|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
|
![]() Tak jak w temacie. Jeżeli chodzi o mnie to nei mam szacunku dla tych ludzi. Ostatnio chciałem sobie poexpić na soldach w kopalni na południe od góry goblinów. Nie doszedłem do soldów, bo ktoś zlurował ok. 8 dwarf guardów. W pierwszej sekundzie jak je zobaczyłem byłem ździwiony co one tu robią. Pomyślałem sobie żeby zacząć uciekać i walić z run w nie. Na domiar złego w tym samym momencie przerwało mi neta na 3-4 sekundy przez co nie zdążyłem uciec !!
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Lureży sux. Dlatego w kazz trenie tylko na pierwszym poziomie gdzie do wyjscia nie jest potrzebna lina (możliwość zawalania rope place'a)
@Brak brighta: WSPÓŁCZUJE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja przed chwila przez takiego lurera padlem :/ ALe naszczescie nic takiego nie wypadlo, taka gra z lurerami to bez sensu :/ tylko sie grac odechciewa
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() a ja lubie loorerow xd, sam sie czasem w to bawie <omg who loored gs! halp halp xd> a tak pozatym to po co ci axe ring do bright sworda... a pozatym po co ci taki dobry stuff na takim mizernym lvl?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Krak
Imię: Ork Gromash
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 41
Skille: 74/53
Poziom mag.: 14
|
![]() Ja kiedys padlem na lurnietym gsie pod dwarf bridge
Najwieksza zmora to te gsy i dle czasami ;/
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Na lurerow nie ma lekarstwa, byli, sa i beda. Trzeba nauczyc sie ich przechytrzac. To jedyny sposob. Co o nich mysle? Dodaja troche adrenaliny do monotonnej rozgrywki tibijskiej. Z nimi zle, bez nich jeszcze gorzej.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 28-06-2005 o 12:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A moze kiedys sie dalo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Dało się, dało. Pamiętam jeszcze, że kiedyś nie było tego mostu, przez który teraz trzeba przejść jak się idzie np. z Venore do Thais. Wtedy wszystko z PoH można było lurować do Thais
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Albo jak w veno byly drabinki i dle lataly pod depo?
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() walić lulerow ja ich nienawidze ostatnio na amazon camp zlurowali gs :/ ja 12 palek koleka 12 palek (padł od gs) i kolega 16 knight nam sie udało zwiać a tamten padł :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @TOPIC: nie lubie lurerów.. wczoraj straciłem moim druidem fs'a.. cieszę się, że nie gram na non-pvp i że mieszkam w Carlin ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę mało dedów przez lurerów... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() lurerzy to fajni ludzie tylko nie lubie takich ktorzy luruja non-stop (patrz Klownsk i jego gsy
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Lurowanie jest fajne. Szkoda, że z każdym updatem jest utrudniane. Ta adrenalinka, kiedy idziesz z miasta do miasta, a na battle pojawia się Giant Spider...
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() no ja dzięki kochanemu panu lurelowi (omg -.-'' wiecie o co chodzi ale nie moge napisać xD) zabiłem draga (poraz 1wszy i ostatni) i znalazłem loot łączny na 20 k w dedach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ja ich nie lubie
![]() ![]() ![]() P.S. Ostatnio mam fuksa ,bo nie widuje GS-ow przed mostem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Też tak miałem:/ Zdobyłem 25 lvl i wreszcie mogłem wstąpić do gildii...Ide do thais a tu ktoś lurnął gsa i klan minotaurów :/ Deada miałem i spadłem na 24 lvl. Wiem kto to zrobił, pisałem do gma i nic :/
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: W myślach...
|
![]() Lurerzy: Niedorobione, znudzone i popieprzone dzieci które mają max. 11 lat i chcą uprzykrzyć drugiemu życie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() czemu, dla mnie są obojętni
![]() Na światach non pvp lurowanie to chleb powszedni Na pvp to samo Na pvp enforced to zabawa, ahh... te arcanisty zlurowane pod dp ![]() ![]() Btw@ Za lurowanie można paśc od niektórych szanujących się playerów. Ja uciekałem qmpla postacią przed wariorem i koleś pomyślał że luruje i sd w twarz ![]() Oczywiście lurowane może być wkurzające jak ktoś Ci tój "skarb" zaraz po zdobyciu "odbierze" ale niekiedy <wyżej plx> można się nieźle wzbogacić I lurowanie to nie taka łatwa sprawa... niekiedy na arcana pod dp zchodziło 12 uhs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Lurerzy i pk to część gry. Bez nich gry nie było. Ciągle nudy i nudy... A tak zawsze troche frajdy jest...
P.S. Myslisz, ze gm`y nie mają nic innego do roboty, tylko zajmowanie sie lurerstwem? Chyba w regulaminie nic nie ma, ze lurowac nie mozna...
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
|
![]() Ja lubie NIEKTÓRYCH lurerów którzy lurują powiedzmy 3+ gs'y a nie frajersko,standardowo 1.
Jakby co,to już 3 razy padłem od zlurowanego gs'a. |
![]() |
![]() |