![]() |
trzeba się od nowa rejestrować
|
Doskonale... Btw. Jestem założycielem, pierwszego tematu w Filmach :o
"Yeah, I want fcking cookie" |
Hohohoho
Co za widz e tibia PL sie rozwija ale jak bedzie tibia.pl po portugalsku to bedzie miszczostwo świat!!
|
Gratuluje trochę dobrej roboty zrobiliście B) mam nadzieje że to nie zniszczy naszego fora :confused:
|
Czesc no no postepy Własnie jak mowil jeden koles Tibia.pl moze sie rozwijac w innych krajach :| a mowie ze Polska sciaga z innych.Wszysto jest dobrze tylko prosze was o jedno zrobcie polski serwer bo na tych niemieckich i angielskich pełno jest Brazolow i caly czas br br albo zabijaja polakow :| Zrobice pOLand Serwer i zobaczycie ile Polakow bedzie pewnie br br tez :P Polacy powinni sie szanowac w grze jak i na rl takze pomyslcie nad tym papap
Daw>>>>>>Mythera>>>>>24 lvl SorcERER>>>>>38 mlvl |
@up:
Tibia.pl to nie cipsoft i nie moze robic serwerow no chyba ze ots -.- . |
Wiem Wiem <lol> Ots zrobcie tylko kto bedzie gral :P
|
w dziale monsters jest napisane tylko na wielkanoc i jest jeszcze troszke innych bledow i mozna bylo by zrobic aby uzytkownicy z orginalne tibia.pl mogli rejestrowac sie na angielskiej
P.S ja moge zrobic portugalska (br) tibie.pl:D |
/edit/ciach
|
asdasdasddffffffffffff
|
^^
Wiedzialem ze bedzie angielska wersja tibia.pl! Czekalem na to i doczekalem sie 8o
|
Hmmmm
Ktoś powiedział "beda mogli to czytac..." (nie tylko czytac) tibia.pl na tym duzo zyska bo moze jak wruci mozliwosc kupoowania pacca za ich posrednictwem to wicej ludzi bedzie kupowac GRATULACJE!!! :cup:
|
Sam niewiem ,polska strona ,nagle polsko-angielska. Mam nadzieje że wam nie przyjdzie na myśl polsko-angielsko-szwedzka :( Polska dla Polaków nie dla innych :flaga_pl:
|
narescie podwyszacie prestiż tej strony wielkie gratz
|
no no gz! JUz jest polski, angieslkii tylko jeszcze brazylijskii niemieckii francuskiii... .... japonski rosyjskii.
|
Cytuj:
|
A kiedy będzie ten ostatnio zapowiadany konkurs z atrakcyjnymi nagrodami?:P
|
@up A ty juz o konkursach i nagrodach wyskakujesz
A co do anglojezycznej wersji strony to mi sie wydaje ze serwis duzo zyska. |
Uważam ze to byl bardzo dobry pomysl , dzieki temu nie tylko polacy oraz anglicy beda mogli korzystac z tej strony.Ponieważ brazylijczycy oraz szwedzi tez znaja troche angielski (napewno lepiej niz polski).
Moim zdaniem te flagi powinny byc bardzij 3d ze tak powiem , bo te wyglondaja jak by byly narysowane , mogli byscie je zrobic wypukle tak jakby i z zaokrąglonymi koncami lub cos podobnego. ROzumiem jesli nie macie skad wzasc ale ja tylko doradzam ;p |
Gratz niewielu miało by do tego cierpliwość :D Nie zauważyłem większych błędów, tylko drobne literówki, a to jest mało istotne. Jeszcze raz gratz!
Pozdro dla Tibia.pl team |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |