![]() |
afffff
Cytuj:
Co żeś takk bubble lubisz myslisz ze jak będziesz jej bronił to ci da fraj itnes??:D a ja tam wole eternial oblivion czy jakos tak wybił sie chłopak. Ale i tak Wyrzel wszystkich przescignie:P a tak na boku to tylko zart a nie nabijanie sie z niej a po za tym każdy moze yć noobem niezależnie od lvl.<ty sie do takich zaliczasz |
Jeżeli Bubble jest noobem to kim my jestesmy , my smertelnicy którzy nieośągneli 200 lvl ??
|
Cytuj:
Ale co do loodkow powyżej 200lvlka to Bubble ruless. JA tam ją lubie normalna i dziewczyna jak ja^^ |
Fuj, paskudny fake. Domek jest znanym dziełem, użyłeś cudzego tła. Postaci źle wklejone, litery tragicznie klejone (Za nisko, i krzywo). I pomysł badziewny. Nie napracowałeś się...
|
Dla mnie Bez Sensu.
|
Cytuj:
chcialbym ci pogratulowac wyjscia na maina Cytuj:
@topic fake do dupy, full bledow np. godzina, "Elite Knight". voce sie pisze z malej |
...
i po co te gówno odświeżać >.<?
|
całkiem syper
Spox i to mi sie podoba
nick:Rolnikowa babazwiohy server:Calmera mlvl"** |
pytanie
mam takie pytanko czy to prawda ze bubble ma meza gma?? B)
|
mam 1 pytanie
Na *** Zalozyles Ten Temat? Bubble grasz dobrze nie prosi o Free itanz i przy twoim jakims 20 moze 30 lvl by cie zmiotla jak by chciala niewiem ****a ludzie po *** sie niej czepiacie ? |
@Opuszczony
Nabij 200 lv. i powiedz jej to w oczy :) |
Niewiem co wy chcecie od Bubble. ja do niej nic nie mam. ale to nie znaczy ze jestem jej zwolnnikiem jakims. zrobila mi cos , ze mam ją wyzywac lub cos? lub ona wyzywa kogos ? , w czym ona wam przeszkadza?. Ona i pare osob posiadaja tylko Magic Long Sworda, gralo sie wczesniej to sie moglo zdobyc, a ci nowi nie zdobeda takiego itema raczej... . Po co jej skile jakies leprze jak na 210+ lvli skill leprzy jej praktycznie duzo nie da. szkoda czasu jej na skile, przeciez ona nie siedzi nontoper przed kompem i moczy lvl. to moje zdanie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |