![]() |
You lose 4 hitpoints due to on attack by a demon.
Zdziwiło mnie to ale po chwili miła niespodzianka-to buł goblin Crystal mace jest lootem z licha. Jak podaje tibia.pl pharao sword ma 41 atk 23 def waży 150oz. i jest JEDNO RĘCZNY!!! Helmet of the acients, który ma 8 arm to poprostu jeszcze nie pełny hełm już nadający sie do użycia, a taki, który ma 11 arm to już kompleta nagroda. Możliwe jest także że hełm który ma 8 arm to hełm, w którym moc kryształu została wyczerpana, i nie da się jej przywrócić. Jeżeli coś przekręciłem nie wieszajcie na mnie psów tak jak to robicie ze wszystkimi -.- |
Cytuj:
Gratz !!,ja już licze dni ,niedługo będę miał 500 postów !!btw. ale z nas spammerzy...:P |
Cytuj:
Nie wiem jak to jest ale chyba w końcowej fazie questa zdobywa się ten czerwony kryształ do tego helma który ma 8 arm. |
z tego co wiem to inny team na danubi tez robi questa :)
|
No n00bish PLX
X( X( X( Mi sie wydaje ze forum sluzy do pomocy a nie siania zametu... Jak sie nie ma pojecia o Quescie pozostaje tylko ogladanie SS'ow od Hlvlowych kumpli :evul: Tak apropos to jestem w trakcie robienia questa i powiem tylko tyle ze nie ma co rozdmuchiwac sprawy. To jest zwykly helmet co ma 11def'a (z kamykiem) 8 defa bez kamyka Ładnie wyglada. Podczas questu mozna spotkac sporo iluzji... np rata ktory wyglada jak demon! A te ostanie 12 demonow to sa goblinki :) Cya all
|
Cytuj:
|
Secura
Z tego co widze na tamtych screenach ,które ktos pogazal wczesniej to na jednym z nich bylo pogazane jak "Uncle barry" "Marshal" i jeszcze kilku wykonywalo ten quest wiec to dowód ze na securze tez jest ten hełm.
Kasazi Secura 42 lvl knight 5 mlvl |
Cytuj:
|
a ja mam małe pytanko.. z tym hełmem to jest tak samo jak z horned helmet..... ????
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co to znaczy "tak samo jak z horned helmet??" ??:> |
EDIT: dupa! nie ma questa ;) pomieszało mi sie troszku :P
podobno tak jest :P co ja tam wiem hehe... (nie pisać "jak niewiesz to niepisz" bo zrobie garść smrodu* !!) *garść smrodu - puszczasz pula w ręke , łapiesz go , puszczasz to w kogoś xDDD |
helmet of the ancients moze zrobic każdy i nie ma tylko jednego na serw...
|
Cytuj:
Pierwsze słysze o quescie na horned helmet... |
Cytuj:
NEWS : dowiedziałem sie że nie ma questu na horned helmet quest.. ale na amerze istnieje posiada go Sandee ! dawno o tym słyszałem a więc mogłem coś przekręcić :P było to coś w stylu ze tylko 1 osoba posiada go na amerze... |
Cytuj:
Na Amerze posiada go też Eternal Oblivion... |
uhm
Cytuj:
od kolegi troche ss wzielem z bossow http://www.frame.pl/piecia/screnshop...boss/boss5.JPG http://www.frame.pl/piecia/screnshop...ahahahahha.JPG http://www.frame.pl/piecia/screnshop...ock%20boss.JPG |
Wiedzialem ze mozemy liczyc na Paladinke ;)
|
Te demony to zamienione gobliny i tyle :D A oni myślą ze prawdziwe Demony.
Oczywiście To jest Wypowiedz do 1 strony Tego tematu. :p |
@ Paladinka-btw na Securze Phanton Shadow II tez ma Horned Helma :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |