Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

pilkarzyk10 13-12-2006 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin (Post 1120718)
Popro¶ rodziców o now± baryłkę wazeliny na gwiazdkę.

hahahahah dobre:)

pilkarzyk10 13-12-2006 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1124916)
eh, sk±d mam mieć Twój numer gg? :| A spotkać się mogę ;) Moje i kumpli foty znajdziesz na photobuckecie więc się zastanów ;D

hhaha wiesz tosik nie znam cie ale jestes smieszny....co ty taki laps jestes ze sie sam nie umiesz napier****c..kolegami sie bronisz?? hahahahaha....wiedz ze nie tylko ty masz kumpli kozakow?...tylko niektorzy tu sie madrze wypowiadaja..reszta to banda rozwydrzonych dzieciakow ktorzy musza sie wyzyc na forum bo w domu ich stara zelazkiem bije.....to tyle co mam do powiedzenia....mimo wszytsko szanuje was wszytskich w tym temaciu...bo kzdy czlowiek zasluguje na szacunek..pozdro !

Rhu 13-12-2006 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pilkarzyk10 (Post 1126246)
hhaha wiesz tosik nie znam cie ale jestes smieszny....co ty taki laps jestes ze sie sam nie umiesz napier****c..kolegami sie bronisz?? hahahahaha....wiedz ze nie tylko ty masz kumpli kozakow?...tylko niektorzy tu sie madrze wypowiadaja..reszta to banda rozwydrzonych dzieciakow ktorzy musza sie wyzyc na forum bo w domu ich stara zelazkiem bije.....to tyle co mam do powiedzenia....mimo wszytsko szanuje was wszytskich w tym temaciu...bo kzdy czlowiek zasluguje na szacunek..pozdro !

Szczerze...sensownie...i dobitnie ;D

Tosik moze zachlystn±l sie megabolem od kolegów i swiruje : )

Zembol91 13-12-2006 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu (Post 1126237)
HuahuahahHA xD Wpadnij do Poznania jak bede jechal, zabieram Pauline ze sob± ; ) . To ze jestes nieudacznikiem i nie potrafisz sobie znalezc kobiety to nie moja wina słonko :*. A ty czyms zablysles w tej wojnie? Ilo¶ci± dedów? : )
Wogóle nie mam zamiaru campic w dp : ) wole poexpic : ). :***

no shanoz troche duzo zrobil kiedys bo pamietam ze sami ubili dosc duzo osob z wanted ale tegax ciebie chyba jeszcze wtedy na azurze nie bylo bo lvl wbiles w 3 miechy a to bylo pozniej ale jedno jest pewne DUUUZO osob padlo jak satan i shanoz sami robili akcje i latali...
na 80 lvlu ubili wicana bo sie na hydry wbil i od tego chyba sie wszystko zaczelo ;p
BTW. Fajne rzeczy sie na tescie dzialy ...
wanted + jakies tam osoby bily seromontisa ..
nie wiem czy ubili ale ...
widac jakie pvp ma azura po wszystkich doswiadczeniach ..
mogla byc wojna Azura vs Nova bo jedynie nova lub tez Aurea ma dobre pvp ;p;p
bo co niektorzy to noobki w h...

Rhu 13-12-2006 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 1126265)
no shanoz troche duzo zrobil kiedys bo pamietam ze sami ubili dosc duzo osob z wanted ale tegax ciebie chyba jeszcze wtedy na azurze nie bylo bo lvl wbiles w 3 miechy a to bylo pozniej ale jedno jest pewne DUUUZO osob padlo jak satan i shanoz sami robili akcje i latali...
na 80 lvlu ubili wicana bo sie na hydry wbil i od tego chyba sie wszystko zaczelo ;p

Azura nie ma wogole PVP :)

Isara i Berylia rox : )

btw. Co to za wyczyn ubic Wicana? Jak Shanoz ma takie pvp to niech cos pokarze teraz ,dobry czas na blysniecie :)

Tosik Tepek 13-12-2006 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1126012)
Chyba znalazlem na tym photobuckecie Tosika :)

http://s147.photobucket.com/albums/r...odklatk261.jpg

Ten maly to chyba on, wcale mu sie nie dziwie, ze sie broni jakimis dresiarzami bo to jest dzieciak, a tak pozatym to kumple w moim wieku sa wieksi od tych dresiarzy z twojego photobucketa.

Jak by¶ widział mam koło nicku, w nawiasie napisane moje imie ;] Jestem na photobuckecie na 1 czy 2 fotach bo ja większo¶ć robiłem ;] a co do Ciebie Tegax, to ul. Owsiana, Tomek Ci pokaże gdzie to ;] przeważnie siedze na ławce :D więc zapraszam ;]

Eldyn 13-12-2006 16:48

@Rhu
Ja nie widzialem zebys ty cos pokazal oprocz tego jak zabilismy w 3 z crusherem cozmetic jonesa, wyskocz cwaniaczku i zabij kogos w dzien i nagraj filmik bo jak widzisz mocni w pysku sa tacy ludzie jak grebol maciek i tosik tepek ty sie do nich tez zaliczasz.

Grebol 13-12-2006 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1126632)
@Rhu
Ja nie widzialem zebys ty cos pokazal oprocz tego jak zabilismy w 3 z crusherem cozmetic jonesa, wyskocz cwaniaczku i zabij kogos w dzien i nagraj filmik bo jak widzisz mocni w pysku sa tacy ludzie jak grebol maciek i tosik tepek ty sie do nich tez zaliczasz.

Stul pysk prostytutko azury :o
Ty bys tylko filmy nagrywał to idz do playboya :baby: stado murzynków na Ciebie poleci i bd miał open battle :D

POzdro
Gremb

Malanis 13-12-2006 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 1126265)

noobem to jestes ty....myslisz, ze jak pograsz sobie pare razy na otsie to juz bedziesz wszystko wiedzial o wojnach i pvp? wypisujesz takie glupoty, ze az mnie cos w srodku skreca kiedy czytam twoje posty....wojna na azurze jest i bedzie zalosna bo 80% ludzi ktorych uczestniczy w wojnie nie ma zielonego pojecia o wojnach i pvp

Cors Ent 13-12-2006 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malanis (Post 1126731)
noobem to jestes ty....myslisz, ze jak pograsz sobie pare razy na otsie to juz bedziesz wszystko wiedzial o wojnach i pvp? wypisujesz takie glupoty, ze az mnie cos w srodku skreca kiedy czytam twoje posty....wojna na azurze jest i bedzie zalosna bo 80% ludzi ktorych uczestniczy w wojnie nie ma zielonego pojecia o wojnach i pvp

a ty co wiesz o wojnach? i wojnie na azurze?
co o tym wiesz zeby stawiac taka teze?

Kiniol 13-12-2006 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malanis (Post 1126731)

Malanis, nie wiem co dla ciebie znaczy pvp ale chyba jednak nie widziales co Wanted wyprawialo na tescie, wiec sie nie udzielaj.:baby: Skladali 140\170 ek na count downy (chociarz nie bylo full skladu) a Seromontisa jednak nie udalo im sie ubic ,chociarz raz mial black hp.
Gdybys sie przyjzal dokladnie wojnie na azurze to bys stwierdzil ,ze pomimo tego ,ze bylo malo open battli to i tak jak juz sie odbywaly to byly dosc imponujace. Wiec nie gadaj takich pie****ow.

Malanis 13-12-2006 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1126815)
a ty co wiesz o wojnach? i wojnie na azurze?
co o tym wiesz zeby stawiac taka teze?

wiem wystarczajaco duzo

rekin from azura 13-12-2006 22:33

tegax@
Wez kurwo s*******aj z tego forum bo jak czytam twoje posty to mnie kurwa chuj strzela.Shanoz robi 2 x wiecej na wojnach niz Ty jebana cioto.Ile juz kurwa osob okradles??Jak Ci sie nie podoba na azurze to idz lizac dupe na ta twoja Berylie.To dawaj ujeb Wicana lamusie.Tylko w mordzie kozak jestes

Rhu 14-12-2006 07:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekin from azura (Post 1127522)
tegax@
Wez kurwo s*******aj z tego forum bo jak czytam twoje posty to mnie kurwa chuj strzela.Shanoz robi 2 x wiecej na wojnach niz Ty jebana cioto.Ile juz kurwa osob okradles??Jak Ci sie nie podoba na azurze to idz lizac dupe na ta twoja Berylie.To dawaj ujeb Wicana lamusie.Tylko w mordzie kozak jestes

Ja pojde lizac dupe na Berylie ,a ty zostan tu i liż dalej dupe Shanozowi moze ci da wygryzc pare rodzynów. Aha i nie opisuj swojej mamu¶ki na forum bo to nielegalne :D Powiedz mi c ozrobil Shanoz takiego w wojnie ^^.

Dlaczego nazywacie mnie zlodziejem? Moj sposob zarabiana jest lepszy niz reszty :( Ja zarobie okradajac jedna osobe na 2kk w 10minut, a Shanoz,Sathan,Gammbler etc musza okradac przez tydzien cała azura robiac PA zeby mi dorownac,wieć? Moj sposob chyba lepszy,a co to za roznica czy okradam kumpla czy nie? To tylko gra, wygrywa i przezywa sprytniejszy i mocniejszy easy ^^

Eldyn 14-12-2006 09:46

NIgdy nie okradl bym kolesia ani czlonka swojej gildi poniewaz mam szacunek do ludzi

A co do twojego sposobu zarabiania to gz :D

Sathan Bell 14-12-2006 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu (Post 1127714)
Ja pojde lizac dupe na Berylie ,a ty zostan tu i liż dalej dupe Shanozowi moze ci da wygryzc pare rodzynów. Aha i nie opisuj swojej mamu¶ki na forum bo to nielegalne :D Powiedz mi c ozrobil Shanoz takiego w wojnie ^^.

Dlaczego nazywacie mnie zlodziejem? Moj sposob zarabiana jest lepszy niz reszty :( Ja zarobie okradajac jedna osobe na 2kk w 10minut, a Shanoz,Sathan,Gammbler etc musza okradac przez tydzien cała azura robiac PA zeby mi dorownac,wieć? Moj sposob chyba lepszy,a co to za roznica czy okradam kumpla czy nie? To tylko gra, wygrywa i przezywa sprytniejszy i mocniejszy easy ^^

W takim razie jeste¶ frajer ;] I H U J ci na drogę. Żeby cie wyr uchali na tej Beryli ;D

Eldyn 14-12-2006 09:55

Tedzio co do moich dedow to padlem mniej razy niz ty slonko
a co do twojej kobitki to szkoda ze mieszkasz 500 km odniej i kochasz ja przez interenet bardzo romantyczne :( az plakac sie chce
a co do twojego pedalskiego zachowania idz obkradnij kogos innego na innym swiecie ;) Wanted cie nie Kocha Dof cie nie Kocha Mama cie nie kocha co ty wogule tutaj robisz

Widac jaki z ciebie kumpel czekasz tylko na dobry moment zeby kogos ojebac

Ja jak bylem w wanted tez moglem skroic ladne zeczy ale nei bede sie ponizal tak jak ty buraku mam nadzieje ze w poznaniu cie wyruchaja w dupe

Drox 14-12-2006 12:28

@Tegax
Rewelnia stary ... i co z tego ze masz 2kk jak najprawdopodobniej juz nie pograsz tutaj ...

jet 14-12-2006 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu (Post 1127714)
Dlaczego nazywacie mnie zlodziejem? Moj sposob zarabiana jest lepszy niz reszty :( Ja zarobie okradajac jedna osobe na 2kk w 10minut

nie wiesz dlaczego ludzie nazywaja Cie zlodziejem? a wiesz moze czym zlodziej sie zajmuje? tak, tak - KRADNIE! a jesli pomimo przyznania sie, ze okradles KUMPLA dziwi Cie zachowanie innych w stosunku do Ciebie, to moze zeby bylo jasniej powinni Cie nazywac "kradziejem"? slowo blizsze do "krasc"/"okradac" i mimo iz oznacza to samo co zlodziej to bedzie ci latwiej to zrozumiec.

btw: mimo iz Gammbler jest moim kumplem, grywamy czasem w noge z ekipa jak wracam do Belchatowa to i tak robienie PA uwazam za lamerstwo (nie wiem czy Gamb dalej to robi, moj brat przestal), nigdy nie oddalem nic nikomu, kiedys Draz chcial mojeg eq jak expilem najtem na slimach, zaczal mnie bic(oczywiscie tylko do red hp), lurowac slimy, zdal sobie sprawe ze musialby mnie zabic zeby cos wyciganac, wiec odszedl,
wiem ze jest masa innych sposobow na zarabianie kasy nie krzywdzac przy tym innych, przeciez Tibia to tylko gra, po co robic sobie tu wrogow jak mozna sie milo zrelaksowac.

Pozdrawiam
Jet

Tosik Tepek 14-12-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1127817)
Tedzio co do moich dedow to padlem mniej razy niz ty slonko
a co do twojej kobitki to szkoda ze mieszkasz 500 km odniej i kochasz ja przez interenet bardzo romantyczne :( az plakac sie chce
a co do twojego pedalskiego zachowania idz obkradnij kogos innego na innym swiecie ;) Wanted cie nie Kocha Dof cie nie Kocha Mama cie nie kocha co ty wogule tutaj robisz

Widac jaki z ciebie kumpel czekasz tylko na dobry moment zeby kogos ojebac

Ja jak bylem w wanted tez moglem skroic ladne zeczy ale nei bede sie ponizal tak jak ty buraku mam nadzieje ze w poznaniu cie wyruchaja w dupe

Nie przesedzaj tu jest mało pedałów i pokazuj± się na marszach równo¶ci :D Tegax pewnie już był ze swoj± "dziewczyn±" :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26.