Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   LURERZY ! Co o nich sądzicie ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39957)

Snazo 05-07-2005 21:01

Tiaaaa... lurerzy to jeden z powodow dla ktorych przestalem grac na calmerze ( non-pvp).Czasami mi to nie przeszkadza ale jest to zalosne np gdy jakies 10 lvl expia w kopalniach w kazo a tu idzie sobie taki Warrior of abyss a za nim 3 guardy... Za przeproszeniem ten s****iel mi tak wlasnie zrobil... zrobilem sobie knighta skillowalem a tu idzie ten #@%^$% i ciagne za soba krasnali ropuje sie i zarzuca rope place... TO JEST ZALOSNE

co innego np gs pod dwarf brigde ;)

Pawik :> 05-07-2005 21:54

Ja pamiętam jak kiedyś chciałem wybrać się na guardy moim palkiem , schodze a tu 10 soldków i 2 guardy. Ofkorz padłem :D ale nic cennego nie wypadło :p .Ogólnie oceniając lurerów to ich nie lubie ,ale przyznam ,że lurowałem kilka razy Elfa Arcanista pod dp w Ab :D

dziku011 05-07-2005 21:57

Tak sondze że masz racje np. jak se robiąc runki oglądasz np. takie forum i co wrzucasz tibie i co patrzysz jak ci jakiś cyc leje ty 1 hp i ded (ja właśnie se oglądam ale nie dednełem ) i co z takim zrobić co?

MrSosoo 11-07-2005 18:37

Co jak co. Ja miales mata przygode. :) Skiluje sobie moim knightem w Kazordoon. Nagle podbiega do mnie nÓb i zabija dwarfy. Ja wnerwiony wygarnolem mu to i tamto :p . Przechodzil tamtegy 35 lvl knight, a ten typek powiedzial mu ze ja zabilem jego dwarfy. Znioslem to z bólem X( ale coż skiluje dalej. Przeglodam forum i tibie na zmiane. 17.15 wszystko ok. 17.16 wszystko ok. 17.17 biją mnie 3 dwarfy i sold. Pozbylem sie gosci, ale dalej skiluje. 17.20 wszystko ok. 17.21 biją mnie 3 dwarfy i guard. Czyż to nie lurerzy połączeni z nÓbami ?? Ale dalem rade :cup: i jestem z tego bardzo dumny

Rilo 11-07-2005 19:07

Luler To Świnia MÓwi Ze Ty Otym Wiesz TEZ, LurujĄ Jak MogĄ Ale Ty Luler To Śwnia

drizztpl 11-07-2005 19:30

Nienawidzę lurerów, raz padłem przez guardy i zawalone wyjście. Innym razem musiałem solować GSa, na szczęście był na żółtym HP i udało się ;]

Artezz 12-07-2005 22:32

Ja po prostu kocham lurerów :D bo nie ma to jak paść na 37 lvlu na cave rat'cie :P lurer's rox !! :)

Karoler 15-07-2005 09:27

Lubie lurerow poniewaz sam nim jestem.Jesli ktos z was gra na celescie i uslyszal ode mnie hunted i zaczal sie smiac.(hunted na non pvp)...nie wroze dlugiej przyszlosci....

Dylu 15-07-2005 09:46

ja przeed chwilą GSa spotkałem :D i żyje :09:21 You lose 19 hitpoints due to an attack by a giant spider. Heh fux. Jeżeli ja coś luruje( coś słabego np skorpiona na trole:P ) To jest fajnie. Loot, chociaż niezbyt duży:P ale jeśli ktoś zluruje to już mniej fajnie:).

longereczek 15-07-2005 11:07

a ja pam,ietam ze raz moj kolega powiedzial zebym przyszedl do ab bo chcial mi dac serpent sworda zato ze zdobylem 15 lvl w jednym dniu a ja bylem w venore ide pod dwarf bridge a tu gs no i ded

Marczio 15-07-2005 20:09

Ja tam lubie cos polurowac i to nawet nie dla lootu ale dla zabawy, a najbardziej lubie czytac na forum jak placzecie "nieee stracilem item x i x skilow bez 7 zlurowanych guardow nieee koncze gre jestem zalamany" Jak czytam takie posty to skladam sie ze smiechu na ziemii.

BtW.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dziku011
Tak sondze że masz racje np. jak se robiąc runki oglądasz np. takie forum i co wrzucasz tibie i co patrzysz jak ci jakiś cyc leje ty 1 hp i ded (ja właśnie se oglądam ale nie dednełem ) i co z takim zrobić co?

A co z toba zrobic? Ja bym sie nauczyl pisac po polsku...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rilo
Luler To Świnia MÓwi Ze Ty Otym Wiesz TEZ, LurujĄ Jak MogĄ Ale Ty Luler To Śwnia

A ty jestes idiota i mowisz ze dobrze o tym wiesz

Temexoxo 15-07-2005 21:06

nie lubie jak ktos mi wysyla np GS a fajnie sie wysyla

redfaction 15-07-2005 22:08

No coz, lurowanie w moim przekonaniu to pewien sposob na zarobek dla ludzi ktorym nie chce sie duzo czasu spedzac na "krasnoludach" i tym pdobnych. Osobiscie uwazam, ze jest to cios ponizej pasa no ale zawsze znajdzie sie jakis delikwent co to musi komus zrobic na zlosc i podlurowac spiderka albo cokolwiek innego. To tyle ode mnie, jedyny sposob na unikniecie smierci spowodowanej zlurowanymi stworkami to szybka i przytomna reakcja gracza, jesli zbyt pozno sie zorientujesz, ze stoisz twarza w twarz z przemilym wlochatym pajaczkiem no to coz mozesz zamknac oczy i ponownie przywitac mury swiatyni ;).

Have a nice day.

Czubi 16-07-2005 09:06

Lurerzy

Lubie tych gosci chociaz czasem przeszkadzaja...
U nas Demoncrawler (120 Elite Knight) Zlurowal 18 gsow..
Albo 5 dli :evul:
Czasami zdarzylo mu sie lurnac 11 warlordow o ktorych Padlem B) , ale i tak nie placze bo z nich jest klepa ! Mhhuahuah
Sam kiedys bym chcial Tak lurowac chociaz to nie dozwolone...

Master for lucera 17-07-2005 08:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH
a ja lubie loorerow xd, sam sie czasem w to bawie <omg who loored gs! halp halp xd> a tak pozatym to po co ci axe ring do bright sworda... a pozatym po co ci taki dobry stuff na takim mizernym lvl?

Pomysl czasem, ze zostalo zlurowanych 20 gsow jak na moim swiecie pod Dwarfen Bridge.... Okrazylo cie 8... i co wtedy bys zrobil?
Ded na miejscu! Milo by ci bylo?? Mysle, ze nie... Takze czasem pomysl co robisz.. Radze ci!

Pogromca Dragonów 27-07-2005 20:11

Heh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karoler
Lubie lurerow poniewaz sam nim jestem.Jesli ktos z was gra na celescie i uslyszal ode mnie hunted i zaczal sie smiac.(hunted na non pvp)...nie wroze dlugiej przyszlosci....

TO SIE HYBA SPOTKALIŚMY.. ALE NIE UMARŁEM I WCIĄŻ ŻYJE :p @TOPICK@JA TAM LU~ LUBIE :P A KONKRETNIEJ LUBIE PATRZEC Z GURY NA MASAKRE JAK ARCANA LURUJĄ:p 1 PADŁEM NA ZLUROWANYM NA RAZ HUNTERZE I ARCHERZE ALE ,,TO TYLKO GRA''

Hey Big Black Jimi Joe 27-07-2005 20:41

Lurerzy, tacy biedni
przebierają nogami, aby tylko nie dopadły ich ślepe szczęki
małego Heyzveesa

Mafuss 27-07-2005 22:10

:confused: huh, ja w kazz(w miescie trnie sobie z 2 dwarfami) patrze idzie guard.
uciekam i nawalam z hmm i gfb (mialem daggera) dobra zabity
znowu trenie a tu 3 soldki no poszlo na 3 gfb.Potem wybieram sie obadac teren i sprawdzic kto luruje potwory.Okazalo sie ze byl to 15 lvl pall red skull.
on mówi : i dont lured monsters...
ehh.. brak mi bylo slow =)

Tepic ich !! i zabijac X(

Sz#sz# 28-07-2005 04:40

Witam

Jo osobiście lubie lurkerów, chociaż sam nie luruje, dla mnie to łatwy exp i kasa czasem.

Wchodze do kopalni a tu 8 guardow na około.. ue ponad 1,3k xp, stell helmet, 2 hand axe, pare gp.. i 3 ciała z runkami i jakimiś śmieciami.

Lurkerzy przeskadzają jeśli masz niski lvl i nie masz pcca, nawet na 20 lvl z strong haste przed gs'em byś uciekł.

Dla niskich lvl - nieszczeście
Dla wysokich - xp i loot

PzdR

MaTe! 28-07-2005 10:18

co to jest lurowanie? :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:29.