Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ancient Helmet Quest (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20095)

Dark Spirit of Night 23-02-2005 12:57

You lose 4 hitpoints due to on attack by a demon.
Zdziwiło mnie to ale po chwili miła niespodzianka-to buł goblin

Crystal mace jest lootem z licha.

Jak podaje tibia.pl pharao sword ma 41 atk 23 def waży 150oz. i jest JEDNO RĘCZNY!!!

Helmet of the acients, który ma 8 arm to poprostu jeszcze nie pełny hełm już nadający sie do użycia, a taki, który ma 11 arm to już kompleta nagroda.
Możliwe jest także że hełm który ma 8 arm to hełm, w którym moc kryształu została wyczerpana, i nie da się jej przywrócić.

Jeżeli coś przekręciłem nie wieszajcie na mnie psów tak jak to robicie ze wszystkimi -.-

Master Of Devastation 23-02-2005 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arco
:0 ciekawe kiedy słorzą ten hełmik nice ss UWAGA TO MÓJ 100 post !!!!!
200 postów 200postów niech zrobi zrobi nam niech zrboi nam -.- xD

Gratz !!,ja już licze dni ,niedługo będę miał 500 postów !!btw. ale z nas spammerzy...:P

Master Of Devastation 23-02-2005 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Spirit of Night
Możliwe jest także że hełm który ma 8 arm to hełm, w którym moc kryształu została wyczerpana, i nie da się jej przywrócić.

Jeżeli coś przekręciłem nie wieszajcie na mnie psów tak jak to robicie ze wszystkimi -.-

Nie wiem jak to jest ale chyba w końcowej fazie questa zdobywa się ten czerwony kryształ do tego helma który ma 8 arm.

Rysa Zapomnienia 23-02-2005 15:34

z tego co wiem to inny team na danubi tez robi questa :)

Dark Sznaucer 23-02-2005 15:36

No n00bish PLX

X( X( X( Mi sie wydaje ze forum sluzy do pomocy a nie siania zametu... Jak sie nie ma pojecia o Quescie pozostaje tylko ogladanie SS'ow od Hlvlowych kumpli :evul: Tak apropos to jestem w trakcie robienia questa i powiem tylko tyle ze nie ma co rozdmuchiwac sprawy. To jest zwykly helmet co ma 11def'a (z kamykiem) 8 defa bez kamyka Ładnie wyglada. Podczas questu mozna spotkac sporo iluzji... np rata ktory wyglada jak demon! A te ostanie 12 demonow to sa goblinki :) Cya all

-Res- 23-02-2005 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sznaucer
X( X( X( Mi sie wydaje ze forum sluzy do pomocy a nie siania zametu... Jak sie nie ma pojecia o Quescie pozostaje tylko ogladanie SS'ow od Hlvlowych kumpli :evul: Tak apropos to jestem w trakcie robienia questa i powiem tylko tyle ze nie ma co rozdmuchiwac sprawy. To jest zwykly helmet co ma 11def'a (z kamykiem) 8 defa bez kamyka Ładnie wyglada. Podczas questu mozna spotkac sporo iluzji... np rata ktory wyglada jak demon! A te ostanie 12 demonow to sa goblinki :) Cya all

heheheheh :D

Ka$azi 23-02-2005 20:20

Secura

Z tego co widze na tamtych screenach ,które ktos pogazal wczesniej to na jednym z nich bylo pogazane jak "Uncle barry" "Marshal" i jeszcze kilku wykonywalo ten quest wiec to dowód ze na securze tez jest ten hełm.

Kasazi
Secura
42 lvl knight
5 mlvl

Osmoza jonse 23-02-2005 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Bambo
Jezeli ten helmet ma naprawde 11 defa do kurde nie opyla sie isc po niego poniewarz jaki z tego zysk. Ale ja i tak nie weirze ze on ma 11 defa . Nepwno ma defa gdzie okolo poiemndzy goldnen helmt a demon helmet . :] Pozatym go strzerze 7 faraonuw kturyh best hity to 1500 :evul:

zamknij sie lepiej bambo lepeij nic juz nie mow .....

Wufei 23-02-2005 21:55

a ja mam małe pytanko.. z tym hełmem to jest tak samo jak z horned helmet..... ????

Shinjix 23-02-2005 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wufei
a ja mam małe pytanko.. z tym hełmem to jest tak samo jak z horned helmet..... ????

Czyli jak??

Master Of Devastation 23-02-2005 22:13

Cytuj:

Co to znaczy "tak samo jak z horned helmet??" ??:>

Wufei 23-02-2005 22:23

EDIT: dupa! nie ma questa ;) pomieszało mi sie troszku :P

podobno tak jest :P co ja tam wiem hehe... (nie pisać "jak niewiesz to niepisz" bo zrobie garść smrodu* !!)

*garść smrodu - puszczasz pula w ręke , łapiesz go , puszczasz to w kogoś xDDD

Shinjix 23-02-2005 22:26

helmet of the ancients moze zrobic każdy i nie ma tylko jednego na serw...

Master Of Devastation 23-02-2005 22:29

Cytuj:

up: a to znaczy że jest quest na horned helmet... niestety jest tylko jeden na cały serv ZAWSZE i wszędzie :P na każdym servie only 1 :s

podobno tak jest :P co ja tam wiem hehe... (nie pisać "jak niewiesz to niepisz" bo zrobie garść smrodu* !!)

*garść smrodu - puszczasz pula w ręke , łapiesz go , puszczasz to w kogoś xDDD

Pierwsze słysze o quescie na horned helmet...

Wufei 23-02-2005 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Of Devastation
Pierwsze słysze o quescie na horned helmet...

NEWS : dowiedziałem sie że nie ma questu na horned helmet quest.. ale na amerze istnieje posiada go Sandee !

dawno o tym słyszałem a więc mogłem coś przekręcić :P było to coś w stylu ze tylko 1 osoba posiada go na amerze...

Master Of Devastation 23-02-2005 23:02

Cytuj:

NEWS : dowiedziałem sie że nie ma questu na horned helmet quest.. ale na amerze istnieje posiada go Sandee !

dawno o tym słyszałem a więc mogłem coś przekręcić :P było to coś w stylu ze tylko 1 osoba posiada go na amerze...

Na Amerze posiada go też Eternal Oblivion...

Paladinka 24-02-2005 08:22

uhm

Cytuj:

najlepiej nic nie piszcze jezeli nie wiecie.. bo to zalosne widziec cos co jest totalna bzdura helmetow jest duzo na antice nie jeden jest horned helmet na novej eterni amerze i chyba tez na lunaze nie jestem pewien ale raczej tak.. niestety potem ten quest wylaczyli ^^ a robilem go na danubi na 25 lvl:P

od kolegi troche ss wzielem z bossow

http://www.frame.pl/piecia/screnshop...boss/boss5.JPG
http://www.frame.pl/piecia/screnshop...ahahahahha.JPG
http://www.frame.pl/piecia/screnshop...ock%20boss.JPG

-Res- 24-02-2005 08:28

Wiedzialem ze mozemy liczyc na Paladinke ;)

_=KoZioŁ=_ 24-02-2005 12:14

Te demony to zamienione gobliny i tyle :D A oni myślą ze prawdziwe Demony.

Oczywiście To jest Wypowiedz do 1 strony Tego tematu. :p

Masat 24-02-2005 15:50

@ Paladinka-btw na Securze Phanton Shadow II tez ma Horned Helma :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35.