![]() |
Trudno powiedziec kto tu był trapniety, ja siedziałem w srodku wierzy i tez nie miałem mozliwosci wyjscia.
to było równe ustawnie tam a nie trap. siły tez były równe. oech tylko chciał ze ludziom z sf nie szkoda uhów na ratowanie swoich a chłopcom z Lego nie chciało sie uhnac Matacy czy Rulabima ;D |
Cytuj:
Wojna o ile dobrze pamietam zaczela sie od tego ze Przemo padl 2 razy i potem Falzera zabili a gildie to divi vs sf :P |
Cytuj:
Dlaczego niewidziaeliscie mine podczas walki i paru ludzi z sf ?? Mina i paru z sf walczylo na drugim froncie przy bramie z tano,anakinem etc wiec byly wyrownane szanse nawet moge powiedziec ze oni mieli wieksze B) |
Cytuj:
Aniu kofanie ;) "mortal~" - tzn Mortalions, kiedys to my bylismy w tej gildi a nie swe, wiec nie moglas od nich oberwac. Dopiero nie dawno Babbis zrobil znowu taka gildie, ale watpie ze cos ci zrobil ;D |
Cytuj:
Wymieniłam 2 starsze nazwy gildi, a że dawno to było to mogę popełnić błąd w składzie. A mort~( nie musisz mi pisać pełnej nazwy ;) znam ją, nie bój się) miało swój wpływ na początku tej wojny. Do końca nie pamiętam składu, bo szwedzi lubią wymyśląc coraz to nowsze nazwy ;) Nie popisuj się 'kofanie' :P |
Cytuj:
Jak juz Ci mowilem Mortalions to bylismy MY. Niestety moge Ci wymienic tylko czesc skladu: Minavand, Razeer, Adi gotti, Falzer, Minavand, Darkbraver?, Drazharm? etc. reszty nie pamietam. |
Cytuj:
|
OMG. Ale rzeź. Fajny filmik. Szkoda że tego co kręcil film nie zabito xD
|
Cytuj:
Abstrac***ac tych "wielkich" ludzi o kant dupy moge robić..,zapewne ciebie tez. |
Stara dobra Azurka
Moze wroce na azurke :) Chociaz jak ostatnio chcialem to mnie mataca zazcal ganiac :/
@Riren Milo zobaczyc znajomy nick :D Jeszcze mnie nie wywalilas z gildii :D dzieki :D @Adi Gotti KIedys na dwarfach to i mnie chciales ogolocic z eq ;) Dobrze ze HEG byl on-line :) @Drago Siemka :D Ale z lvlkiem pojechales :D Pamietam jak jeszcze miales mniejszy ode mnie ;) i dawalem Ci klucze na drakonie ;) @Pearl Agata :) Moja ulubiona Agata :D Pozdrowienia :D @do wszystkich dyslektykow moderatorow w stylu corsa itp. Nie umiesz pisac po polsku --- pisz w wordzie albo kup sobie slownik. Zeby nie bylo ze sie czepiam "Trudno powiedziec kto tu był trapniety, ja siedziałem w srodku --->wierzy<--- " Wierze ze zaczniecie pisac poprawnie.... Wieża a1-a8..... Twoj ruch :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bylo tylko w mniejszych rozmiarach troszeczke ;) |
widze ze temat zamarl, a bylo bardzo ciakawie z poczatku :> no dalej ruszcie sie i dokonczcie bo z tej klotni nie wyniklo w koncu nic tyle ze ten heretyk ktory byl przeciwko corsowi sie zjaral. tak btw. to wojna nie jest najlepsza rzecza, przynajmniej ta ktorej sam doswiadczalem nie jest :) jakos tak glupio sie robi ja widzisz 20~ osob na utani lecacych do Ciebie i walacych sd jak sie tylko da, a Ty stoisz sam i uhasz sie jak tylko mozesz najszybciej powoli godzac sie ze swiadomoscia ze i tak zgoniesz i cale eq Ci wypadnie bo nad Twoja glowa figuruje truskawka :P dalej piszcie cos wiecej :D kiedys tez gralem na Azurce, obecnie retired czekam na serwer
|
Fajny film polecam !!
|
Wojna
Fajna Bitwa, Podoba mi sie !!! :lucznik:
|
Prosze o usuniecie posta xP
|
stara bitwa
|
Skoro stary temat odswiezony to ja prosze o rehost :p bo chciałbym to zobaczyc a na rapidzie juz nie ma B) ewentualnie jak ktos moze to poprosze na pw dac znac to podam na jaki mail bym chcial B) z gory dzieki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |