Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Brass armor (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12449)

Emil1 06-11-2004 00:20

Albo...Albo... Tak można w nieskończoność.

@Royal-Nick
A skąd wiesz, że taki quest był? Może jak zaczynałeś grać to on już był? Daj jakiś dowód. Wogóle skąd ty wiesz, że Sunrise ma brass armora.

Royal-Nick 06-11-2004 09:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emil1
Albo...Albo... Tak można w nieskończoność.

@Royal-Nick
A skąd wiesz, że taki quest był? Może jak zaczynałeś grać to on już był? Daj jakiś dowód. Wogóle skąd ty wiesz, że Sunrise ma brass armora.

PO prostu wiem a skąd go ma??z mino maga to raz.2 to przejrzyj dokładnie ten teamt a zobaczysz skąd ma:P.3 ten quest został wycofany(nie pamietam w której wersjii)bo był za trudny.:p

klimek 06-11-2004 17:01

Jak widze to......

Ludzie jak ja widze co wypisuje Royal-Nick to mnie krew zalewa...
jak mogli wycofac questa bo byl za trudny??wycofali go bo byl za latwy jego wykonanie bylo proste jak bulka z maslem wystarczylo miec klucz i tyle otowrzyc se dzrwi prezbiegnac przez pokoj z mino magiem i wskoczyc do teleportu....a jakby ten quest byl za trudny i go wycofali to czemu nie wycofali anihilatora??? jest wiele osob poyzej 100 lev ktore nie wykonaly tego questa i co??

Emil1 06-11-2004 23:10

@Royal-Nick
Po pierwsze: Nie możesz wiedzieć tylko przypuszczać. W całym temacie nie ma ani jednego wiarygodnego argumentu, że ma. (No może ten screen ale też nie wiadomo czy to nie fałsz).

Po drugie: Czytaj wypowiedź Klimka.

Po trzecie: Nie pamiętasz w której wersij był wycofany? A może nie wiesz? Tutaj też nie ma dowodu, że był taki quest wogóle.

Po czwarte: Zachowaj troche ortografi. (Ja popełniam błędy ale sądze, że można to szybko rozszyfrować)

@Down
Nowa bajeczka? Pierwszy raz słysze o tym. I z takich postów potem jest pełno następnych typu: a ja słyszałem...

Masterski bartek 07-11-2004 09:06

CZesc

Kiedys brass armor można było kupić u blind orca nie wiem jak to jest teraz :) :]

wOjTaSeQ 13-11-2004 12:06

Może sprzedał spike sword za 5k??

Frodoo 14-11-2004 19:21

Za Spike'a Sworda na rook'u niektórzy pewnie oddali cały swój dobytek ( eq, kase itd )
Ja tam nie rozumiem ludzi, którzy do końca świata chcą zostać na rooku :o Ja bym nie poświęci.ł swojwgo chara na to
Nie rozumiem jaka w tym zabawa, ale są gusta i guściki, więc niech robią jak chcą ;)

Dr.Unknown 14-11-2004 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masterski bartek
Kiedys brass armor można było kupić u blind orca nie wiem jak to jest teraz :) :]

Srele morele i dupa maryna, a Seymur sprzedaje MPA'-.-
Do moderatorów:
Zablokować nazwy tematów:
Brass Armor, Spike Sword itd :D:D

Dr.Demon 15-11-2004 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Srele morele i dupa maryna, a Seymur sprzedaje MPA'-.-
Do moderatorów:
Zablokować nazwy tematów:
Brass Armor, Spike Sword itd :D:D

Jeśli chciałbyś kasowac takie tematy to trzeba by zamknąć cały dział ,,tajemnica rookgardu" n00bku. Wkurzają mnie tacy jak ty. Nic mądrego nie powie tylko od razu zamknąć, skasować albo cos innego!! Pomysł kilka razy zanim cos napiszesz człowieku!

Dr.Unknown 15-11-2004 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Demon
Jeśli chciałbyś kasowac takie tematy to trzeba by zamknąć cały dział ,,tajemnica rookgardu" n00bku. Wkurzają mnie tacy jak ty. Nic mądrego nie powie tylko od razu zamknąć, skasować albo cos innego!! Pomysł kilka razy zanim cos napiszesz człowieku!

Nie pouczaj mnie, bo z tego co widzę nie znasz znaczenia słowa n00b, i jak byś już troszkę był na tym forum, wiedział byś, że takich tematów jest tygodniowo setki, gdyż leniwym ludzią jak nie chce się używać magicznego przycisku szukaj, posłuchaj ja też na początku się bulwersowałem, ale zobzczysz za te parę miesięcy, jak forum Cię zmieni.
Koniec :topic:

Dr.Demon 15-11-2004 14:52

I tu sie mylisz, bo na tym forum jestem juz około 7 miesięcy bo byłem jakos gosc a nie zarejsestrowany!!! I powtarzam, że zdania nie zmienie, ponieważ według mnie jest to prawda. Jedyne co moge ci przyznaćto to, że faktycznie źle użyłem słowa n00b.

Sir Piotrek 15-11-2004 17:24

hmmm brasa ma na 70 kturysm to cienko bo na roku jest misja na scal armor

Sir Piotrek 15-11-2004 17:28

zauwazylem ze na stronie www.tibia.com. ze ten gosciu ma lev 31 namain i nei gra na antica :p

Iris on Eternia 15-11-2004 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Piotrek
hmmm brasa ma na 70 kturysm to cienko bo na roku jest misja na scal armor

Jedno słowo komentarza (a raczej skrót):

ROTFL!

Heliwurab 15-11-2004 20:34

RE:Sir Piotrek

człowieku! on ma 70+ jak coś (jeśli chodzi o sunrise >.<)
a co do jego domku...kupił jak był na mainie i jeszcze ma.normalne nie? ludzie...ludzka dziwnota(czasem głupota)nie zna granic.Iris..może o scale to prawda a moze nie.przeczytaj niżej.
P.S.na rooku jest ghoul.może to jest ten quest na scale armora ale nie sądze..ktoś mądry moze znajdzie wejscie tam,albo pomyśli ze to dla ozdoby :P

@oftopic

jak widziałeś to napewno był fake.to (może możliwe) maaało prawdopodobne.jeśli ktoś wymyślił takiego questa(chodzi mi o goscia w grze)to albo to usłyszał od..GM,**** czy coś...albo widzial.to może być prawda,albo jego zart.ale jeśli sie to utrzymalo,to albo komus sie to spodobalo,albo ktos wierzy,albo to jest w/d nich ciekawe... może :) w grze wszystko jest mozliwe :P

Dr.Unknown 15-11-2004 21:41

Cytuj:

I tu sie mylisz, bo na tym forum jestem juz około 7 miesięcy bo byłem jakos gosc a nie zarejsestrowany!!!

Widocznie nie uważnie przeglądałeś forum
Cytuj:

I powtarzam, że zdania nie zmienie, ponieważ według mnie jest to prawda

Twoje prawo i wola, ja nic nie narzucam.
KONIEC OFFTOPA!!:topic:

Scarabeus89 16-11-2004 22:53

Ja jak bym miał taki eq (spike sworda i brass armor) to...... o MATKO nie sprzedał bym napewno pokazywł bym wszyskim. Ale jak bym dostał kicka to bym sie chyba zabił(w tibi oczywiście) :p

Dr.Demon 17-11-2004 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heliwurab
RE:Sir Piotrek

człowieku! on ma 70+ jak coś (jeśli chodzi o sunrise >.<)
a co do jego domku...kupił jak był na mainie i jeszcze ma.normalne nie? :P

Nie! Boże mówisz ze ludzka głupota nie znam granic, ito prawda do tego zalicza sie także twoja głupota, poniewaz żeby kupic domek nie trzeba byc na main, tylko koledzy z main z tego servera moga ci przysyłać kase za domek do twojego depo nawet jesli na main nie jestes!! On ma ten domek tylko dla picu. Zreszta Było juz o tym w jakims temacie!!

Thimburd 17-11-2004 15:45

Tunel!!!

Ludzie! A ja znam tunel z maina na rooka!!! Hahaha!!!

Oto skrin, ja po podróży wróciłem na rooka. Lv 21, palek. Niestety na rooku profesja znika, lecz po powrocie na maina powraca!

http://www.thimburd.webpark.pl/tunel.jpg

PS Oczywiście żartuję... ale wiecie... ploty to każdy puszczać może... -.- A ten pan na 7... coś lv to ma fs'a od gm'ów. A reszta eq to normalny best eq na rooku. -.-

mental 17-11-2004 20:44

Ieśli brass wypada z mino maga to iest on w mino hell taki qest ale tsza mieć klucz do tego mino maga ale zanim do niego doidziesz to tsza pszeiść energy field

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32.