Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Golden Bow czyli itemy dla pala po ub (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=137842)

VanBobel 14-06-2008 10:01

@up. No własnie po co to odswieżasz....

Wojteo 14-06-2008 22:12

Pewnie Golden Bow wejdzie w jednym z następnych update (nie wiadomo czy w tym, być może).
Tak samo jak 4 arena.
Boże, nie wiecie że dzisiejsze zagadki to juz nie zagadki tylko tzw. zapowiedź przed update?

Jak było z potworem morskim?
Silver mace?
itd.

Tu dla tych którym się nie chce czytać@

Wszystko co jest nie wiadome lub jest tzw. rarem, za 2 update będzie lecieć z demonuf
lub Sraashabaali, Pizdogarothów i innych 99999 hp 9999 dmg 999 armor 99 kratek na sekunde monsterków z otsa.

Hybki 16-06-2008 00:08

Jakis modek na tym forum powiedzial ze mit zostal obalony przez pewnego 130 rp z harmonii(nie pamietam nicku) ktory nie bral zadnych nagrod,wzial wszystkie puchary po 3 arenie i nie dal rady wejsc do pokoju.Nastepnie widzialem filmik jak ten koles robi te 3 areny pod rzad i rzeczywiscie bylo tak jak mowil ten modem.Ktos znalazl ten bow w spritach i tyle.Nie ma co powtarzac glupot ktore uslyszelismy od kolegow kolezanek babci mojej mamy.:baby::baby::baby:

mysle ze temat do zamkniecia

Sehrman 16-06-2008 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sirpatrick (Post 1531869)
Na początek chcę oznajmić, że trochę nazwę tematu uciąłem :P.

Chciałbym się jak najwięcej dowiedzieć o tej oto broni oraz amunicji poniżej:
*Golden Bow
*Enchanted Spear
*Royal Spear
*Onyx Arrow
*Sniper Arrows
*Piercing Bolts

Cipsoft nareszcie wzmocnił PaladynówB)!

golden bow nie istnieje albo na antice czy gdzues - rare ewentualnie - ale nie słyszałem żeby kto miał

en spear - leprze wytrzymalsze i lepiej wyglądające speary no i lecą dalej o 1 kratke
royalki - leprze od normalnych spear - podstawa dla palla zazwyczaj

onyx arrow - najleprze do łuku

sniper arrow - leprze od normalnych i PODOBNO celniejsze

piercing bolts - silniejsze od normal bolt

Zamne 16-06-2008 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scofild (Post 2093850)
Hmmm jeżeli może być Golden Bow to może w 4 room jest Magic Long Sword,
Great Axe albo Arcane Staff :P

arcane staff jest z poi ~~

Jabucho 16-06-2008 19:57

A ja uważam że golden bowa nieidzie zdobyć i chu.8o

Nie_bijcie 16-06-2008 21:50

Jak czytam te wasze posty (wypowiada sie 40lvl) ze g bow jest z 3 areny to mi sie plakac chce. Jak narazie to nikt nic o nim nie wie... ;(

dawidoss112 24-06-2008 15:15

mit lub quest...

Zapewne dostęp do tego pokoju będzie możliwy po wykonaniu jakiegoś questa, albo jest po to, by w tibii istniały różne mity takie jak: warlord sword, sword of fury i tym podobne. Wszystko co było tu powiedziane to tylko domysły.

-MaRcEl- 24-06-2008 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1534864)
Golden bow podobno mozna zdobyc w taki sposob, iz nie bierzemy ze wszystkich trzech poziomow areny ZADNYCH nagrod, wtedy mozemy wbic do pokoju na polnoc, ktory pewnie kazdy widzial, a nikt nie mogl wejsc, no i tam w tych skrzyniach ktore tez widac jest Golden bow. Mowil to jakis 200+ rp na tibia.de, a jak wiadomo na tibia.de jest 300% wiekszy poziom intelektualny niz na tibia.pl... Albo nawet 400%.

też słyszałem takie historie ale wiele osób mówiło że to nieprawda bo tak robii ale ja im nie wieże golden bow z onyx arowami jest jak arbalest z power booltami
przynajmniej tak mi się wydaję i pewnie zwieksza zasięg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18.