![]() |
Albo...Albo... Tak można w nieskończoność.
@Royal-Nick A skąd wiesz, że taki quest był? Może jak zaczynałeś grać to on już był? Daj jakiś dowód. Wogóle skąd ty wiesz, że Sunrise ma brass armora. |
Cytuj:
PO prostu wiem a skąd go ma??z mino maga to raz.2 to przejrzyj dokładnie ten teamt a zobaczysz skąd ma:P.3 ten quest został wycofany(nie pamietam w której wersjii)bo był za trudny.:p |
Jak widze to......
Ludzie jak ja widze co wypisuje Royal-Nick to mnie krew zalewa...
jak mogli wycofac questa bo byl za trudny??wycofali go bo byl za latwy jego wykonanie bylo proste jak bulka z maslem wystarczylo miec klucz i tyle otowrzyc se dzrwi prezbiegnac przez pokoj z mino magiem i wskoczyc do teleportu....a jakby ten quest byl za trudny i go wycofali to czemu nie wycofali anihilatora??? jest wiele osob poyzej 100 lev ktore nie wykonaly tego questa i co?? |
@Royal-Nick
Po pierwsze: Nie możesz wiedzieć tylko przypuszczać. W całym temacie nie ma ani jednego wiarygodnego argumentu, że ma. (No może ten screen ale też nie wiadomo czy to nie fałsz). Po drugie: Czytaj wypowiedź Klimka. Po trzecie: Nie pamiętasz w której wersij był wycofany? A może nie wiesz? Tutaj też nie ma dowodu, że był taki quest wogóle. Po czwarte: Zachowaj troche ortografi. (Ja popełniam błędy ale sądze, że można to szybko rozszyfrować) @Down Nowa bajeczka? Pierwszy raz słysze o tym. I z takich postów potem jest pełno następnych typu: a ja słyszałem... |
CZesc
Kiedys brass armor można było kupić u blind orca nie wiem jak to jest teraz :) :]
|
Może sprzedał spike sword za 5k??
|
Za Spike'a Sworda na rook'u niektórzy pewnie oddali cały swój dobytek ( eq, kase itd )
Ja tam nie rozumiem ludzi, którzy do końca świata chcą zostać na rooku :o Ja bym nie poświęci.ł swojwgo chara na to Nie rozumiem jaka w tym zabawa, ale są gusta i guściki, więc niech robią jak chcą ;) |
Cytuj:
Do moderatorów: Zablokować nazwy tematów: Brass Armor, Spike Sword itd :D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Koniec :topic: |
I tu sie mylisz, bo na tym forum jestem juz około 7 miesięcy bo byłem jakos gosc a nie zarejsestrowany!!! I powtarzam, że zdania nie zmienie, ponieważ według mnie jest to prawda. Jedyne co moge ci przyznaćto to, że faktycznie źle użyłem słowa n00b.
|
hmmm brasa ma na 70 kturysm to cienko bo na roku jest misja na scal armor
|
zauwazylem ze na stronie www.tibia.com. ze ten gosciu ma lev 31 namain i nei gra na antica :p
|
Cytuj:
ROTFL! |
RE:Sir Piotrek
człowieku! on ma 70+ jak coś (jeśli chodzi o sunrise >.<) a co do jego domku...kupił jak był na mainie i jeszcze ma.normalne nie? ludzie...ludzka dziwnota(czasem głupota)nie zna granic.Iris..może o scale to prawda a moze nie.przeczytaj niżej. P.S.na rooku jest ghoul.może to jest ten quest na scale armora ale nie sądze..ktoś mądry moze znajdzie wejscie tam,albo pomyśli ze to dla ozdoby :P @oftopic jak widziałeś to napewno był fake.to (może możliwe) maaało prawdopodobne.jeśli ktoś wymyślił takiego questa(chodzi mi o goscia w grze)to albo to usłyszał od..GM,**** czy coś...albo widzial.to może być prawda,albo jego zart.ale jeśli sie to utrzymalo,to albo komus sie to spodobalo,albo ktos wierzy,albo to jest w/d nich ciekawe... może :) w grze wszystko jest mozliwe :P |
Cytuj:
Cytuj:
KONIEC OFFTOPA!!:topic: |
Ja jak bym miał taki eq (spike sworda i brass armor) to...... o MATKO nie sprzedał bym napewno pokazywł bym wszyskim. Ale jak bym dostał kicka to bym sie chyba zabił(w tibi oczywiście) :p
|
Cytuj:
|
Tunel!!!
Ludzie! A ja znam tunel z maina na rooka!!! Hahaha!!!
Oto skrin, ja po podróży wróciłem na rooka. Lv 21, palek. Niestety na rooku profesja znika, lecz po powrocie na maina powraca! http://www.thimburd.webpark.pl/tunel.jpg PS Oczywiście żartuję... ale wiecie... ploty to każdy puszczać może... -.- A ten pan na 7... coś lv to ma fs'a od gm'ów. A reszta eq to normalny best eq na rooku. -.- |
Ieśli brass wypada z mino maga to iest on w mino hell taki qest ale tsza mieć klucz do tego mino maga ale zanim do niego doidziesz to tsza pszeiść energy field
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |