Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Miłość w młodym wieku. Tak czy Nie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37830)

Gniewosh 11-06-2005 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
No, to z tego, że koleś który ją pieprzył, miał z tego przyjemność, przecież pod przymusem nie robił...

Skąd wiesz?

To jest zastanawiające... :>

@Dobo do Kamosa:

Popieram. Wcześniej na to nie wpadłem.

Matek 11-06-2005 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
No, to z tego, że koleś który ją pieprzył, miał z tego przyjemność, przecież pod przymusem nie robił...

To sie nazywa pedofilia - poczytaj troche.

Kele 11-06-2005 17:49

Dobija mnie ta rozmowa... Tutaj nie chodzi o o czy z 12 latką mozna sie teges..... [odp. mozna :D]

Ja mam 12 lat i twierdzę że miłość w takim wieku istnieje... Moze nie taka jak w wieku 17-19lat ale zawsze jakaś jest... Co to takiego że się liżą 12 latkowie? Nie możesz tego znieść bo masz kompleksy czy co? "Rofl'n'lol" (Copyright by Kamos)

hoomik 11-06-2005 17:55

Cytuj:

Tutaj nie chodzi o o czy z 12 latką mozna sie teges..... [odp. mozna
nie mozna
Cytuj:

skad wiesz?

aha, jeszcze jedno
"Rofl'n'lol" (Copyright by Kamos) - haha ;D uswiadom sobie, ze jezeli ktos uzywa jakiejs odzywki jako pierwszy na tym forum, to wcale nie znaczy ze uzyl jej jako pierwszy w ogole :>

@down:
Cytuj:

Pozatym ja uzywałem tego duuuuuzo wczesniej niz on się zarejestrował ;p
same here

Dan the Automator 11-06-2005 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
"Rofl'n'lol" (Copyright by Kamos) - haha ;D uswiadom sobie, ze jezeli ktos uzywa jakiejs odzywki jako pierwszy na tym forum, to wcale nie znaczy ze uzyl jej jako pierwszy w ogole :>

Pozatym ja uzywałem tego duuuuuzo wczesniej niz on się zarejestrował ;p

re.up
A czy ja sobie przypisuje prawa do niej?

Margarius 11-06-2005 18:01

@Perwol
Człowieku co ty mówisz. To fajnie że masz dziewczyne i że spędzacie razem czas ale ja bym się tak nie cieszył jak by ona zaszła w ciąże bo by z tabą bara bara. To tak jest jak robisz coś szalonego ( no bo w tym wieku ) to nie zdajesz sobie z tego sprawy jakie to może mieć konsekwencje. Na wycieczce z której wczoraj wróciłem kolega pocałował dziewczyne (normalnie w policzek) a ona się rozpłakała (wiek 13,5 ) powiedziała że nie chce być traktowana jak dziw... i poszła do pani. Dlatego mówie trzeba szukać i "chodzić" nie tylko z ładnymi ale też z fajnymi i "równymi" dziewczynami ;)
@Hoomik
To jak nie można to dlaczego znam dziewczyne w wieku 14 lat co ma dwójke dzieci hee??

hoomik 11-06-2005 18:04

jak tak czytam wypowiedzi tych wszystkich 12-13 latkow, to mam wrazenie, ze oni mimo usilnych przekonywan i tak nie wiedza co to jest milosc...

Cytuj:

To jak nie można to dlaczego znam dziewczyne w wieku 14 lat co ma dwójke dzieci hee??
a c*** mnie obchodzi dlaczego ja znasz... w polsce do bodajze 14 czy 15 roku zycia seks jest zabroniony przez prawo, i oficjalnie do tego czasu nakazany jest pelny celibat.

Gniewosh 11-06-2005 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Margarius
@Perwol
(...) Na wycieczce z której wczoraj wróciłem kolega pocałował dziewczyne (normalnie w policzek) a ona się rozpłakała (wiek 13,5 ) powiedziała że nie chce być traktowana jak dziw... i poszła do pani. Dlatego mówie trzeba szukać i "chodzić" nie tylko z ładnymi ale też z fajnymi i "równymi" dziewczynami ;)
(...)

omg!

Jezuuuu... to co by zrobiła na widok prezerwatywy 8o

@hoomik:

A żebyś wiedział, że da się w tym wieku. Już ja to wiem ;) rotfl'n'lol (not copyright by Kamos)

@Matek Uciekaido:

Pedofilia? Hmnnnn... no nie zawsze. Możesz mi zaufać ;)

@ Modkowie/ Adminowie:

Zamknąć temat proponuje. Tóż to się jakieś zboczenie robi! :D

Gunir 11-06-2005 19:04

Co do skrótu, pierwszy raz go ujrzałem podczas rozmowy z Kaldem, a później jeszcze kilka razy od krasnoluda gimliego, i wymienionego juz wyzej Doba.

hoomik 11-06-2005 19:12

Cytuj:

@hoomik:

A żebyś wiedział, że da się w tym wieku
czytaj to, co napisalem... jezeli nadal nie rozumiesz, przeczytaj jeszcze raz. I jeszcze. Za mamusie. Za tatusia. Juz? Wystarczy? Rozumiesz?

Cytuj:

Pedofilia? Hmnnnn... no nie zawsze. Możesz mi zaufać
seks z osoba ponizej 15 roku JEST pedofilia.
I jakos nie wyobrazam sobie, jak moglbym w sprawach seksu i milosci zaufac 12-latkowi...

Cytuj:

Co do skrótu, pierwszy raz go ujrzałem podczas rozmowy z Kaldem, a później jeszcze kilka razy od krasnoluda gimliego, i wymienionego juz wyzej Doba.
swietnie, napisz esej na ten temat.

Nightwalker 11-06-2005 19:13

Love Hurts.... always

Gniewosh 11-06-2005 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nightwalker
Love Hurts.... always

Especially in Wrocław ;)

@hoomik:

Nie dyskryminuj mnie, mam prawie 14 ;)

hoomik 11-06-2005 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gniewosh
@hoomik:

Nie dyskryminuj mnie, mam prawie 14 ;)

a mowisz jakbys mial 12

Gniewosh 11-06-2005 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
a mowisz jakbys mial 12

Serio? No tak.... mutacji głosu jeszcze nie miałem... :D

Gangsta_Rap 11-06-2005 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Perwol
ja tam za pare dni koncze 13 lat a z moja laska calowalem sie juz ze 100 razy, a na ilu imprach razem bylismy. nawet spalem z nia z 6 razy w namiocie i u mnie w chacie ale jeszcze do bara-bara nie doszlo (oj szkoda oj szkoda :)

Spadłem z krzesła jak przeczytałem twój post :D Ciekawe co byś zrobił jak by ta dziewczyna dała ci dupy ? Pewnie poleciał byś do mamusi i powiedział:
Mamusiu taka dziewczynka chce mnie zgwałcić ! ;(

Człowieku ty masz pijęcie co muwisz ? Po twojej wypowiedzi można wywnioskować że rośnie z ciebie jakiś zbok, gwałciciel, itp. Zastanów się 10 razy zanim coś napiszesz. Jeżeli prawdą jest co piszesz to lepiej zawsze noś w kieszeni paczkę gumaków na wszelki wypadek, bo nigdy nie wiadomo do czeko dojdzie ;)

Gniewosh 11-06-2005 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangsta_Rap
(...) Jeżeli prawdą jest co piszesz to lepiej zawsze noś w kieszeni paczkę gumaków na wszelki wypadek, bo nigdy nie wiadomo do czeko dojdzie ;)

Unimil rox ;)

joey 12-06-2005 01:23

ja pitole, jak będe chciał zakocham się w 1 klasie podstawówki, a jak nie będe chciał to się wogóle nie zakocham.... w sumie... to nie zależy od wieku... 1 raz zakochałem się w 1 klasie podstawówki, potem to już nie pamiętam...
Cytuj:

pijęcie co muwisz
a śfistak siedzi i zawiia je we te sreberka
Cytuj:

Uważam, że miłość w wieku 14< lat jest zazwyczaj nieprawdziwa, ale co ja tam wiem... 2 lata temu bodaj taka jedna dziewczyna chciała chodzić z facetem tylko dlatego, że się jej podobał z wyglądu. -.- Poza tym:
mówiłem ci masz nie jeść tych grzybów tylko ususzyć!!!!!!!1111111łanłanłan <j/k> plax

chesek 12-06-2005 04:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez joey
ja pitole, jak będe chciał zakocham się w 1 klasie podstawówki, a jak nie będe chciał to się wogóle nie zakocham.... w sumie... to nie zależy od wieku... 1 raz zakochałem się w 1 klasie podstawówki, potem to już nie pamiętam...

Tu jesteś w błędzie. Miłość to nie jest gra, gdzie powiesz: "teraz użyję karabinu, a potem wyjdę z gry..."

To jest uczucie, które przychodzi z nikąd, które nie w sposób opisać.
A co najbardziej najistotniejsze - nie masz nad tym kontroli.

[EDIT] A co do tego czy miłość może zaistnieć w jakiś tam określonych młodzieńczych wiekach, to nie ma na to praktycznie odpowiedzi.
Niby może, ale to pewnie nie będzie tak samo rozumowana 'miłość' jak u osob 17-18 letnich. Może to być zwykła przyjaźń, którą ktoś uważa za miłość. Może to też być zwykły popęd. 3 słowami - to trzeba poczuć. :P

Lucker Graja 12-06-2005 07:30

eh ja mam 15 lat ,nie miałem dziewczyny,nie całowałem się i co z tego wole troche poczekać zmądrzeć i poczekać na prawdziwą miłość .
@topic
według mnie miłość w wieku 10-15 lat to tylko zauroczenie i popęd seksualny oczywiście zdarzają sie żedkie wyjątki jak ktoś tam napisał "zakochali sie w wieku 15 lat i teraz są małżeństwem"

Ashlon 12-06-2005 08:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gniewosh
Especially in Wrocław ;)

Nie wiem, co w tym momencie masz do Wroclawia...

@UP: Dokladnie. Teraz coraz wiecej osob w wieku 15lat szuka dziewczyny, po to, zeby miec. Zapyta go ktos "masz dziewczyne",a on nareszcie, dumnie, moze powiedziec, ze ja ma! Super...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18.