![]() |
Extra poradniuk.Co tu powiedzieć hmm-o już wiem nic dodać nic ująć.:pBede się stosować
|
Sporo bledów ale dla nAAbów moze byc.
Co do blokowania smoka - na niskim lvl z Gsem lub dlanca bedziesz zbieral ostro z buta, nawet po 100 kilka czyli wieksze waste uh, a shooter dostaje mniej expa. Na wyzszym lvl (juz okolo 60) blokowanie smokow to glupota :p Bo przy mw takim samym zuzyciu kladziesz smoka sam. Co do zerkow, glupota jest to blokowac, tak samo jak necro ktore huntuje sie przedewszystkim uzywajac DS. Ogolnie poradnik dla FACC low lvl. Nie wspomniales nic o przydatnym ostatio czarze Challenge (exeta res). |
Cytuj:
__________________ Btw. Na jednym ze screenów pokazałeś draga w jaskini tam. Powinieneś odciągnąć go bardziej w górę, gdyż mogł walnąć łatwo shootera w tym ustawieniu.. |
Mam takie oto pytanie. Jeżeli knight w czasie huntu (w którym gra trudną i bardzo odpowiedzialną rolę blokera),zużywa swoje tzw. UH'y (ultimate healing runes), ponosi duże koszty związane z ich zakupem. W takim razie, kiedy z potwora zostanie wylootowany item, bloker *POWINIEN podzielić się pieniędzmy uzyskanymi z jego sprzedaży. W takim razie, shooterzy zyskują exp (experience) oraz pieniądze. W tym wypadku bloker pozostaje nieusatysfakcjonowany, gdyż nie czerpie z owego huntu korzyści, ponosi jedynie koszty!
Więc jasno wynika: Czy knight powinien dzielić się lootem ze shooterami? dr mgr hab Magdalena Piórkowska @miałam natchnienie :D :P |
ten głupi net dobija -.-
|
Dobry poradnik sam z niego korzystam :cup: :cup:
Blokowalem bratu i moim kumplom dragi i szło ok 8o 8o 8o Bardzo dobry poradnik te zdięcia i wogule jak dla mnie 10/10 |
Cytuj:
|
Pytanko
Jesli mam elite knighta 49 level skile 76/73 to na jakie potowrki moge sie wybierac z fire axe i vampire shield ?? Hydra ?? Dragon Lord ?? B)
|
Cytuj:
|
He
Cytuj:
|
Na takich potworkach to przez długi czas jeszcze nie poexpisz ;) polecam klasycznie: guardy, tomby, scaraby... a jak ci sie nudzi to sobie zwiedzaj tiq :P
|
Spoko B) Nice PoradnikB) Powinien Zostać przeniiesionyB)
|
Prawde mowiac nie potrzebuje Blokera No moze na demony poniewaz jestem paladynem :D
|
mam pytanie
ja mam 12lv pacca i chce isc na darame e skilami 60/60 muj kolega bendzie mial dsy i bende blokowal muj eq to c set giant sword bohy i 13bp uha czy bendzie sie to oplacalo? mam zamiar isc z shuterem 8o
|
Graz za prodnik. Fjanie zrobiny:cup: :cup: :cup: :cup:8o 8o 8o 8o a co do Draga mój kumpel chciał blokowac draga z tarczy i dednaoł po 3 atakach. Ale klnąłX( X( X( ;) . Lepszy jest THS.:) :)
|
Czy na 25 lvl ze skillami 70/70 draga jest lepiej bloczyc z b swordem czy z giant swordem??
|
Cytuj:
wes ty sn00bie zaglądnij czasami przed lulaniem do słownika ortografi:baby: bo jak patrze na twoje teksty i ortografie to sprawiasz wrazenie(może byc błąd xD) czysteko niezkazitelnego n00bka8o |
Zaszalałeś :D Jestem pod wrażeniem ~~! 10/10!!
|
Powiedzcie PLS czy bloczyc draga z bright swordem czy z giant swodem na 25 lvl ze skillami 70/70 Shooterem bedzie 26 lvl drud bedzie walic z HMM i z roda PLS o rade PLS B)
|
Stanowczo z Giant Swordem, jezeli chcesz stracić jak najmniej UH :P
Co do poradnika: Spoko, moja ocena ~9/10~ 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |