![]() |
Cytuj:
hahahahah dobre:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tosik moze zachlystn±l sie megabolem od kolegów i swiruje : ) |
Cytuj:
na 80 lvlu ubili wicana bo sie na hydry wbil i od tego chyba sie wszystko zaczelo ;p BTW. Fajne rzeczy sie na tescie dzialy ... wanted + jakies tam osoby bily seromontisa .. nie wiem czy ubili ale ... widac jakie pvp ma azura po wszystkich doswiadczeniach .. mogla byc wojna Azura vs Nova bo jedynie nova lub tez Aurea ma dobre pvp ;p;p bo co niektorzy to noobki w h... |
Cytuj:
Azura nie ma wogole PVP :) Isara i Berylia rox : ) btw. Co to za wyczyn ubic Wicana? Jak Shanoz ma takie pvp to niech cos pokarze teraz ,dobry czas na blysniecie :) |
Cytuj:
|
@Rhu
Ja nie widzialem zebys ty cos pokazal oprocz tego jak zabilismy w 3 z crusherem cozmetic jonesa, wyskocz cwaniaczku i zabij kogos w dzien i nagraj filmik bo jak widzisz mocni w pysku sa tacy ludzie jak grebol maciek i tosik tepek ty sie do nich tez zaliczasz. |
Cytuj:
Stul pysk prostytutko azury :o Ty bys tylko filmy nagrywał to idz do playboya :baby: stado murzynków na Ciebie poleci i bd miał open battle :D POzdro Gremb |
Cytuj:
|
Cytuj:
co o tym wiesz zeby stawiac taka teze? |
Cytuj:
Gdybys sie przyjzal dokladnie wojnie na azurze to bys stwierdzil ,ze pomimo tego ,ze bylo malo open battli to i tak jak juz sie odbywaly to byly dosc imponujace. Wiec nie gadaj takich pie****ow. |
Cytuj:
|
tegax@
Wez kurwo s*******aj z tego forum bo jak czytam twoje posty to mnie kurwa chuj strzela.Shanoz robi 2 x wiecej na wojnach niz Ty jebana cioto.Ile juz kurwa osob okradles??Jak Ci sie nie podoba na azurze to idz lizac dupe na ta twoja Berylie.To dawaj ujeb Wicana lamusie.Tylko w mordzie kozak jestes |
Cytuj:
Dlaczego nazywacie mnie zlodziejem? Moj sposob zarabiana jest lepszy niz reszty :( Ja zarobie okradajac jedna osobe na 2kk w 10minut, a Shanoz,Sathan,Gammbler etc musza okradac przez tydzien cała azura robiac PA zeby mi dorownac,wieć? Moj sposob chyba lepszy,a co to za roznica czy okradam kumpla czy nie? To tylko gra, wygrywa i przezywa sprytniejszy i mocniejszy easy ^^ |
NIgdy nie okradl bym kolesia ani czlonka swojej gildi poniewaz mam szacunek do ludzi
A co do twojego sposobu zarabiania to gz :D |
Cytuj:
|
Tedzio co do moich dedow to padlem mniej razy niz ty slonko
a co do twojej kobitki to szkoda ze mieszkasz 500 km odniej i kochasz ja przez interenet bardzo romantyczne :( az plakac sie chce a co do twojego pedalskiego zachowania idz obkradnij kogos innego na innym swiecie ;) Wanted cie nie Kocha Dof cie nie Kocha Mama cie nie kocha co ty wogule tutaj robisz Widac jaki z ciebie kumpel czekasz tylko na dobry moment zeby kogos ojebac Ja jak bylem w wanted tez moglem skroic ladne zeczy ale nei bede sie ponizal tak jak ty buraku mam nadzieje ze w poznaniu cie wyruchaja w dupe |
@Tegax
Rewelnia stary ... i co z tego ze masz 2kk jak najprawdopodobniej juz nie pograsz tutaj ... |
Cytuj:
btw: mimo iz Gammbler jest moim kumplem, grywamy czasem w noge z ekipa jak wracam do Belchatowa to i tak robienie PA uwazam za lamerstwo (nie wiem czy Gamb dalej to robi, moj brat przestal), nigdy nie oddalem nic nikomu, kiedys Draz chcial mojeg eq jak expilem najtem na slimach, zaczal mnie bic(oczywiscie tylko do red hp), lurowac slimy, zdal sobie sprawe ze musialby mnie zabic zeby cos wyciganac, wiec odszedl, wiem ze jest masa innych sposobow na zarabianie kasy nie krzywdzac przy tym innych, przeciez Tibia to tylko gra, po co robic sobie tu wrogow jak mozna sie milo zrelaksowac. Pozdrawiam Jet |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |