Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Jak rozpetalem pierwsza wojne celesciana... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59576)

Gibdzioch 03-01-2006 11:52

Krótko,jestescie wszyscy siebie warci :)

Klinsmanor 03-01-2006 12:06

dokładnie hehehe ;)

Mystic Bosman 03-01-2006 15:20

Lydio i po co klamiesz skoro kazdy wie ze Marcus to byl kiedys Mozqito itd , moze sie teraz odmienil kontem , i o to chodzi ? dobra nie bede juz wiecej nic pisal , pewna osoba slusznie tu napisala na forum , wystarczy cos zaczac a sami skonczycie niektorzy pozytywnie niektorzy nie , czasem lepiej sie przyznac do bledu , na tym forum sie koncze osobiscie wpisywac z pewnego wzgledu pod nazwa Mystic Bosman. see ya xD

Emce.

Plask 03-01-2006 15:46

Ale BIGOS :p

Kali :D 03-01-2006 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mystic Bosman
Prosto. wiec zaczynamy 2 czesc.

zacznijmy od Davemports , wsrod ktorzy sa Tutorzy ;)

Lydia - na jej temat nic sie niewypowiem , chodza pogloski ze ma farmy druidow i jedzie na macro ale jak wiadomo dowodow niema wiec niebede nic o niej pisal.

Mozqito aka Marcus Davemport - Acc trader , zamienil Marcusa za Mozqito.

Marcus Davemport aka Mozqito - J/W

Jak wiadomo niegdys czlonkini Davemport Slodziutka Tigerka poklucila sie z nimi po czym polecialy bluzgi w druga strone , Tigerka zostala oskarzona o uzywanie cheatow <slusznie> i farmy druidow.

Ka sia czek - zwykly tibia gg user.

Makaroneczek - koles kupil acc , kupowal rowniez troche gp na allegro , w dodatku uzywal bota na annihilatorze , czasem sharowal , typowy lamacz tibia rules mimo wszystko nie zlamil chara jak robi to 80% kupujacych.

Draz Sold - juz nawet niewiem kto nim gra , mial tyle nowych ownerow ze masakra , jednak postac zalozona przez 3 kolegow , teraz char sprzedany .

Yvo - postac ktora zmienia ownerow jak rekawiczki .

Odezwal sie ten ktory Annihilatora robil recznie, ten ktory nigdy nie sharowal, nie sprzedawal konta czyli ogolem ideal pfff :) Najlepsze jest to z Yvem "postac ktora zmienia ownerow jak rekawiczki". Czyja zmienia to zmienia prawda Bosman? Napislabys wkoncu cos o sobie ale jestes poprostu zwykla szują i boisz sie do tego przyznac :) Wali mnie to co pisales o mnie ja wiem swoje, moi znajomi wiedza swoje wiec ja nie widze zadnego problemu? A iz trafil nam sie na Celescie taki baran jak ty to chyba nie nasza wina? :( Wiec na zakonczenie radze Ci lepiej abys przestal w to grac bo widze ze ta gra Ci niezle zrysowala i tak juz zrysowana banie :)

Hail Me! ;)

LiSu CzArEk 03-01-2006 16:37

Ludzie!

Wiecie co ludzie przez takich jak wy którzy obrzucają sie błotem nawzajem i na dodatek cheatują w grze celesta schodzi na psy :( . Zastanówcie się po co to wszystko? to jest gra!!!!

To wy grajcie w gre nie pozwólcie żeby ona grała wami!!!

Advocate 03-01-2006 18:02

Ahh jak ja lubie jak stara ekipa sie kluci xD
gralem tam kiedy i niestety Musze przyznac ze wiekszosc tych zarzutow jest prawda (przynajmnie byla za czasow gdy ja gralem :) )
Co do bosmana to chodzily pogloski ze sprzedal chara jednak kilkukrotnie z nim pozniej gadalem i moim zdaniem to wciaz ten sam stary emce
chociaz i on nie jest swiety xD pamientam jeszcze jak raz gadalem z bosmanem raz z lerkiem... XD
Ale prawda jest taka ze Co bylo minelo a Tibia to tylko ***owata gra liczy sie to co jest teraz i juz :P Get a life XD

anyway nie przeszkadzajcie sobie i kluccie sie dalej :evul:

LiSu CzArEk 03-01-2006 20:27

Swiat non-pvp

Celesta to świat non-pvp a więc SŁUCHAJCIE!!!! jeżeli chcecie się obrzucać błotem to polecam inferne!!! grałem tam kiedyś i chciałem po roku gry tam zaznać spokoju na jakimś non-pvp jednak jak widać każdy serw ma swoje wady a 50% z was to wady!!!! nie mówie o wszystkich bo naprzykład wypowiedz Lydi Davemport jest sensowna i przyznaje jej troche racji :) . Jedyne co wiem napewno to to że Kotr to lurer i tyle ale ja nie wypłakuje się na forum że tamten zrobił to a tamten to X( !!!!!! Nauczcie sie żyć ze sobą !!!! Chęć posiadania,zazdrość i bezkarność to wasze wady a więc zatanówcie się nad sobą... dzieciaki :baby:

Cya in Game

Edit: Advocat jak się chcecie kłucić to sobie zróbcie chata albo przez gg sie zmówcie i się możecie klucic do woli!!!!!! :berserk:

Grue 03-01-2006 20:35

Przez gre byście najlepiej wojne domową rozpętali. Żałosne...
Jak chcecie sie bić to na PVP idzcie ;) Albo zróbcie sobie odwyk od Tibii :]
Pozdro dla równych i równiejszych ;)
G.

LiSu CzArEk 03-01-2006 20:41

Gz!

GZ Grue wreszcie znalazł się ktoś kto ma podobną filozofie jak ja i popieram go w 100%!!!! B) ;) tak trzymaj

Kali :D 04-01-2006 06:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LiSu CzArEk
Chęć posiadania,zazdrość i bezkarność to wasze wady a więc zatanówcie się nad sobą... dzieciaki :baby:

]

Kto tu jest dzieckiem lol

scorp 04-01-2006 06:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LiSu CzArEk
Celesta to świat non-pvp a więc SŁUCHAJCIE!!!! jeżeli chcecie się obrzucać błotem to polecam inferne!!! grałem tam kiedyś i chciałem po roku gry tam zaznać spokoju na jakimś non-pvp jednak jak widać każdy serw ma swoje wady a 50% z was to wady!!!! nie mówie o wszystkich bo naprzykład wypowiedz Lydi Davemport jest sensowna i przyznaje jej troche racji :) . Jedyne co wiem napewno to to że Kotr to lurer i tyle ale ja nie wypłakuje się na forum że tamten zrobił to a tamten to X( !!!!!! Nauczcie sie żyć ze sobą !!!! Chęć posiadania,zazdrość i bezkarność to wasze wady a więc zatanówcie się nad sobą... dzieciaki :baby:

Cya in Game

Edit: Advocat jak się chcecie kłucić to sobie zróbcie chata albo przez gg sie zmówcie i się możecie klucic do woli!!!!!! :berserk:

lolz... twoja wypowiedz z tego co widze jest najgorsza, poprostu oni maja kompleksy i chca jakos to wyrazic -.-

fluid 04-01-2006 07:03

Faucoltt ??? Jak ???

Co ??? Faucoltt jest w to zamieszany ??? Jak...jak...czemu ??? Dlaczego ??? ;( to niemożliwe !!!! Faucoltt zawsze grał fer (z tego co ja wiem).Nieużywał macro ani nic poprostu miał z tego satysfakcje że grał a tu nagle bum !!! jakiś tekst że jest zamieszany w jakąś Afere :evul: .Niekapuje itak nieuwieże że on jest w to wplątany X(
@edit gildia Davemport to że tak powiem "Nooby" kilka osób używa macro wymieniają się postaciami jeszcze do tego tutorzy są w gildi.Dlamnie takie coś to kpina łamią "Tibia Rules: i nawet bana niedostaną niedorzeczność !!! :evul:

Kali :D 04-01-2006 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fluid
Co ??? Faucoltt jest w to zamieszany ??? Jak...jak...czemu ??? Dlaczego ??? ;( to niemożliwe !!!! Faucoltt zawsze grał fer (z tego co ja wiem).Nieużywał macro ani nic poprostu miał z tego satysfakcje że grał a tu nagle bum !!! jakiś tekst że jest zamieszany w jakąś Afere :evul: .Niekapuje itak nieuwieże że on jest w to wplątany X(
@edit gildia Davemport to że tak powiem "Nooby" kilka osób używa macro wymieniają się postaciami jeszcze do tego tutorzy są w gildi.Dlamnie takie coś to kpina łamią "Tibia Rules: i nawet bana niedostaną niedorzeczność !!! :evul:

Srutututu peczek drutu~
Idz na swoj server :)

letus 05-01-2006 07:48

Ok a kto ma haka na mnie bo też chętnie włączyłbym się do dyskusji? :)

Przemo Angel 05-01-2006 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez faucolt
Oj Ka sia czek... :)

Ka sia czek:
Poza tym jesteś złodziejem, a dobrze wiesz dlaczego i sytuacji nie będę tutaj przedstawiał. Niegdyś farma druidów.

A Ty złodziejem nie jesteś? ja nie zapomnę jak Zenciowi eq ukradłeś :) low lvl noob który jak mu się lvl zwiększył, to zaczyna szpanować co to nie on.
Ale mimo wszystko Ty jeszcze byłeś spokojny :P jak Thristen bluzga.. ten to się powstrzymać nie może. Żal mi go.

alz 05-01-2006 20:11

Zróbcie lod4 i będzie zgoda... xD

Ehhhhh tak ten temu zaj3bal a tan tamtemu lurna.... no i ?

kaczek 05-01-2006 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alz
Zróbcie lod4 i będzie zgoda... xD

Ehhhhh tak ten temu zaj3bal a tan tamtemu lurna.... no i ?

no i .... Po co sie wtracasz jak niewiesz OCB -.-

tkcolt 06-01-2006 07:24

Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00.