|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() A więc zabrałem się za fake'i. To jest moje pierwsze fake story, ale uważam że udane. Prosze mi powiedzieć błędy, co poprawić, czy się podoba fabuła/wykonanie. A więc zaczynamy
![]() Druga część na stronie nr. 2! Trzecia część na stronie nr. 4! Prolog/Część I Samuel zmęczony rąbaniem drewna poszedł odpocząć do domku. Strasznie mu się nudziło, ponieważ jego domek leżał w dalekich prowincjach Thais. ![]() Do domq Samuela zakradł się złodziej, lecz owca pokrzyżowała mu troche plany. ![]() Samuel usłyszał krzyk owcy. Podbiegł do okna.... a tam złodziej kradnie drewno. Zdenerwował się bardzo. ![]() Złodziej zaczął gubić drewno przy ucieczce, a Samuel zaczął go bić, z magii nieszło mu za dobrze, był dużo lepszym szermierzem i łucznikiem, lecz złodziej był za szybki. ![]() Samuel w pogoni za złodziejem się zgubił, a thief mu zwiał... lecz usłyszał głos kobiety... cierpiącej kobiety.... ![]() Pobiegł w miejsce skąd dochodził głos... a tam: Kobieta w wyraźnym kręgu drzew które były połączone jakąś magiczną energią... nagle usłyszał głosy... kobieta błagała o pomoc... ![]() Samuel nie mógł znieść jej cierpień! Przeszedł przez energie która nie wyrządziła mu żadnych szkód i odciagnął ją, a energia zgasła. Alice, bo tak miała na imię kobieta była mu bardzo wdzięczna. Samuel nigdy nie grzeszył kulturą więc to co chciał to mówił lub pytał ![]() ![]() Alice się chętnie zgodziła... przy okazji Samuel ją uhnął. Zaczęli sie całować bardzo namiętnie, Alice zaczynała zdejmować mu spodnie... ![]() ...aż tu nagle coś wyrwało mu ją z rąk. Była to strasznie silna magia, Alice poprostu zniknęła. Na dodatek pojawił się BÓG, tylko że w postaci nie widzialnej: ![]() Załamany słowami Boga Samuel, strasznie się tym przejął... nie miał praktycznie nic... ![]() Co będzie dalej? Czy Samuel odzyska łaske bogów? Czy dowie się co z Alice? Co się nauczy? Kim dalej będzie? Na te wszystkie pytania odpowiedź w następnych częsciach, o ile tylko zechcecie! Więc comment plx. Mówić czy chcecie więcej i prosiłbym najlepszych grafików o wytyczenie błędów, ponieważ chce aby moje fejki były praktycznie idealne ![]() ------------------------------------- Jeżeli widzisz "x" to odswież strone, rysunki są na imageshacku i wszystko działa jak należy!
HAIL EDAIN FAMILY! _/ HAIL AUREA _/ HAIL DEVITH! _/ HAIL FAKE's ![]() ------------------------------- Pomogłem ci? Zaszkodziłem ci? Wystaw mi notkę i powiedz o tym ![]() Ostatnio edytowany przez Galnor - 28-08-2005 o 17:36. Powód: taki dopisek mały |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() no nie zle, nie zle =)
Jak zrobiles ta energie i te drewno? xD
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() bauahhahaahhaahah
![]() Zaje***** ziom! Bardzo mi sie podoba! Grafa super, Fabuła tez niczego sobie ![]() "Małe co nieco na trawce" ;DDDDDDDDDDDDD |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Energie zrobiłem w Paincie. Drewno znalazłem w tibia.spr.
Jedynie dorobiłem w rękach zlodzieja samodzielnie drewno.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() fajny fake fajny czekam na next czesc fabula i grafa spox
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Troszeczke za krótki ale jak na twój wiek to i tak dobry - mam nadzieje że to początek ;]
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Napisałem przecie że to część pierwsza... czekam teraz na komentarze. Jeżeli ludzie będą chcieli dalej to zaczne robić dalej
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Baaardzo fajne
![]() w podpise link jest |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Uruk Har
Profesja: Sorcerer
Gildia: Down Fighters
Świat: Hiberna
Poziom: 32
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Bardzo fajny Fake
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() superancki zioom czekam na dalsze przygody
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Bardzo fajny fake bardzo mnie wciagnal, mam nadzieje ze bedzie odpowiedz dlaczego nie mogl jej ratowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agna de'Vrie
Profesja: Knight
Gildia: Brak.
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Bardzo fajne, rob dalej bo ladnie ci wychodzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wszystko musi sie zwalić -.- Jak napisałem dokładnie cały drugi odcinek to mi sie komp zresetował... no dobra pisze od nowa...
Pierwsza część na stronie nr.1 Trzecia część na stronie nr.4 A więc zrobiłem drugi odcinek. PRZYGODY SAMUELA: CZĘŚĆ DRUGA Po przykrej sprawie z Alice i Bogiem, Samuel postanowił poszukać hotelu (do domu miał nie wracać). Znalazł go. ![]() Po rozmowie z właścicielem Samuel odrazu poszedł spać. ![]() Śnił mu się koszmar. Opowiadał o tym że zdobył jakąś moc związaną z ogniem a potem zginął. Obudził się głęboko oddychając, zlany potem. Uświadomił sobie że to tylko sen. Zasnął znowu. ![]() Obudził się ponownie, tym razem stojąc na nogach, w więzieniu. Usłyszał głos niewidzalnego Boga. ![]() Bóg bez żadnego wyjaśnienia zniknął, a Samuela bez wyjaśnień zostawił. ![]() Zaczął się skupiać nad tym jak się wydostać z więzienia. Wytężył umsysł i.... nagle kraty zaczęły rozpalać się do czerwoności, topić się... Uradowany swoją mocą, zupełnie jak ze snu, roztopił kraty do końca i wyszedł. ![]() Przeszedł zaledwie 10 kratek i zobaczył teleport. Ucieszony wskoczył w niego. ![]() Kiedy go przeteleportowało do tajemniczego miejsca, zobaczył 4 żywioły, i usłyszał tajemniczy głos... ![]() Wybrał OGIEŃ! Kiedy w niego wszedł, nastąpił wybuch który go mocno zranił. Wszystkie inne żywioły znikły. Jego przeniosło w inne miejsce. ![]() Zorientował się że znajduje się na Cmentarzu Bogów. Czekał na niego także niewidzialny Bóg. Zaczął mu wyjaśniać, okazało się, że bogowie byli źli na pozór... kiedy mu także powiedział o Alice.... ![]() ...wykickowało go z servera. Wqrzony na neostrade olał chwilowo sprawe... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co bedzie dalej?! Jakie będą zadania dla niego i dla Alice?! Po co to wszystko?! Dowiecie sie w następnym odcinku. I jak się podobało? ![]() Mam nadzieję że fajne ;] Od was zależy teraz czy zrobię następny odcinek. Musi być minimum 10 pozytywnych postów! COMMENT PLX!
HAIL EDAIN FAMILY! _/ HAIL AUREA _/ HAIL DEVITH! _/ HAIL FAKE's ![]() ------------------------------- Pomogłem ci? Zaszkodziłem ci? Wystaw mi notkę i powiedz o tym ![]() Ostatnio edytowany przez Galnor - 28-08-2005 o 17:35. Powód: pare literówek :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() a tak ogolnie to dooobre next plx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Profesja: Paladin
|
![]() bardzo mi się podoba ten FAKE plxx rób następne free FAKE`s plxx
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() When you smile? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Typowy fake o fabule...
Newbie ---> Kozak ---> Spotkanie z większym kozakiem ---> Zabicie największego kozaka... Lub podobne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15