![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tegax Dec 10 2006, 21:22:38 CET Killed at Level 106 by Dragoholikus and by Kruchy Mag Mam płakać ? Nie lubie gościa ;] |
Juz się znowu zaczyna swoich degradują :D
|
Cytuj:
|
Bum Bum Bum..... lawina śmiechu
Cytuj:
See yaaa... btw. Yours Tegax :* |
Cytuj:
eh, skąd mam mieć Twój numer gg? :| A spotkać się mogę ;) Moje i kumpli foty znajdziesz na photobuckecie więc się zastanów ;D |
Cytuj:
@TOSIK tegax pisal ze przyjdzie sam a ty widze o kolegach wspominasz juz zaraz... boisz sie spotkania w 4 oczy ;] ?? |
Cytuj:
@ czy Rhu = Marcin? :O odezwij sie przed przyjazdem do poznania to moze jakis browar zmotamy ;) @Ktorys odwazniak sie z tego forum sie przyzna ze do mnie dzis z fajnym tel dzwonil? anonimy puszczac to nawet 5 latek potrafi... przydalo by sie ujawinic :P |
@ Cors Ent
Oczywiście ,że skoczymy na procenciki ^^. Tak to ja Marcin, ale wpadne z Sebastianem bo też chciałby Was poznać.:cup: @Tosik Napletek Tosik właśnie oglądałem ten twój photobucket (czarujący dzieciaczek z Ciebie)i doszedłem do wniosku ,że szkoda mi kuratora na karku przez Ciebie.A tych dwóch głąbów wypynijących sie jak *** to koledzy po fachu w mniejszej wersji ^^.:baby: @Zembol Ahoi dude :*:cup: |
@tegax ta sciemka z new ownerem to nie dobry pomysl :D
a jesli dof cie przyjmie spowrotem to ja odchodze :D |
Cytuj:
nie moja sprawa co macie do tegaxa ;] ja do niego nic nie mam i tyle ;] spoko ziomus ;) :] |
Cytuj:
Shanoz ty potrafisz walczyć wogóle ? Stoisz w tym dp jak ci*ć ,jakbyś coś tam ukrywał. A na akcjach albo biegasz jak najdalej od młynu a potem wkręcasz ze cie niemilosierne lagi dorwaly albo kampisz w trapach <lól> PVP MASTER .:baby: Więc odejdz bo zajmujesz slota na Vetrilo tylko. :* Wogóle nie bede sie wypowiadał na twoj temat bo jestes kompletnym dnem dla mnie. Taki rozwydrzony zćpany dzieciak :( |
Cytuj:
@Tegax Chciałbyś wyglądać tak jak oni ;] Jednego napewno Łukasz ze szkoły pamięta ;] Łukasz ! A pamiętasz słynnego kwiatka i pstryczek w nos? haha :D Albo jak płakałeś że pieniądze od Ciebie wymuszają i do mamy - nauczycielki pobiegłeś? Pozdro dla ciebie ;] A czemu mam hunta od tej gildi ? Jak od Ciebie to od gildi ? :) Od Polla czy Hega napewno nie mam ;] Albo od Sandry ;] a Tosik cały czas w DOFie więc ciszej prosze ;] |
Cytuj:
|
@Rhu
Nie wymyslaj, ze kiedys mowilem, ze mam lagi poniewaz ja nigdy nie mam chyba, ze serv laguje to wtedy wszyscy maja, a ty zajebiscie sie zlozyles na hydrach nigdy nie zapomne nie uzyles ani 1 stone skina ani m walla, zeby zablokowac droge sdkow i ty masz miec pvp? Jestem jedna z nie wielu osob ktora nie kampila w trapie (chyba, ze po zabiciu kogos z ekipa) hahaha, nie przypominam sobie zadnej akcji zebym siedzial w jakims trapie lub sie wylogowal wiec nie wkrecaj. Teraz zobaczymy cwaniaczku kto bedzie kampil pz hahahahahah, jak byles w dofie to caly czas kampiles w wanted tez sobie nie przypominam zebys czyms blysnal, teraz ty bedziesz chronil swoje smieci w dp ktore nakradles przez calom twoja gre na azurze. Szkoda, ze wykasowales te liscie marihuany z twojej rl foty po tym ajk cie zjechalem smieciu bo by sie all posmiali z ciebie pozerze :) a my nadal czekamy az zrobisz sobie fotke z dziewczyna bo nikt ci nie wierzy klamczuszku, ze to twoja dupa. |
Tosik, nie uważasz, że grożenie kolegami-dresiarzami jest trochę nie na poziomie?
|
Chyba znalazlem na tym photobuckecie Tosika :)
http://s147.photobucket.com/albums/r...odklatk261.jpg Ten maly to chyba on, wcale mu sie nie dziwie, ze sie broni jakimis dresiarzami bo to jest dzieciak, a tak pozatym to kumple w moim wieku sa wieksi od tych dresiarzy z twojego photobucketa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
HuahuahahHA xD Wpadnij do Poznania jak bede jechal, zabieram Pauline ze sobą ; ) . To ze jestes nieudacznikiem i nie potrafisz sobie znalezc kobiety to nie moja wina słonko :*. A ty czyms zablysles w tej wojnie? Ilością dedów? : ) Wogóle nie mam zamiaru campic w dp : ) wole poexpic : ). :*** |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |