Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   17.05 - Azura - Bitwa w Ab'Dendriel - SF vs Legokrutgurka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35769)

Cors Ent 22-05-2005 14:23

Trudno powiedziec kto tu był trapniety, ja siedziałem w srodku wierzy i tez nie miałem mozliwosci wyjscia.
to było równe ustawnie tam a nie trap.
siły tez były równe.

oech tylko chciał ze ludziom z sf nie szkoda uhów na ratowanie swoich a chłopcom z Lego nie chciało sie uhnac Matacy czy Rulabima ;D

Rondelman 22-05-2005 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
@ Rondelman, Riren
Gdybyscie znali znaczenie tych slow dla niektorych ludzi z SF, to byscie sie nie smiali -,- Ale trudno sie spodziewac zebyscie je znali, skoro zapewne nie wiecie od jakiej gildii zaczela sie ta wojna -,- Gosci z bylego Divinitus tez to kiedys smieszylo, teraz juz nie za bardzo ^^

Wojna o ile dobrze pamietam zaczela sie od tego ze Przemo padl 2 razy i potem Falzera zabili a gildie to divi vs sf :P

Dragoholikus 22-05-2005 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rondelman
Czyli mieli mozliwosc wejscia do miasta Ab a woleli zamiast tego probowac cie zabic, dziwne bo dali sie przez to trapnac :) btw jak nie carlin to dywan na hills.

Hmm na statku wpadlo ich kolo 15-18 a reszta przyleciala dywanem
Dlaczego niewidziaeliscie mine podczas walki i paru ludzi z sf ??

Mina i paru z sf walczylo na drugim froncie przy bramie z tano,anakinem etc
wiec byly wyrownane szanse nawet moge powiedziec ze oni mieli wieksze B)

Adi Gotti 22-05-2005 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Riren
Najwidoczniej źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Jestem jak najbardziej za SF od czasów początku i sama niestety parę razy oberwałam od panów z lego~ a byłych divi~, mortal~. Tekst Corsa nie był śmiechowy pod względem komizmu tylko momentu, w którym on je wypowiadał. A Cors spisał się znakomicie na tej bitwie :) zresztą jak zawsze i cmok dla niego :*

Aniu kofanie ;) "mortal~" - tzn Mortalions, kiedys to my bylismy w tej gildi a nie swe, wiec nie moglas od nich oberwac. Dopiero nie dawno Babbis zrobil znowu taka gildie, ale watpie ze cos ci zrobil ;D

Riren 22-05-2005 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Gotti
Aniu kofanie ;) "mortal~" - tzn Mortalions, kiedys to my bylismy w tej gildi a nie swe, wiec nie moglas od nich oberwac. Dopiero nie dawno Babbis zrobil znowu taka gildie, ale watpie ze cos ci zrobil ;D

po 1. czytaj na głos 5 razy to co pisze, bo później mówisz/piszesz trochę w innym kierunku ;)

Wymieniłam 2 starsze nazwy gildi, a że dawno to było to mogę popełnić błąd w składzie. A mort~( nie musisz mi pisać pełnej nazwy ;) znam ją, nie bój się) miało swój wpływ na początku tej wojny. Do końca nie pamiętam składu, bo szwedzi lubią wymyśląc coraz to nowsze nazwy ;)

Nie popisuj się 'kofanie' :P

Adi Gotti 23-05-2005 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Riren
po 1. czytaj na głos 5 razy to co pisze, bo później mówisz/piszesz trochę w innym kierunku ;)

Wymieniłam 2 starsze nazwy gildi, a że dawno to było to mogę popełnić błąd w składzie. A mort~( nie musisz mi pisać pełnej nazwy ;) znam ją, nie bój się) miało swój wpływ na początku tej wojny. Do końca nie pamiętam składu, bo szwedzi lubią wymyśląc coraz to nowsze nazwy ;)

Nie popisuj się 'kofanie' :P

Jak juz Ci mowilem Mortalions to bylismy MY. Niestety moge Ci wymienic tylko czesc skladu: Minavand, Razeer, Adi gotti, Falzer, Minavand, Darkbraver?, Drazharm? etc. reszty nie pamietam.

Riren 23-05-2005 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Gotti
Jak juz Ci mowilem Mortalions to bylismy MY. Niestety moge Ci wymienic tylko czesc skladu: Minavand, Razeer, Adi gotti, Falzer, Minavand, Darkbraver?, Drazharm? etc. reszty nie pamietam.

Mortalions to były swego czasu dwie różne gildie, o tym też pamiętaj ;)

Samek 23-05-2005 14:11

OMG. Ale rzeź. Fajny filmik. Szkoda że tego co kręcil film nie zabito xD

Kietzel 23-05-2005 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrikoz
Filmik nice... Na Azurze, ktokolwiek wygra bedzie PA, wiec... wojna nie wiele zmieni :) Draz slyszalem od kumpli z Azury, ze jestes najwiekszym PA na serwerze, wiec Cie nie popieram... Jednak w Silent Force sa wielcy ludzie, tacy jak Cors Ent, Falzer, Adi Gotti, Yavimava etc. i to dzieki nim ta gildia jest taka mocna, Ty jestes tylko jej "czarna owca", sorry draz ale czas sie zmienic.

Wielcy ludzie? Powiedz mi jakie kryteria zastosowales w tej "selekcji".
Abstrac***ac tych "wielkich" ludzi o kant dupy moge robić..,zapewne ciebie tez.

Ares de'Buchanan 23-05-2005 21:00

Stara dobra Azurka

Moze wroce na azurke :) Chociaz jak ostatnio chcialem to mnie mataca zazcal ganiac :/
@Riren

Milo zobaczyc znajomy nick :D Jeszcze mnie nie wywalilas z gildii :D dzieki :D

@Adi Gotti

KIedys na dwarfach to i mnie chciales ogolocic z eq ;) Dobrze ze HEG byl on-line :)

@Drago
Siemka :D Ale z lvlkiem pojechales :D Pamietam jak jeszcze miales mniejszy ode mnie ;) i dawalem Ci klucze na drakonie ;)

@Pearl Agata
:) Moja ulubiona Agata :D Pozdrowienia :D

@do wszystkich dyslektykow moderatorow w stylu corsa itp.

Nie umiesz pisac po polsku --- pisz w wordzie albo kup sobie slownik.
Zeby nie bylo ze sie czepiam "Trudno powiedziec kto tu był trapniety, ja siedziałem w srodku --->wierzy<--- "
Wierze ze zaczniecie pisac poprawnie.... Wieża a1-a8..... Twoj ruch :D

Dragoholikus 23-05-2005 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ares de'Buchanan
Moze wroce na azurke :) Chociaz jak ostatnio chcialem to mnie mataca zazcal ganiac :/
@Riren

Milo zobaczyc znajomy nick :D Jeszcze mnie nie wywalilas z gildii :D dzieki :D

@Adi Gotti

KIedys na dwarfach to i mnie chciales ogolocic z eq ;) Dobrze ze HEG byl on-line :)

@Drago
Siemka :D Ale z lvlkiem pojechales :D Pamietam jak jeszcze miales mniejszy ode mnie ;) i dawalem Ci klucze na drakonie ;)

@Pearl Agata
:) Moja ulubiona Agata :D Pozdrowienia :D

@do wszystkich dyslektykow moderatorow w stylu corsa itp.

Nie umiesz pisac po polsku --- pisz w wordzie albo kup sobie slownik.
Zeby nie bylo ze sie czepiam "Trudno powiedziec kto tu był trapniety, ja siedziałem w srodku --->wierzy<--- "
Wierze ze zaczniecie pisac poprawnie.... Wieża a1-a8..... Twoj ruch :D

A no widzisz :D :D kiedy to byly czasy heuheue "PA" nie bylo muahaha i sie smigalo po hg : :D

Ares de'Buchanan 24-05-2005 06:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus
A no widzisz :D :D kiedy to byly czasy heuheue "PA" nie bylo muahaha i sie smigalo po hg : :D

Co do tego czy PA nie bylo.....
Bylo tylko w mniejszych rozmiarach troszeczke ;)

Szczurusek 01-07-2005 14:31

widze ze temat zamarl, a bylo bardzo ciakawie z poczatku :> no dalej ruszcie sie i dokonczcie bo z tej klotni nie wyniklo w koncu nic tyle ze ten heretyk ktory byl przeciwko corsowi sie zjaral. tak btw. to wojna nie jest najlepsza rzecza, przynajmniej ta ktorej sam doswiadczalem nie jest :) jakos tak glupio sie robi ja widzisz 20~ osob na utani lecacych do Ciebie i walacych sd jak sie tylko da, a Ty stoisz sam i uhasz sie jak tylko mozesz najszybciej powoli godzac sie ze swiadomoscia ze i tak zgoniesz i cale eq Ci wypadnie bo nad Twoja glowa figuruje truskawka :P dalej piszcie cos wiecej :D kiedys tez gralem na Azurce, obecnie retired czekam na serwer

Sarevok 01-07-2005 15:00

Fajny film polecam !!

Brydzit 25-10-2006 08:38

Wojna

Fajna Bitwa, Podoba mi sie !!! :lucznik:

Sante Mefisto 25-10-2006 13:27

Prosze o usuniecie posta xP

Lenrock 25-10-2006 14:13

stara bitwa

Khalak 25-10-2006 15:55

Skoro stary temat odswiezony to ja prosze o rehost :p bo chciałbym to zobaczyc a na rapidzie juz nie ma B) ewentualnie jak ktos moze to poprosze na pw dac znac to podam na jaki mail bym chcial B) z gory dzieki

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18.