![]() |
@Ignatius:
Eh... Ale zależy mi też żeby ludzie oceniali Fake bo satysfakcja-żadna z kłótni co to była rura Banglora, a np. ocena uświadamia ci co jest źle co trzeba poprawić etc. |
@Norah
Uwierz mi, rozumie cie, offtopy są niefajne, gdy zaczynają przeważać nad sensownymi postami. Po prostu lubie i szanuje cie jako twórce, więc jakoś tak automatycznie wpadam w role "sumienia"...wybacz, jeśli cie uraziłem. |
Okej nic się nie stało.
|
Właśnie,to jest forum.NA fora wchodzi się by podyskótwać z ludźmi na określony temat.A nikt nie będzie zakładał osobnego tematu na temat jakiś rórek :D
I skoro już dobrze trafiliśmy,to czemu nie możemy spobie pogadać?Zrób następną część to pokomentójemy :P |
Cytuj:
A jeżeli chesz zbudować własną historię wystarczy zmienić lub zniekształcić nazwy. |
Stawiaj ich przynajmniej bokiem, bo durnie wygląda to strzelanie... Acha, powinieneś dorobić to, jak Bar ucieka; bo w pierwszej chwili myślałem że wybuchł razem z ładunkami... :P Do reszty nie mam żastrzeżeń.
8.75/10 |
Omg
Zaje***ty Fake zrob dalej ocena 100/100 :D :D :D :D :D :D :D
Czekam na dalsze losy :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p |
Coś nie podoba mi się za bardzo, ale że II wojna światowa to git.
Ocena: Fabuła: 9/10 Wykonanie: 4/10 ( za mało akcji a dokładniej ludzi ,te Mg słabo ci wyszły i te osłony też nie za bardzo ci wyszły nie pamiętam jak się nazywają)) Ogólnie: 6,5/10 |
Tak...
Cytuj:
tylko ma jeden mniej i adrugi wiecej gwziazdek :D :D :D a to ze brali udzial na plaży JUNO to napisalem to a filmy widzialem wszystkie i fakt ,czy robic trzeba takie fake?? Bo wiekszoć ludzi podchodzi do tego ze "ja bym tam wyszedl postrzelali zabil i wygral" , ale coz tam gineli ludzie za nas a nie zeby zabic tylko uwolnic swiat od tyrani (o cholera jak na wypracowanie na historie;p;p) |
[quote=sebcio]Ee e, to byla rurka kogostam. :P
2x down: Wlasnie. :)[/QUOT Rura Bangalora, moze sie pomylilem o literke hehe taka dluga rurka wypchana materialem wubuchowym:):) Torpeda buahahahahahaha haha posikalem sie haha :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56. |