![]() |
Cytuj:
|
@Inverse
W Lutym zalozylem postac, a na koniec kwietnia mialem wojne przeciwko Wanted. W tym czasie gdy expilem byly 2 wojny a teraz trwa dalej 3. Na necro bylem tylko kilka razy, a tak to wpadalem robic tylko questy. Fakt faktem 4 miechy to napewno nie trwalo tylko 3 miechy ;) I tak trwalo to dlugo ba na furorze po 2 tyg mialem juz 66lvl Przemo2 moze potwierdzic :P |
Cytuj:
Taaa :D heh |
taka contra była do przewidzenia... nie chce mi się ciągnąć tego dalej, nie ma sensu, zwracam honor...
|
@Inverse
Zaraz bedzie nastepna contra noobkow na mnie ;) |
Cytuj:
nazywaj mnie jak chcesz... |
@Inverse
Nie chodzilo mi o ciebie, ale spox ;) |
@up
tak wynikało z treści twojego postu, ale dobra nieważne, idę spać :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty co znaczysz na tym serwie? Dof ci ratuje dupe bo inaczej jebali by się wszyscy. |
Cytuj:
@Dirk Pitt Mi nikt nie musi ratowac dupy. Byłem z Wanted jak bym był dalej miał bym pewnie ze 130+lvl ale mi to wisi wole byc z kimś kto szanuje moich kumpli. Sam podjąłem tą decyzje. |
@up
nie wiem czy zauważyłeś ale ja już wczoraj skończyłem ten temat i przyznałem się do błędu. |
Cytuj:
|
Ehh... Same klutnie a wiekszosc fragow jakie tylko byly i dof do walki zagrzali shanoz i satan wlasnie ;]
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem to chodzi o.... picie :D
Poprostu Sathan z Shanozem wola sie napic z normalnymi ludzmi a nie jakims dzieciakiem co ma 150cm wzrostu, xywe 'Alkoholikus', a zalicza zgona po drugim browarze :baby: |
Cytuj:
Haha, żałosny jesteś, dawaj wchodź i klep mnie, czekam =] |
16:45 Sirmaciek [103]: xD
16:45 Grebol Maciek [58]: w temple chloapk juz :< 16:45 Sirmaciek [103]: ma ktos hajs ? 16:45 Grebol Maciek [58]: uprzedzil nas ktos :d 16:45 Grebol Maciek [58]: juz oddaje 16:45 Sirmaciek [103]: :) 16:45 Grebol Maciek [58]: oke 16:45 Grebol Maciek [58]: on nie wyjdzie daje loga 16:45 Grebol Maciek [58]: z/w za 30mjno ale Ty śmieszny jesteś, w temple siedze bo film ogladam, chodz wyjde, ubij mnie i się podjarasz :D czekam... co 2 dedy i się znudziło? dawaj dalej =] powiesz starej to moze Ci piątaka na fajki odpali...-.- |
:confused: Sirmaciek : Nov 26 2006, 08:00:50 CET Killed at Level 104 by Hiakuza !! Moze powiesz cos na temat tego Deda ?? Padles od 19 lvl ;> Jak to sie stalo ?? Sadze ze to bylo AFK bo nie wydaje mi sie zebys mial takie pvp ... ;P ??:evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53. |