![]() |
Andrzej, spokojnie, bo jeszcze Jarek znowu się zdenerwuje i o warcholstwo cię zacznie posądzać względem elektoratu.
|
Spokojnie moje dzieci! Słuchajcie się mnie a zapanuje zgoda i dobrobyt!
|
Cytuj:
|
Moze i jestem samoobrona, ale czy to zle? Jak brakuje popracia to do kogo sie leci? Do mnie!
|
Cytuj:
|
o licho widze ze tibia w IV RP jest na porzadku dziennym. Nawet rydz jest z nami :D Chwala radiu maryja ! Chwala tv trwam !
|
Za rzadow PSL doszło do ponad 4,7% wzrostu KBP, co daje największe wyniki w calej dotychczasowej historii Wolnej Polski!
|
Cytuj:
Zapraszamy do szkoły! Nasza jest profilowana! zapisz sie do jednej z klas! 1a-środowiskowo-rolniczy, 1b-kulturalno-artystyczny, 1c-społeczno-usługowy, 1d-techniczno-technologiczny 1e-Samochodowe 1f-Transport i kolejarstwo 1g-medycyna i biologia 1h-geografia i botanika 1i-geograficzna z uwzględnieniem geologii. 1j........................................ I tak dalej. |
Od kiedy mamy sejm na forum?:/
|
A gdzie szanowny poseł Kurski ja się pytam ?
|
Tak tak niech palą się gimnazja z tym grzybem... wróć! Rydzykiem :).
|
Kurde co to za mania tych burasow politykow ?? Albo to moze prawdziwi politycy sa i po prostu graja nalogowo w tibie...
|
Cytuj:
|
2xup
Osobiście nakazałem im to w celu uspokojenia, wyciszenia i oczyszczenia umysłów (czyt. wyprania mózgów do końca) |
Cytuj:
|
Informuję, że poseł "Buldog" Kurski nie został zaproszony na posiedzenie.
Podpisano, Ja, Jarosław. |
Glosowalem na Nie.
Nie dlatego ze jacys tam ludzie sa czy cos. W ogole czym jest gimnazjum? Jakas durna szkółka pomiedzy podstawowa a szkola srednia. Ktos mi mowil ze obcokrajowcy sie dziwia, po co jakies gimnazjum... Ze gdzie indziej jest tak ze szkola srednia ma 4 lata a nie 3 co daje wiecej czasu na nauke do matury ktora niema co ukrywac jest bardzo wazna. Za bardzo niewiem jak jest w innych krajach czy jest czy niema gimnazjum ale mowil mi ktos ze nie. Jesli ktos wczesniej mowil o tym to sorki, nie czytalem calego tematu. ps-to tylko moje zdanie macie prawo sie z nim nie zgadzac pozdrawia adi~ |
@#tibia.pl
own3d. |
Spalić gimnazja ...
Chodziłem ... Widziaałem ... i miałem dosyć tego shitu !!! To jest jedyny ich pomysl ktory zasluguje na moje uznanie. Kiedys bylo dobrze 8 klas pods. potem szkola srednia A tutaj w Gim. samowolka ... :/ o nie nie ! |
A z tego tematu zrobił się śmietnik przez kilkanaście durnych postów o niebieskich migdałach-.-
Gimnazja mnie osobiście w niczym nie przeszkadzają, bardziej swoboda panująca ogólnie w większości szkół. Ja chodzę do gimnazjum połączonego(dosłownie) z podstawówką - w większości ci sami nauczyciele, te same klasy - i... Na korytarzach, gdzie okazjonalnie mam zajęcia, a gdzie ma podstawówka, po wyjściu z "naszej" części szkoły nie da się wytrzymać. Bachory wrzeszczą, biegają i Bóg raczy wiedzieć co robią. Nie da się tego porównać do tego, co się dzieje w części budynku, gdzie jest gimnazjum - cisza i spokój, a nauczycieli na korytarzach nigdzie nie ma. Nie wiem, co ze sobą bym zrobił, jakbym miał częściej przebywać w obecności tych wstrętnych, wrzeszczących tłumów:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |