Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Bubble n00b?? :O? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42626)

arimedes 23-07-2005 17:05

afffff

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wafeleq
X( Chłopie!! Nabij 210 lvl to se pogadamy X(

Co żeś takk bubble lubisz myslisz ze jak będziesz jej bronił to ci da fraj itnes??:D
a ja tam wole eternial oblivion czy jakos tak wybił sie chłopak.
Ale i tak Wyrzel wszystkich przescignie:P
a tak na boku to tylko zart a nie nabijanie sie z niej a po za tym każdy moze yć noobem niezależnie od lvl.<ty sie do takich zaliczasz

Owi3c 21-08-2005 12:07

Jeżeli Bubble jest noobem to kim my jestesmy , my smertelnicy którzy nieośągneli 200 lvl ??

Karo22 21-08-2005 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
@Opuszczony
Mówisz, że nie lubisz Bubble, czy to opinia kogoś komu nie przypadł do gustu jej charakter czy PoKeMoNa, który nasłuchał się opowieści kolegów z rl i uwierzył?

@Topic
Lipa, takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut (tylko odpalę otsa : P). A z resztą, bluzgajta se na nią, nie lubta jej, ona i tak ma w nosie szczekania takich noobów jak coniektórzy stąd (nie będę sypał nickami, szkoda mi klikania ;)).

OMG , w końcu ktoś z inteligęcją jest jeszcze kilka osub z muzgiem ale mi sie nicków sypać nie chce ;)

Ale co do loodkow powyżej 200lvlka to Bubble ruless.
JA tam ją lubie normalna i dziewczyna jak ja^^

Thimburd 21-08-2005 13:09

Fuj, paskudny fake. Domek jest znanym dziełem, użyłeś cudzego tła. Postaci źle wklejone, litery tragicznie klejone (Za nisko, i krzywo). I pomysł badziewny. Nie napracowałeś się...

Dj Nekro 21-08-2005 13:18

Dla mnie Bez Sensu.

Olorion. 21-08-2005 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciosek
Ja bym pogratulował Cachero za 217 lvl'a, a nie Bubble za 211 lvl'a.

@TOPIC
Fake denny jak cholera.

chcialbym ci pogratulowac wyjscia na maina

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blos~
Bo bubble to noob kupila tego chara niewiem chyba od 150+ lvla i skillowac nie umie...

a masz dowody? Ona gra tym charem od poczatku, oskarzenia bez dowodow mozesz sobie wsadzic w dupe. rownie dobrze moge stwierdzic ze zostales wsadzony w koszyk przez cyganow i podlozony pod drzwi

@topic

fake do dupy, full bledow np. godzina, "Elite Knight". voce sie pisze z malej

Opuszczony 21-08-2005 16:57

...

i po co te gówno odświeżać >.<?

Tibiasz21 21-08-2005 19:33

całkiem syper

Spox i to mi sie podoba
nick:Rolnikowa babazwiohy
server:Calmera
mlvl"**

kamil6666 21-08-2005 19:54

pytanie

mam takie pytanko czy to prawda ze bubble ma meza gma?? B)

Dark Blondi 21-08-2005 23:51

mam 1 pytanie

Na *** Zalozyles Ten Temat? Bubble grasz dobrze nie prosi o Free itanz i przy twoim jakims 20 moze 30 lvl by cie zmiotla jak by chciala niewiem ****a ludzie po *** sie niej czepiacie ?

pijany rolnik 22-08-2005 00:02

@Opuszczony

Nabij 200 lv. i powiedz jej to w oczy :)

johnnny_b 22-08-2005 00:58

Niewiem co wy chcecie od Bubble. ja do niej nic nie mam. ale to nie znaczy ze jestem jej zwolnnikiem jakims. zrobila mi cos , ze mam ją wyzywac lub cos? lub ona wyzywa kogos ? , w czym ona wam przeszkadza?. Ona i pare osob posiadaja tylko Magic Long Sworda, gralo sie wczesniej to sie moglo zdobyc, a ci nowi nie zdobeda takiego itema raczej... . Po co jej skile jakies leprze jak na 210+ lvli skill leprzy jej praktycznie duzo nie da. szkoda czasu jej na skile, przeciez ona nie siedzi nontoper przed kompem i moczy lvl. to moje zdanie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07.