![]() |
Więc wstydzisz się Polski, ty zUy antypatryjoto?!
A żeby nie zostało uznane za spam - ściągnięte 40% i chyba wezmę sobie M-Geara żeby was wspomagać i sobie wesoło lamić, chociaż M jest zapewne niesamodzielny. Ale lubię uniwersalne profesje, nawet jeśli dość słabe. |
Też zacząłem grać na Orionie, na razie 9 lvl B-Gear, z chęcią dojde do gildii ;p
|
@Ptaku... Bananowy Korniszon
M-Gear potrafi buffować innych jak i siebie. Dodatkowo ma takie samo uzbrojenie jak I-gear czy b-gear. Może mniejsze statystyki, ale to i tak mało ważne na wyższych lvl'ach. @up Wbij ten 20 lvl i dopiero zacznij szukać. ;) @Sphinx ANI RAZU nie widziałem takiego, jak i podobnego nicku. Polaczki pe el tam niedotarły i nie dotrą, za duże wymagania. @edit Ja nie tworzę gildii... Jestem w jednej, dosyć dobrej. @2edit Znam prognozę pogody w tej grze. http://img193.imageshack.us/img193/6184/chmurki.png Nad południem zachmurzenie będzie kurnaa umiarkowane. |
Cytuj:
|
Wziąłem tego co ma wszystko po równo, to chyba B jest :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
2 kreseczq. Jak się pobierze to biorę I-Gear. Nick Tibianin
Ps. Lepsze to czy DotA - All Stars? |
Dota, Noradin, wyślij mi PW jak chesz zagrać dote.
/Sory, że się w temat wpierdzielam : d |
O patrzcie, boss:
http://img150.imageshack.us/img150/2...oykkyeto31.png |
Dzięki zachętom Vasu~ gra właśnie mi się ściąga, zobaczymy co z tej gry będzie ;)
|
Wyjebista gra :p:p:p
Już 12lv hehe:):):) |
Yala~ daj nick, sypne trochę grosza.
@down 490 m/s, a co? Chciałeś, żebym się pochwalił? :D |
Vasu, jaka jest twoja maksymalna prędkość z 'turbo dopalaczem' ?
|
już 18 lvl :P jak już mamy robić gildie to przynajmniej 20 lvl +. tak będzie najlepiej. Będą osoby które znają się troche na grze :P
PS. ile macie kasy ?? ja 150 k :evul: PS2 gdzie expić 18 lvl ?? bo to troche denerwujące jak po 1-2 % leci exp B) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Poczekam jeszcze i poobserwuję temat. Jak w ciągu kilku najbliższych dni wam się nie znudzi, to może zaryzykuję te 5h pobierania .
|
Jak wyżej :P
Czy w tej grze jest tylko grind? Czy może są jakieś powiedzmy "instancje"? |
|
Wczoraj zasysnięte, dzisiaj grałem:
11 lvl, I-Gear, nick Ghernie, A.N.I. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |