Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Raul de Azura 09-12-2006 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kitiara (Post 1119769)
za wszytko inne zaplacisz kartą Mastercard :D

robi sie nudno....

Fiszbin 10-12-2006 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1118490)
Wraca do normy? Chłopaki mysleli ze jest to Dofolud -.-' Za deda dostaje kase na aol i belssy wiec jak ne wiesz nie pierdol X(

POzdro
Gremb

Poproś rodziców o nową baryłkę wazeliny na gwiazdkę.

Tosik Tepek 10-12-2006 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kitiara (Post 1119769)
za wszytko inne zaplacisz kartą Mastercard :D

Za wszystko inne zapłacisz Aleksemu powinno być ;]

Tegax
Dec 10 2006, 21:22:38 CET Killed at Level 106 by Dragoholikus and by Kruchy Mag

Mam płakać ? Nie lubie gościa ;]

Sathan Bell 12-12-2006 10:07

Juz się znowu zaczyna swoich degradują :D

Tosik Tepek 12-12-2006 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell (Post 1123661)
Juz się znowu zaczyna swoich degradują :D

Tylko znowu go nie przyjmijcie ;] To największa dz***a Azury ;] Za siano w tibi by rodzine sprzedał ;S

Rhu 12-12-2006 16:23

Bum Bum Bum..... lawina śmiechu

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1124285)
Tylko znowu go nie przyjmijcie ;] To największa dz***a Azury ;] Za siano w tibi by rodzine sprzedał ;S

Tak sie składa ,że na dniach wpadne do Poznania odwiedzić znajomych :*. Spotkajmy się Tosiku Napletku ok? numer gadu znasz więc zaklikaj.

See yaaa...

btw. Yours Tegax :*

Tosik Tepek 12-12-2006 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu (Post 1124387)
Tak sie składa ,że na dniach wpadne do Poznania odwiedzić znajomych :*. Spotkajmy się Tosiku Napletku ok? numer gadu znasz więc zaklikaj.

See yaaa...

eh, skąd mam mieć Twój numer gg? :| A spotkać się mogę ;) Moje i kumpli foty znajdziesz na photobuckecie więc się zastanów ;D

Zembol91 12-12-2006 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu (Post 1124387)

See yaaa...

HEHEHE... tosik tylko mocny w gebie... a ja nie wiem czemu wszyscy tak teraz wyzywaja tegaxa... z tego co ja z nim gadalem to uwazam ze spoko koles i to wszystko ;] jak byl w dof to inaczej mowiliscie a teraz nagle do wanted wszzedl to zaraz wszyscy wyzywaja ...

@TOSIK
tegax pisal ze przyjdzie sam a ty widze o kolegach wspominasz juz zaraz...
boisz sie spotkania w 4 oczy ;] ??

Cors Ent 12-12-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1124285)

@tepek Ciekawe ze tak bardzo sie martwisz o losy gildi od ktorej masz hunt for live na wszystkich charach jakimi kiedykolwiek bys gral na azurze :D:D

@ czy Rhu = Marcin? :O
odezwij sie przed przyjazdem do poznania to moze jakis browar zmotamy ;)

@Ktorys odwazniak sie z tego forum sie przyzna ze do mnie dzis z fajnym tel dzwonil? anonimy puszczac to nawet 5 latek potrafi... przydalo by sie ujawinic :P

Rhu 12-12-2006 20:35

@ Cors Ent

Oczywiście ,że skoczymy na procenciki ^^.
Tak to ja Marcin, ale wpadne z Sebastianem bo też chciałby Was poznać.:cup:

@Tosik Napletek

Tosik właśnie oglądałem ten twój photobucket (czarujący dzieciaczek z Ciebie)i doszedłem do wniosku ,że szkoda mi kuratora na karku przez Ciebie.A tych dwóch głąbów wypynijących sie jak *** to koledzy po fachu w mniejszej wersji ^^.:baby:

@Zembol

Ahoi dude :*:cup:

Eldyn 12-12-2006 20:53

@tegax ta sciemka z new ownerem to nie dobry pomysl :D
a jesli dof cie przyjmie spowrotem to ja odchodze :D

Zembol91 12-12-2006 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1125251)

walczyc i tak bedziesz albo z napisem Defenders of fangorn albo bez ;p
nie moja sprawa co macie do tegaxa ;] ja do niego nic nie mam i tyle ;]
spoko ziomus ;) :]

Rhu 12-12-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1125251)

Shanoz ty potrafisz walczyć wogóle ? Stoisz w tym dp jak ci*ć ,jakbyś coś tam ukrywał. A na akcjach albo biegasz jak najdalej od młynu a potem wkręcasz ze cie niemilosierne lagi dorwaly albo kampisz w trapach <lól> PVP MASTER .:baby: Więc odejdz bo zajmujesz slota na Vetrilo tylko. :*

Wogóle nie bede sie wypowiadał na twoj temat bo jestes kompletnym dnem dla mnie. Taki rozwydrzony zćpany dzieciak :(

Tosik Tepek 12-12-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1125039)
@tepek Ciekawe ze tak bardzo sie martwisz o losy gildi od ktorej masz hunt for live na wszystkich charach jakimi kiedykolwiek bys gral na azurze :D:D

@ czy Rhu = Marcin? :O
odezwij sie przed przyjazdem do poznania to moze jakis browar zmotamy ;)

@Ktorys odwazniak sie z tego forum sie przyzna ze do mnie dzis z fajnym tel dzwonil? anonimy puszczac to nawet 5 latek potrafi... przydalo by sie ujawinic :P

Eh, Cors ;) Mam sobie royala którym wbiłem właśnie 70 dista i 12 magic :D ale Azura się znudziła ;] Chcesz kupić do PK ? LVL mały bo mało expiłem ;]

@Tegax
Chciałbyś wyglądać tak jak oni ;] Jednego napewno Łukasz ze szkoły pamięta ;] Łukasz ! A pamiętasz słynnego kwiatka i pstryczek w nos? haha :D Albo jak płakałeś że pieniądze od Ciebie wymuszają i do mamy - nauczycielki pobiegłeś? Pozdro dla ciebie ;]

A czemu mam hunta od tej gildi ? Jak od Ciebie to od gildi ? :) Od Polla czy Hega napewno nie mam ;] Albo od Sandry ;] a Tosik cały czas w DOFie więc ciszej prosze ;]

Rhu 12-12-2006 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1125587)
Eh, Cors ;) Mam sobie royala którym wbiłem właśnie 70 dista i 12 magic :D ale Azura się znudziła ;] Chcesz kupić do PK ? LVL mały bo mało expiłem ;]

@Tegax
Chciałbyś wyglądać tak jak oni ;] Jednego napewno Łukasz ze szkoły pamięta ;] Łukasz ! A pamiętasz słynnego kwiatka i pstryczek w nos? haha :D Albo jak płakałeś że pieniądze od Ciebie wymuszają i do mamy - nauczycielki pobiegłeś? Pozdro dla ciebie ;]

A czemu mam hunta od tej gildi ? Jak od Ciebie to od gildi ? :) Od Polla czy Hega napewno nie mam ;] Albo od Sandry ;] a Tosik cały czas w DOFie więc ciszej prosze ;]

WoooooooWWWW. To fascynujące dziecinstwo masz widze , duzych kolegow dla ktorych jestes maskotką chyba :D. Twoja wypowiedz swiadczy o twoim niedorozwinieciu spolecznym jak i psychicznym . Wypisując te bzdury zastanow sie co mowisz ...... a pamietasz gdy ,,,, a pamietasz jak,,,, jejeje pstryczek ^^. W Poznaniu czeka Ciebie taki pstryczek ze Ci klame urwie, a koledzy nie pomogą nawet za skrzynie browara ^^. :baby: :baby:

Eldyn 12-12-2006 23:17

@Rhu
Nie wymyslaj, ze kiedys mowilem, ze mam lagi poniewaz ja nigdy nie mam chyba, ze serv laguje to wtedy wszyscy maja, a ty zajebiscie sie zlozyles na hydrach nigdy nie zapomne nie uzyles ani 1 stone skina ani m walla, zeby zablokowac droge sdkow i ty masz miec pvp?

Jestem jedna z nie wielu osob ktora nie kampila w trapie (chyba, ze po zabiciu kogos z ekipa) hahaha, nie przypominam sobie zadnej akcji zebym siedzial w jakims trapie lub sie wylogowal wiec nie wkrecaj.

Teraz zobaczymy cwaniaczku kto bedzie kampil pz hahahahahah, jak byles w dofie to caly czas kampiles w wanted tez sobie nie przypominam zebys czyms blysnal, teraz ty bedziesz chronil swoje smieci w dp ktore nakradles przez calom twoja gre na azurze.

Szkoda, ze wykasowales te liscie marihuany z twojej rl foty po tym ajk cie zjechalem smieciu bo by sie all posmiali z ciebie pozerze :) a my nadal czekamy az zrobisz sobie fotke z dziewczyna bo nikt ci nie wierzy klamczuszku, ze to twoja dupa.

Fiszbin 13-12-2006 00:06

Tosik, nie uważasz, że grożenie kolegami-dresiarzami jest trochę nie na poziomie?

Eldyn 13-12-2006 08:40

Chyba znalazlem na tym photobuckecie Tosika :)

http://s147.photobucket.com/albums/r...odklatk261.jpg

Ten maly to chyba on, wcale mu sie nie dziwie, ze sie broni jakimis dresiarzami bo to jest dzieciak, a tak pozatym to kumple w moim wieku sa wieksi od tych dresiarzy z twojego photobucketa.

Gammbler 13-12-2006 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1124916)
eh, skąd mam mieć Twój numer gg? :| A spotkać się mogę ;) Moje i kumpli foty znajdziesz na photobuckecie więc się zastanów ;D

hahaha jestes warty co ci twoi koledzy sam jestes niczym ,zreszta mi tez obiecales ze mnie odwiedzisz , na gadaniu sie zakonczylo.

Rhu 13-12-2006 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1125849)
@Rhu
Nie wymyslaj, ze kiedys mowilem, ze mam lagi poniewaz ja nigdy nie mam chyba, ze serv laguje to wtedy wszyscy maja, a ty zajebiscie sie zlozyles na hydrach nigdy nie zapomne nie uzyles ani 1 stone skina ani m walla, zeby zablokowac droge sdkow i ty masz miec pvp?

Jestem jedna z nie wielu osob ktora nie kampila w trapie (chyba, ze po zabiciu kogos z ekipa) hahaha, nie przypominam sobie zadnej akcji zebym siedzial w jakims trapie lub sie wylogowal wiec nie wkrecaj.

Teraz zobaczymy cwaniaczku kto bedzie kampil pz hahahahahah, jak byles w dofie to caly czas kampiles w wanted tez sobie nie przypominam zebys czyms blysnal, teraz ty bedziesz chronil swoje smieci w dp ktore nakradles przez calom twoja gre na azurze.

Szkoda, ze wykasowales te liscie marihuany z twojej rl foty po tym ajk cie zjechalem smieciu bo by sie all posmiali z ciebie pozerze :) a my nadal czekamy az zrobisz sobie fotke z dziewczyna bo nikt ci nie wierzy klamczuszku, ze to twoja dupa.

HuahuahahHA xD Wpadnij do Poznania jak bede jechal, zabieram Pauline ze sobą ; ) . To ze jestes nieudacznikiem i nie potrafisz sobie znalezc kobiety to nie moja wina słonko :*. A ty czyms zablysles w tej wojnie? Ilością dedów? : )
Wogóle nie mam zamiaru campic w dp : ) wole poexpic : ). :***

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57.