![]() |
Ten fake to najlepszy fake jaki widzialem kiedykolwiek na tym forum. Rób następne części. Nie dostrzegłem ani jednego błędu, za to widze mnóstwo plusów: dialogi, fabuła, grafika(ani jednego błędu), humor, "neostrada sux" :p i dużo, dużo więcej. 3 część RuLz!!!!!! :evul: B) 8o
|
Spokowe te okularki :D Jak zrobiłeś skaner?? xd
|
nie wazne jak zrobil te okulary i skaner wazne ze zrobil to switnie!! Bardzo mi sie podoba!!
|
Przepraszam iż nie wyrobiłem się w czasie ale odcięto mnie od świata (neostrada sux ;() :P Część 4 pojawi się jutro. :)
|
Zajefajne fake :D Hehehehe
|
Zajefajny fake B)
|
hmm...
jak dla mnie ladnie wykonane oraz ciekawe ...
Movre Plax =] czekam na nastepne czesci |
Cytuj:
|
Spox
Kiedy nastepna czesc :confused: (nie pisze polskich znakow bo mieszkam w UK :p )
|
Kurde, nie wyrobiłem się z czasem... a jutro ... Znowu mi odłączają neostrade... omg... dam wam ten fake po weekendzie zapewne... przepraszam jeszcze raz... pozdrawiam fanów :P
|
Cytuj:
|
Genialne!!! Rób tego więcej :)
|
Wiem że zapowiedzi moje są wkurzające ale niestety nie mam czasu na dorobienie następnej częśći (mam 4 obrazki zrobione). Następna cześć będzie w ten weekend :D
|
Bardzo mi przykro ze względów przgód samuela ale narazie będe musiał zakończyć robienie tej historijki. Obiecuje że niedługo znowu się za to wezme ale aktualnie brak mi czasu, teraz 2 tygodnie bez internetu :( No ale mam nadzieje że przez ten czas to nie pójdzie w zapomnienie :)
|
Bardzo fajny fake. Widać, że włożyłeś w niego trochę pracy. Tylko fabuła już nieco oklepana, a błędów technicznych nie dopatrzyłem się żadnych.
|
hahaha nieźle sie uśmiałem czytając tą historyjke!! świetnie zrobiony skaner i grafika! gratulacje i oby tak dalej!
|
Buuu ... a ja tak czekałam na następną część ^^
|
Heh...nawet fajne ;)
|
Pisz jak najwięcej i jak najszybciej bo to nawet spox
|
wiec tak domek i drewno itd. zrobiles w Ots map makerze wiem bo sam kiedys korzystalem -.-'
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |