|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No właśnie, co o tym myślicie. Teraz większość osób "zakoc***e" się w wieku 12-14 (nie mowie ze tylko oni
![]() Ostatnio edytowany przez Gokufan - 09-06-2005 o 21:45. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Jestes zazdrosny czy masz kompleksy? Co to za roznica? W wieku 14 lat zle, a w wieku 15 lat dobrze? Zakoc***e, hehe zakoch uje jest cenzurowane, dobre, dobre!!!
Ostatnio edytowany przez Sanderos - 09-06-2005 o 21:39. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Młody jestes to nie rozumiesz...
#4 |
Guest
|
![]() W sumie to masz racje. Tak jak większość z moich kolegów (w tym też ja) miało przelotne miłości (ja miałem tylko jednom i narazie ''troche'' poczekam z następnom) ale one trwały strasznie ''długo'' np: rekord w mojej klasie (maks) to 28 dni a najmniej to 23 godz. (Poszedł do innej po lekcje a tamta myślała że jom zdradza).Potem można wpaść w kompleksy że żadna kobieta mnie nie kocha itp.
|
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Well...
Jakie to ma znaczenie, w jakim wieku jest kobieta i mężczyzna tworzący parę/związek? Znam osoby, które mają 13-15 lat i są bardziej dojrzałe od przeciętnego 18-latka... Jestem zaręczony. Swoją kobietę poznałem mając 10 lat. Zacząłem się nią interesować mając 12 lat. And so? Dla mnie to i mogą mieć takie pary zarówno 6, jak i 70 lat. Ważne, by wiedziały co chcą i uważały na to, co robią. Cytuj:
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Milosc to dziwne uczucie - zaczyna sie na ustach a konczy na dupie...
W kazdym wieku mozna sie zakochac - jednak w kazdym ta milosc inaczej wyglada. W wieku 8-10 lat przejawia sie w 'konskich zalotach' i nie jest zbyt silna. Bardziej jest to sympatia niz milosc. Potem w latach szkolnych to przytulanie, calowanie i mizianie. Nie widze nic dziwnego, ze jakas 13latka calowala sie - ja swoj pierwszy pocalunek mialem w podobnym wieku. Milosc nie patrzy na wiek. Od wieku zalezy jak ja okazujemy
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
p.s obstawiam ze zaraz bedzie 26491 postow "sam jestes mlodya gadasz!!" |
|
![]() |
#8 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Brawo, brawo, madrze powiedziane, szczegolnie z ta granica prawna ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
|
![]() Wedlug mnie milosc ood 12 roku zycia nie jest zła. Poniewaz zawsze zostana wspomnienia po kimś. A wlasnie mowa o miłośći Moze powiecie mi co mam zrobic z laska, chce jej przekazac ze ja kocham ale ona nie chce ze mna gadac nie wiem czemu moze ktos proadzi, powaznie pytam
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
No i co, ze nie wytrzymuja?? Po to wlasnie jestes mlody, zeby sie nauczyc. Nie oklamujmy sie - milosc nie przyjdzie i nie powie ci co masz robic. Jej sie trzeba NAUCZYC. To wlasnie jest cel zalotow 7latkow - nauczyc sie czego mozna czego nie. 13, 14, 15 latkowie ucza sie jak okazywac uczucia w sposob cieplejszy niz w powiedzeniu sonie "lubie cie". A ze wytrzymuja miesiac - so what? Mlodzi sa.
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Zmienilem swoj wiek zeby nie pierd..olili , i tak kazdy wie ze licze 12 wiosen
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
nie potrafie , probowale, co mam robic prosze.... |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @pupisem
Nie mozesz po prostu jej tego powiedziec -..-? Jak cie wysmieje, obroc to w zart i bedzie dobrze. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() a ja mysle ze moze byc taka miłość nie mowiac o sobie ale kolezanki koledzy no coz mi tam dziewczyny nie w glowie tzn podobaja sie ale ja zadnej dziewczynie sie nie podobam moze nie jestem potwór ale nie jestem najładniejszy ale jestem hardkorowy, przebojowy (lol XD), i ogolnie za***isty
ah ta moja skromność
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1.nie chce ze mna ona gadac... 2. W żart obrocic nie rozumie.. 3. a jak nic nie powie ? ? |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Świat: Berylia
![]() |
![]() Taka piosenka była, w której był taki wers:
"Mówić chłopak mój, moja dziewczyna. Dozwolone od lat 18-tu" ![]() @P.l Moja była wychowaczyni mówiła o takiej parze, która poznała się w VIII klasie podstawówki (15 lat) i do dzis są szczęśliwym małżeństwem, więc zdażają się dojrzalsze osobniki. @down:Stary 95-letni grzyb i myśli że może rozkazywać ![]()
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 09-06-2005 o 22:10. |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() @Krzeslaw
no i co ? co to kogo obchodzi ? plx post nic nie wnoszacy do tematu ? yes yes yes ? -,- |