Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   LURERZY ! Co o nich sądzicie ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39957)

Tomkov 28-06-2005 12:17

LURERZY ! Co o nich sądzicie ?

Tak jak w temacie. Jeżeli chodzi o mnie to nei mam szacunku dla tych ludzi. Ostatnio chciałem sobie poexpić na soldach w kopalni na południe od góry goblinów. Nie doszedłem do soldów, bo ktoś zlurował ok. 8 dwarf guardów. W pierwszej sekundzie jak je zobaczyłem byłem ździwiony co one tu robią. Pomyślałem sobie żeby zacząć uciekać i walić z run w nie. Na domiar złego w tym samym momencie przerwało mi neta na 3-4 sekundy przez co nie zdążyłem uciec !! X( Co straciłem ? Najcenniejszą rzeczą był Bright Sword (30k ;( ), a ponadto BP UH, 2 BP HMM, nowy axe ring, bolty(na sell) oraz inne pojedyncze runy. brakowało mi ok 30% do 25 lvl i ok 30% do 39 mlvl. Do tej pory jestem załamany. Człowiek haruje całymi dniami aby zarobić na BS oraz mieć dobre skille, a tu w jednej chwili traci wszystko. LURERS SUX ! X(

Xan Arcanist 28-06-2005 12:26

Lureży sux. Dlatego w kazz trenie tylko na pierwszym poziomie gdzie do wyjscia nie jest potrzebna lina (możliwość zawalania rope place'a)
@Brak brighta: WSPÓŁCZUJE ;( Też mi kiedyś spadł i wiem jaka to strata ;(

Dwarf 28-06-2005 12:28

No ja przed chwila przez takiego lurera padlem :/ ALe naszczescie nic takiego nie wypadlo, taka gra z lurerami to bez sensu :/ tylko sie grac odechciewa :D

De'sH 28-06-2005 12:34

a ja lubie loorerow xd, sam sie czasem w to bawie <omg who loored gs! halp halp xd> a tak pozatym to po co ci axe ring do bright sworda... a pozatym po co ci taki dobry stuff na takim mizernym lvl?

mati sorcek 28-06-2005 12:35

Ja kiedys padlem na lurnietym gsie pod dwarf bridge
Najwieksza zmora to te gsy i dle czasami ;/

Magus 28-06-2005 12:35

Cytuj:

LURERZY ! Co o nich sądzicie ?
Nudzi im sie to sie bawia uprzykrzajac zycie innym graczom. W zasadzie samo lurowanie moze byc calkiem zabawne, sam sie kiedys w to troche bawilem. Nie ma to jak Smok pustoszacy Thais albo GS na trasie do Venore.
Na lurerow nie ma lekarstwa, byli, sa i beda. Trzeba nauczyc sie ich przechytrzac. To jedyny sposob.

Co o nich mysle? Dodaja troche adrenaliny do monotonnej rozgrywki tibijskiej. Z nimi zle, bez nich jeszcze gorzej.

Zamkniety w domku 28-06-2005 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magus
...Nie ma to jak Smok pustoszacy Thais...

Jak to smok w thais? :| Da sie zlurowac? :P

A moze kiedys sie dalo...

Raynold 28-06-2005 13:31

Dało się, dało. Pamiętam jeszcze, że kiedyś nie było tego mostu, przez który teraz trzeba przejść jak się idzie np. z Venore do Thais. Wtedy wszystko z PoH można było lurować do Thais ;)

ciemne dropsy 28-06-2005 16:37

Albo jak w veno byly drabinki i dle lataly pod depo? :D

adam knight 28-06-2005 16:57

walić lulerow ja ich nienawidze ostatnio na amazon camp zlurowali gs :/ ja 12 palek koleka 12 palek (padł od gs) i kolega 16 knight nam sie udało zwiać a tamten padł :/

zaitsev 28-06-2005 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raynold
Dało się, dało. Pamiętam jeszcze, że kiedyś nie było tego mostu, przez który teraz trzeba przejść jak się idzie np. z Venore do Thais. Wtedy wszystko z PoH można było lurować do Thais ;)

hyyhyh... coś jakby test server :P

@TOPIC: nie lubie lurerów.. wczoraj straciłem moim druidem fs'a..
cieszę się, że nie gram na non-pvp i że mieszkam w Carlin :] . Tam najlepsze co można zlurować to chyba elf arcanist (podziemia Ab)... :D
Pozdrawiam i życzę mało dedów przez lurerów... :)

Blind Guardian 28-06-2005 18:16

lurerzy to fajni ludzie tylko nie lubie takich ktorzy luruja non-stop (patrz Klownsk i jego gsy :P na szczescie shackowany i zrookowany) a oglnie to lurowanie jest zabawne, jak ktos nie probowal i byl tylko ofiara to niech cicho siedzi ;)

Starkey 28-06-2005 18:20

Lurowanie jest fajne. Szkoda, że z każdym updatem jest utrudniane. Ta adrenalinka, kiedy idziesz z miasta do miasta, a na battle pojawia się Giant Spider...:]

Arco 28-06-2005 18:53

no ja dzięki kochanemu panu lurelowi (omg -.-'' wiecie o co chodzi ale nie moge napisać xD) zabiłem draga (poraz 1wszy i ostatni) i znalazłem loot łączny na 20 k w dedach :D

aBa 28-06-2005 18:57

Ja ich nie lubie :P.I tyle :].Przez nich odlozylem tibie na miecha.Tak mi sie odechcialo grac.Ale bez nich nie bylo by jazd :P.
P.S.
Ostatnio mam fuksa ,bo nie widuje GS-ow przed mostem :P.

Vitihud 28-06-2005 19:25

Też tak miałem:/ Zdobyłem 25 lvl i wreszcie mogłem wstąpić do gildii...Ide do thais a tu ktoś lurnął gsa i klan minotaurów :/ Deada miałem i spadłem na 24 lvl. Wiem kto to zrobił, pisałem do gma i nic :/

Knoun 28-06-2005 19:28

Lurerzy: Niedorobione, znudzone i popieprzone dzieci które mają max. 11 lat i chcą uprzykrzyć drugiemu życie...

maripo 28-06-2005 19:39

czemu, dla mnie są obojętni :) chociaż niedarze ich sympatnia

Na światach non pvp lurowanie to chleb powszedni
Na pvp to samo
Na pvp enforced to zabawa, ahh... te arcanisty zlurowane pod dp :) albo te wariory zabijające uhmakerów :)

Btw@
Za lurowanie można paśc od niektórych szanujących się playerów.
Ja uciekałem qmpla postacią przed wariorem i koleś pomyślał że luruje i sd w twarz :D <inferna>

Oczywiście lurowane może być wkurzające jak ktoś Ci tój "skarb" zaraz po zdobyciu "odbierze" ale niekiedy <wyżej plx> można się nieźle wzbogacić

I lurowanie to nie taka łatwa sprawa... niekiedy na arcana pod dp zchodziło 12 uhs :D

Parys 28-06-2005 19:39

Lurerzy i pk to część gry. Bez nich gry nie było. Ciągle nudy i nudy... A tak zawsze troche frajdy jest...
P.S. Myslisz, ze gm`y nie mają nic innego do roboty, tylko zajmowanie sie lurerstwem? Chyba w regulaminie nic nie ma, ze lurowac nie mozna...

Green dragon 28-06-2005 19:59

Ja lubie NIEKTÓRYCH lurerów którzy lurują powiedzmy 3+ gs'y a nie frajersko,standardowo 1.

Jakby co,to już 3 razy padłem od zlurowanego gs'a.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07.