|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Zamieszczajcie tu wszystkie screeny, które posiadacie z tego questa.
To chyba finał: ![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Quest jest łatwiejszy od anhilatora!!!!
wystraczy h lvl master sorc!!!!! schodzi ue i up mana fluidy down i ue i up Itd. itp. Anhilator nie mozna wyjsc!!! a tu mozna wejsc spowrotem up!!!! ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() to na bank niejest fake.
wszystkie potwory sie tak respia dopiero gdzy ktos tam wejdzie i go zaatakuja to moga zmienic ustawienie
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko zależy od szczęścia. Hlvl sorc mógłby sobie tam poradzić.
Np. Sorc lvl 130 (jest takich wielu), ma 3695 many i 795 hp(max). Licząc, że na zejście i wejście spowrotem dostanie po 1 hicie od każdego demona, średnio po 400. Zakłada na siebie stone skin ammy i might ringa. Tak więc 5 hitów redukuje o ok. 90% (tak działa stone skin), might ring redukuje kolejne 4 hity o 10%. Tak więc wychodzi: 5*40hp+4*360hp= 200 hp + 1440hp = 1640hp z mana shielda, możemy nawet zaokrąglić do 2k many. Następnie 800 many na UE, pozostaje 800many i 795hp marginesu bezpieczeństwa, na jakieś hity z łapy (jak demonki podejdą) czy od jakiegoś fe. Tak więc teoretycznie wydaje się to możliwe dla hlvl sorca, no ale cóż, praktyka często bywa bolesna i może się zdarzyć, że taki śmiałem trafi na 9-krotne combo po 800+ i albo wyjdzie na deep red, albo będą go szufelką zbierać. Jak mówiłem na początku, wszystko zależy od szczęścia. |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() A więc, co założyciela tematu ... czemu nigdzie nie widzę adnotacji odnośnie autora screena ... ponieważ tak się składa iż właśnie ten screen widziałem na tibia.de ... Z resztą ludzie którzy robili tego srceena stwierdzili iż dali sobie radę (might ring+stone skin ammy)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O ja...nie widziałem że połowa osób które tu przychodzą to n00by. Screen to 100% nie fake i pochodzi z forum tibiabr.com. Do zabicia tych demonów rzeczywiście potrzebny jest high level sorc. Zakłada stone skina i ringa i wchodzi. Pięc uderzeń idzie na amulet, cztery na mane. Jak tak pochodzi to demony w końcu padną. Gorzej natomiast jeśli uderzenia demonów i eksplozja wyczerpią mu manę albo dostanie freeza, wtedy zgon na 100%. Po za tym może być więcej niz dziewięc demonów, nie wiadomo jak daleko na południe sięga pokój. A quest jest na 100% trudniejszy od anihhilatora, skoro jeden boss sieje takie combosy że ludzie na 150 levelach giną...
Pozdrowienia dla Jazuhra, zirytowałeś mnie dogłębnie swoją głupotą. Po za tym topic był, aby umieszczać screeny a nie je komentować...
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Tu jest źródło tego obrazka. Ten sam screen jest również na tibia.br
http://www.hosted-forum.com/index.ph...topic=424&st=0 To nie jest fake. I nie sądzę żeby to był finał. Trzeba zabić 7 lub 8 faraonów. Narazie najdalej jest ekipa z Eternii. Zabili ich jak narazie 7. Quest polega na tym, że po zabiciu każdego faraona dostajemy jedną część, które po złączeniu tworzą hełm. Narazie nie wiadomo o jakich parametrach, ale wyglądem przypomina Horned Helmet. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() Nie to nie fejk...
2 osoby na novie chcialy ten quest wykonac ale ded od bossa (James Dark i jakis jeszcze inny) A i jeszcze to ze bossy sumonuja behemothy
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() O to chodzi?? mam jeszcze 2 , mam nadzieje ze to nie jest spoil , nie ma drogi ani zadnych wskazowek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
|
![]() No nie mogę...
Ślepi jesteście czy co? Napisałem w swoim poście że to nie fejk, dałem źródlo tego obrazka. Jak se otworzycie ten link to zobaczycie jeszcze jakies 15 screenów. Ludzi na tym forum lubią gadać bez sensu, czytajcie a nie ciskajcie pierdołami. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() No no nice, oto pare innych screnów:
![]() Imie kolejnego bossa: Thalas (na 75%) ![]() ładne rzeczy za kratami u Morguthisa ![]() ![]() ![]() Kolejny boss: Vashresamun (100%) ![]() To all z linka podanego wurzej, ciekawy mega quest się zapowiada ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() ![]() Tego jeszcze nie widzialem: Ashmunrah |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ancient Helmet jest w helmetach tylko jeszce nie nazwany, nie ma pewności czy to sie tak nazywa ale słyszałem tak. Jest jeszcze wersja "Helmet of the Ancients", co do jednego ani drugiego nie ma pewności.
Deathslicer wygląda jak para noży obracająca sie na kłodzie? To pewnie maszyna a nie potwór i dlatego nie ma go w potworach. ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() No nareszcie przeczytalem all posty i moge wywnioskowac ,ze :
1. Mowicie ze na Non PvP latwiej wykonac tego questa sorcom. NIE PRAWDA ! Nie ma to znaczenia bo gdy w zasiegu ue jest czlowiek i potwor dmg dostaje tylko potwor wiec tu nic nie stoi na przeszkodzie sorcom grajacym na servie PvP. 2. Ktos tam napisal ze na Nova chcieli zrobic tego questa. Dokladnie tak byl to James Dark i Sir Baxter , poszli we 2. Gdy padl Sir Baxter , James zyl jeszcze 10min (patzr lista deadow obydwoch <tibia.com>) podejrzewam ze James padl z powodu tych kickow , freezow itp. 3. Screeny to nie fake'i w 100%. Zastanawiacie sie dlaczego zamazane bylo hp gracza kolo zejscia ? Wydaje mi sie , ze on tam na dol zszedl i wyszedl i stad ta reakcja demonow (wszystkie obrocone na polnoc). 4. Ktos zadal pytanie o Scarab Coinsy. O ile sie nie myle wypadaja z Ancient Scaraba. Nie jestem pewny. 5. Setzer ma kilku ownerow ,jest br i jego PvP jest oblesne ,wiec nie mowcie o nim bo jest dla mnie ciota. Mala ciekawostka to tekst napisany przez Sir Baxtera na jego acc. "Whats next ? 10 demon quest ? A harder monster than demons are needed." Mniej wiecej tak. I sie chlopak przejchal na obie ;/
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Siemiatycze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Edron
|
![]() Może powrócimy do tematu ?
![]() PS. Pozdro dla Besna od Visa z Premii ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() POWRACAJĄC DO TEMATU:
Fake?O co w tym łazi:A skeleton:Hichs...zobaczcie na default ![]() ![]() ![]() |
![]() |