![]() |
Według mnie to nie będą dsl bo takowe już były.
To powinno być dla knighta jakiś nowy set np. magic demon set pallady powinien dostać nie kończące sie strzały i powiedzmy ten golden bow a druid i sorcerer to jakiś ultra lekki set dający premie do manny wzależności od lvla np 100lvl premia 500many albo coś i nowiutki czar. jak ktoś jest jeszcze na rooku to A )Nagroda jak już wyjdzie B )Set typu plate ale inna nazwa + możliwość pływania na mailand |
Cytuj:
Cytuj:
Magic demon set też mnie rozbawił. Gratulacje inwencji twórczej i umiejętności czytania ze zrozumieniem. Już nie chce mi się szukać, ale w poście na tibia.pl jest wyraźnie napisane: JEDNA RZECZ KTÓREJ NIGDY NIE BYŁO I NIE BĘDZIE OPRÓCZ TEGO JEDNEGO EGZEMPLARZA. |
Zwyka nagonka żeby ludzi Pacc'a kupowaliX(
|
Fajnie, szkoda tylko, że moja stara mówi, że nie kupie pacca zanim nie będe sam zarabiał. Za******* do 18 musze czekać. Ludziom co mają pacca życze powodzenia. Nie czytałem wszystkich postów i nie wiem, czy ktoś nie pisał, że tym itemem może być coś nowego, niedawno zrobionego przez cipy. Mam nadzieje, że nie dostanie go jakiś kolo z kompleksem i nie wywali do wody X( , albo żeby nie było jak w toto lotku-nagrode dostaje teściowa fundatora kasy! Możliwość pływania na maina? CO ZA BZDURY! Idziesz na main zbierasz pare bp copper shield, wracasz i sprzedajesz po 200gp/1. To praktycznie 1, ale niekończąca sie nagroda. Jak cipy są tacy mądrzy to czemu nie pomyślą, że jak dadzą wiecej potworków dla facc, więcej osób bedzie chciało grać w tibie, przez co więcej osób bedzie chciało inne potworki i kupi pacc... Coś mi sie zdaje, że CIP(Całkiem Inteligentni Panowie)NIE są wcale tacy rozumni. Skoro ludzie sie dowiedzą, że ktoś z pacc już dostał nagrode, zapewne każdy bedzie huntowal premmy acc i sieka będzie. Albo jakis noobek pujdzie na expa, padnie, mu to spadnie i nie zdąży odzyskać przed restartem serva. Ludzie Apokalipsa sie zbliża!(bez skojarzeń z pewnym monsterkiem :P )
|
Cytuj:
@1. To będzie przedmiot unikatowy ale bezwartościowy z punktu widzenia normalnego gracza. Może to być np. medal/puchar/statuetka / broszka z napisem ze jest on/ ona tym szczęśliwcem. Lub coś w stylu Crown/ Golden nugets/ Gem w kolorze czarnym / @2. Przedmiot istniejący w grze z kategorii rare ( broń/ tarcza/ zbroja dla postaci walczacych z meale/dist, wieloładunkowe runy/softy/ nowy spell dla postaci walczacych magia. @3 to wiadomo roczny pacc. Wg mnie mozliwe jest ze nagroda bedzie unikalna z tego powodu iz moze to byc np przedmiot istniejacy ale przypisany do konkretnego gracza, np: Demon Armor z opisem iz jest wlasnoscia konkretnej osoby ;P tak jak Old BP Sam'a z Thais ;P. moze to byc tez przedmiot nie majacy ograniczen czasowych np softy ktore sie nie psuja, amulet/ring nie tracacy szans/czasu. |
Imo 1 prezent to będzie jakaś ozdoba ("bezużyteczna")
A drugi to nie wiem... HAIL FACC _/ |
[quote=Bakuo;1569099]Bede sie zlewal jak szczesliwcem bedzie rookstayer. <poprawcie mnie ;< >
Nagrode wygrywa posiadacz konta,a nie postać,a jak wiadomo na koncie można meic rożne postacie na różnych servach,więc pewnie bedzie dany wybór na którą postać ma przypaść nagroda. |
Cytuj:
|
Nagroda składa się z trzech części:
1. Unikatowy przedmiot który nigdy nie był i nigdy więcej nie będzie udostępniony. 2. Przedmiot dostosowany do profesji gracza, z możliwością wyboru spośród całego zestawu. 3. Talon na roczny PACC. Wiec watpie zeby tym unikatowym przedmiotem byl np. jakis sword/club/axe (chociaz moge sie mylic), poniewaz jakby wygral jakis koles co ma sorca/druta/palka to na co mu to, a jak wygra knight to i tak dostanie przedmiot dostosowany do profesji...(patrz punkt 2) Blessed Shield - juz maja Great Shield - --||-- Golden Helmet - --||-- Winged Helmet - --||-- Demon Legi - --||-- Horned Helmet - --||-- Dragon Scale Legs - --||-- Golden Boots - --||-- Warlord Sword - --||-- Magic Longsword - przeczytaj to co pisalem up Ceremonial Mask - kto wie (nic mi sie wiadomo o tym, ze ktos to posiada) Dragon Scale Helmet - jak up Moze jakis nowy armor lub legsy :D Co sadzicie o tym co napisalem? |
fajnie by bylo jakby dostal go jakis madry polak :D
|
@Up: 22:55 Scross [21]: niekazdy kto gra w tibiie jest glupi
Hm, prezenciki pozostaną tajemnicą zapewne. Zobaczymy, co to będzie, imo na 90% jakiś nowy item. |
Cytuj:
przeczytaj newsa na tibia.com |
Cytuj:
|
HAHAHA!
Skoro Cipy napisały, że tego itema nie zdobędzie już nikt inny - teraz wiemy że są to Dragon scale legs to znaczy, że nie ma żadnego Questa u Kruzaka w Kazzo, a ten Bazyliszek to jedno wielkie GÓWNO. @Johanes Dobra idź się pobaw na podwórku, czy poczytaj słownik.. idiota |
Omg DSL ale sux :P Gratulacje dla tego gościa!
|
A zkond wiecie z bazyliszek i kruzak nie ma qesta??
moze to w skarbcu kruzaka jest tylko iluzja jak na ghoustlandzie?? zreszta jest tam tez great shield wienc moze na tego shielda jest qest a nie na dsl |
Cytuj:
Weź wyjdz człowieku lepiej sie zabierz za ortorgafie niż za tibie ;) Jak czytam te wasze wypowiedzi to mam ochote sobie strzelić w łeb...tą nagrode dostanie pewnie jakiś znajomy tych debili z cipisofu albo będzie to jakiś totalny crap....nie podniecajcie sie tak bo wiadomo że nikt z was nie wygra :D |
Cytuj:
co im zalezy dla nich przecież te nagrody to tylko piksele |
NA TITANII KOLEŚ DOSTAŁ DSL więc odpowiedź z tytułu tematu znamy więc proszę o zamknięcie tematu.
|
a no wlasnie przeciez dsl nie jest przystosowany do zadnej profesji bo to legi a mialo byc inaczej a ta igurka to co to dokladzniej?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:36. |