wojnie to wy jestescie zwierzyna, a my zakladamy sidla, pamietajcie o tym. Zyczymy udanego PA.

Pavvulonik 04-12-2006 23:38

Tegax okazal sie zlodziejem i okradl swojego kumpla i to na dodatek oskarzal innych mieszkancow domku wiec widzicie co wanted robi z ludzmi najgorsze jest to ze maly i jego gildia nic niezrobi tegaxowi(a moze przylacza sie do dofu ? byloby naprawde ciekawie :D) i to jeszcze w perfidny sposub wystawil te zeczy w swoim domku ja mysle ze maly wielki czlowiek rozliczy sie z nim w rl :P.A co do tych osub co mysla ze maly wielki czlowiek to cwaniak i skapiec to sie grubo myla ten czlowiek naprawde ma honor.B)

Qual 05-12-2006 02:30

Jak ma honor to niech zabije Tegaxa.

Eldyn 05-12-2006 08:37

Watpie zeby Steel Enclave cos zrobilo, to jest gildia jebanych lamusow z hlvlami wiec czego sie po nich spodziewac.

cyrek 05-12-2006 11:29

dlaczego lamusow ?? dla ciebie kazdy jest lamus kogo wojna nie kreci i chce pograc spokojnie dla przyjaciol ?

druga sprawa co ma zrobic? zabije tegaxa to bedzie mial wanted na glowie i sciagnie nie tylko na siebie klopoty ale takze na cala gildie.

Inverse 05-12-2006 11:55

Ale Eldynowi chodzi chyba o honor do którego odwalal sie Qual...czasem trzeba cos zrobic bez wzgledu na konsekwencje.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45.