![]() |
Cytuj:
|
ja gram na klawiaturze czasami sobie jakies melodie wystukuje:p
|
Osobiscie od dosc dawna mecze kopie Sratocastera z allegro ;) i czekam na przesylke http://www.edroman.com/guitars/ibane...s/ICT700BK.jpg
buhahahaha a i umiem tez zagrac "fade to black" na klawiszach ;) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja czekam na przesyłkę T.Burtona Greengo (wersja Jumbo z Cutawayem) :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gram na paralotni trójzakresowej. |
Cytuj:
|
Ja mam w planach kupic za niedlugo klasyka a potem opcjonalnie elektryk.
|
Ostatnio grałem trochę i wczułem się w gitarkę xD Grałem na elektrycznej ale mi klasyczna starczyła by w zupełności. Koleżanka zagrała mi Stairway to Heaven i teraz moim celem i marzeniem jest to zagrać xD A umiem już pojedziemy na łów!!
|
@up
hehe, pojedziemy na łów jest dosyć popularne. "Stairway to Heaven" nie jest takie trudne, powinieneś szybko się nauczyć. A ja mam taki nowy nabytek :) http://guitarcenter.pl/catalog/bas/b...sp-ltd-b-5e-ng Do tego zbieram sobie pieniądze na piec Mesa Boogie :) szaleje |
@UP
Daj pograć :) |
Od dwóch lat gram na flecie. Zaczynam również przygodę z gitarą zwykłą, ale marzę o elektrycznej. Ale do tego i daleko..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(@Walekifa) ... ale o to właśnie chodzi w moim mniemaniu. Ważne, że masz jakiś cel na tej gitarze. Bez tego mogłoby Ci się szybko znudzić ; ) A Stairway to naprawdę piękna piosenka. Imho najpiękniejsza ze wszystkich. |
Gram na Gitarze Basowej :)
ale od zawsze marzyłem o Perkusjii 8o8o ;) |
Gitara klasyczna. Nie sądzę, żebym miał marzenie nauczyć się grać na czymś jeszcze.
|
Ja gram na Washburn'nie OG-2.
|
Gram od dluzszego czasu na gitarze, zaczynalem od klasyka teraz gram na elektryku w kapieli(koncerty itp) gra na basie tez nie sprawia mi problemu i tez zachaczylem pare konecertow i kapel jako basista, ogaraniam tez instrumenty klawiszowe:pianino/fortepian.keyboard/ gram tez na trabce tez dosc dlugo i pogrywam sobie na harmonijca ustnej jakas poezje spiewana albo lajtowego blues'a a i jeszcze kiedys gralem na akordeonie troche ale to troche
|
gram na keybordzie od... uhuhu ~8 lat
jak dla mnie to duzo, prawie polowa mojego zycia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |