|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Jako iz Dr. Omader zamknal temat w dziale zdjecia [i slusznie, to nie bylo miejsce na ta dyskusje] postanowilem otworzyc ten... A poszlo o wypowiedz Mystic Bosmana...
"Pisze tego posta biorac pelna odpowiedzialnosc za to co napisze. Jako ze juz niegram na Celescie , a znam duzo sekretow postanowilem opowiedziec wam historie tego swiata. Historia Ne'rooxa i Luckora. Pewnego dnia niejaki Mystic Bosman poznal Ne'rooxa. byla to dobra osoba ktora sie z nim zaqmplowala , i poszla pewnego dnia na hunt. stawali sie coraz lepszymi kolegami , Bosman zapoznal sie rowniez z jego rl ziomkami Tigerem i Luckorem , ale to nie ma znaczenia teraz. pewnego razu podczas huntu na wrle Ne'roox wyjawil mu swoj sekret. okazalo sie to ze prawdziwy owner Nerooxa , dla tych co nie wiedza Pawel wlasnie spal i gral jego brat z ktorym sharowal , niepamietam imienia ale pamietam ze mial postac Gottri Yensenn na Eterni. tak wiec wyszlo na jaw ze Ne'roox to 2 braci. jak sie okazalo w swoim czasie Ne'roox szedl pewnego dnia na pizze z Luckorem , ktory byl "sponsorem" kupil Gottriego za rl hajs , chodzil z Ne'rooxem i Tigerem na pizze bo stawial. w koncu kupil rowniez Mystic Bosmana , ale gdy zwastowal troche kasy nim i zginol raz , postanowil postac oddac. Jednak za jakies 3 miesiace kupil inna postac , Kenuy ktora zrobil Annihilator na bocie , potem zrobil demon helmet quest , i w koncu przyznal sie Gmowi ze kupil acc za co dostal bana na 30 dni. potem kupil z Ne'rooxem pacce od zlodzieja , i dostal bana za invalid payment. Neroox kupywal sd i korzystal z kasy sponsora chodzac na demony , lecz gdy ten wrucil skonczylo sie huntowanie , Ne'roox po dedzie choc mial ich 2 w calej karierze na Celescie chyba ? postanowil skonczyc bo lvl bije miesiac na demonach a traci w 5 sekund. jak wiadomo Kenuy postanowil sie zabawic inaczej z Ne'rooxem okradajac Adika i probojac okrasc Kotra. Wnioski z tej opowiesci ? Ne'roox acc sharer i hacker. Luckor aka Kenuy acc trader i hacker. Opowiesc Kotra i Oxidosa Vikaruma. Pewnego dnia Kotr bedac w Venore i gadajac z swoim kolega Mystic Bosmanem , poprosil Bosmana o danie eq do screena. jak wiadomo jako ze to byli koledzy Bosman sie zgodzil po sprawdzeniu czy to Kotr poniewaz sie dziwnie zachowywal , ciagle narzekal ze uzywal p-seta itd. I pozyczyl mu Mpa , G-legi Rh i Aol , ale Kotr chcial jeszcze MMsa , lecz Bosman wyczul jakis podstep i jak sie okazalo rzekomo byl hacker na kotrze ktory Bosmana okradl. Wtedy Bosman postanowil skonczyc , lecz niejaki Ne'roox mu pomogl dajac G-legi C-arma i Steel Bootsy , ktore mu Bosman oddal po odzyskaniu eq. Ale jak to eq Bosman odzyskal ? rzekomo Kotr i Oxidos Vikarum , dowiedzieli sie od brata ze ten grajac Kotrem okradl Bosmana za namowa kolegi ktory ma cale eq , poszli do tego kolegi i odzyskali. Bosman podziekowal , lecz dawne zaufanie tak latwo nie wrucilo , gdy Bosman byl retired , Oxi okradl swojego kolege 44 druida z MMs i G-legow , tlumaczac sie ze potrzebuje kase i odda jak sie zarobi. Wniosek? Kotr - Thief w pewnym stopniu , gra z bratem. Oxi - Thief. Historia Vall Thora , Thristena , Faucoltta . Pewnego dnia wyniknela klotnia wsrod 3 rl friendsow - Thristena , Faucoltta i Vall Thora jako ze dzien wczesniej Thristen wziol Valla sbki , tak Vall wziol siostrze ktora grala Thristenem D-helm i Sbki. Wtedy Thristen msgnol Bosmana by ten zajal sie ta sprawa , poniewaz Faucoltt to 2 kuzynow ktorzy sharuja , Vall nieraz tez gral Faucolttem czasem , jak i rowniez Coltt i Vall grali czasem opylajac Loot Thristenem. W Thristena glowie narodzil sie plan okradniecia Baua Neona , z mastermind shielda , oczywiscie jako ze to byl wrog Bosmana Bosman poparl Thristena ale plan spalil na niczym. dodam jeszcze fakt ze Faucoltt rzekomo bez kasy , po tym jak poszedl na Hero z pewnymi osobami i za caly dzien nic niewylocili nabil 7mlev na Behemotach ( przed update ) tlumaczac ze kase pozyczyl od Valla. Wnioski? Faucoltt 2 kuzynow , w dodatku podejrzenie o thiefowanie na huntach. Vall Thor nieszkodliwy sharer , thiefowanie wsrod rl friendow. Thristen nieszkodliwy sharer , thiefowanie wsrod rl friendow. Bomaw Tyron. Pewnego dnia pewni sorcowie zaczeli sie skarzyc , ze Bomaw ich okradl z lootu na huncie , i to co wylocil to potem na huncie z dobrymi kolegami i rl friendami pokazal . Jak rowniez wyjawili , Bomaw gra z bratem ktory to tylko okrada , mimo ze sie 2 nie podoba. Potem Bomaw kilka razy robil bledy do ktorych sie nie przyznawal m.in na Demon Helmet quescie kiedy zostal obwiniony za dead Uparciucha. Wniosek ? Sharer i Thief. W dodatku lajza nieumiejaca sie przyznac do bledu. Bapupa on Celesta. Jak sam wyjawil , gra z Ojcem , nieumieja Angielskiego . dodatkowe informacje o polskich sharerach ktorym to zostalo w pewnym stopniu udowodnione. Nieskazitelna , Pazdzioch ( dokladnego name nie pamietam) , Bapupa on Celesta , jest ich wiecej ale bez dowodow nic niemowie. I na koniec jeden z ulubionych bohaterow , nazwijmy go Reprezentant Biedy. Byla to osoba ktora nigdy nikogo nie okradla z loota na huncie , tylko raz na poczatku servera fsa w taki sposob ze mu net siadl i zadzwonil do brata ktory dokonczyl hunt , niepokazujac fsa ktory wypadl z niego , kilka razy ta osoba gral brat Reprezentanta , ale nie wiecej jego wkladu w postac niz 10% jest. Reprezentant 2x sprzedal postac z czego raz doszlo do skutku , odkupil ja w pewien sposob od ownera ktory gral na 2 osoby , i cheatowal przy okazji. Reprezentant biedy kilka razy za namowa kolegi okradl 20 levele na magic boxie z itemow wartych max 30k , i sie tym chwalil , lubial lurowac , to byla jedna z jego pasji , zabijanie na npvp sprawialo mu frajde , zwlaszcza jak ofiarami byly wysokie levele. nie okradl nigdy zadnego kolegi , gdyz moze byl jaki byl ale swoje zasady tez ma. zalatwil kilka banow osobom ktore byly jego wrogami. Teraz Reprezentant Biedy juz zrozumial na czym polega ta gra i skonczyl w nia grac , czy jednak na zawsze? czy moze wruci kiedys ? tego niewie on sam. A teraz gratulacje jesli doczytales do konca , i zapewniam cie ze wszystko tu napisane jest 100% prawda . Pozdrowienia dla Revul Gagi , Tharkosa , Xend Barisa , Anielskiej Paladynki , Yoozka , Uparciucha , Makaroneczka. Cya , prosze o nie usuwanie tego posta." Na co wymienieni w tym poscie odparli ogniem Thristen: "hahahahahahahahaha Ja i shar..? Nie..To tylko moja Siostra grala na Swoim charze na tym sammym acc, lecz vall namowil siostre zeby podala mu sbki z mojego chara wiec zrobila CTr + g i mu podala sb To ma byc shar? Bosman nie wiem czy zazywasz jakies srodki na psyche.. ale twoje historie sa dobijajace.. pozatym powiedz kto mi kazal o***ac baue? Ofc Ze ty mowiels ze mnie na wrl wy***al w locie, potem ze go dedneisz i na koncu ze mam mu zapierodlic mmsa mialem taki plan..ale rzekomo tego nie zrobilem bo nie jestem ***em Coltt gra w 2? Masz dowody? Vall mna Selowal loota? ok..Czy selowanie lota innym charme niz swoim to jest shar? Czyli jak stara cie robila z innym facetem a teraz masz nowego ojca To twoj Nowy Ojciec sharuje twoja starą ....Zbanuj go bosman To nie jest shar!!!!! Shar jest wtedy gdy ktos kims expi/nabija lvle a nie chodzi sobie sprzedac lota Roftl Bosman chlowieku jestes chory..btw moja siostra ma 9lat wiec jak ona mogla mna grac..pomysl troche" A niektorzy sie przyznali... Oxidos vikarum "No to napisze cos od siebie zgadzam sie z tym co napisal bosman bo zdazylo sie ze ukradlem ale to bylo 1 i raczej ostatni raz i dziekuje ze mam jeszcze zaufanie u culessa ue i innych. Ci co mi ufaja wiedza ze im nic nie wezme i to mi starczy xD I mam nadzieje ze to co pontario mi ostatnio powiedzial ze nie ma juz do mnie zalu jest prawda" A bosman nadal swoje... Mystic Bosman: "Thristen , nie oburzaj sie tak , sam mi pisales bym zalatwial bana tym 2 twoim kolegom , juz napisalem ze twoj shar i Valla jest nieszkodzliwy , poprostu grali twoim charem tez czasem. a pozyczanie chara nawet do sellowania loota sie zalicza do share , niepamietasz za co Cachero dostal bana ? tak kazalem ci okrasc Baue , ale to byl twoj pomysl i ty to probowales zrobic , ja cie goraco namawialem niezrobiles bo niejestes c***em czy baua ci niedal mmsa , tzw nie pozyczyl ? osmieszasz sie. Ctrl+g czyli jedno konto czyli share konta ok acha , jestem chory , chyba sie przeziebilem Faucoltt - Szacunek , jako jedyny chyba sie przyznajesz poki co do czegos , co do tych huntow tak jak mowie dowodow niemam sa tylko sugestie i zeznania innych osob. moze to twoj kuzyn zrobil ? anyway , szacunek. dodatkowo : 00:20 Kenuy: myslisz ze nie mam swojego macra? ;] 00:20 Kenuy: na jakims glupim preasto mam robic? 00:20 Kenuy: BUAHAHAHAAHAH 0:23 Kenuy: ale ludzie 00:23 Kenuy: glupoty *******a 00:23 Kenuy: zrobilem juz 3 anihilatory 00:23 Kenuy: na tym skrypcie 00:23 Kenuy: na kenym za 1st time 00:23 Kenuy: zostalem sam na ani 00:24 Kenuy: reka zalozylem luk 00:24 Kenuy: i bursty 00:24 Kenuy: i poprostu 00:24 Kenuy: za duzy dmg 00:24 Kenuy: dostawalem 00:24 Kenuy: i padlem Panie Kenuy , to 3 acc pan kupil ? ;o niezle !" Na co Thristen znowu odpowiada ogniem... Thristen: "Historia Pewnego Mystica Bosmana Pewnego dnia Mama Bosmana jeszce wtedy nienarodzonego poszla do banku spermy..i tak oto sie zaczelo Mamuska sharowala Bosmana z jednym ojcem, z drugim ojcem.. az dostala bana. ile razy Sir Bosman pisal nam Ze czasami na wrl jak byl i poszedl do pokoju/kuchni brat mu blokowal Wrl... Ile razy namawial Sir bosman kolegów do okradania/blokowania innch.. Ile razy Si Bosman sie chwalil ze sprzedaje acc.. Ile razy Sir Bosman sie chwalil ze to na forum/na allegro wystawia chara lub itemki na strzedasz za rl cash.. Ile to razy Sir bosman byl przwdziwym kolega a ile razy okazywal sie fałszywy? The End." Sadze iz dalsza dyskusja powinna odbyc sie tutaj... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
|
![]() przyznal sie rowniez Faucoltt , a na jutro planuje opisac reszte gwiazd Celesty , pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() pierwszy raz chyba musze ci bosman pogratulowac i thx za wspanialem wiadomosci z niecierpliwoscia czekam jak tam mija zycie tigerki i dziwie sie ze nie napisales nic o mnie czyzbym byl grzecznym chlopcem
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Z tej Historii wynika tylko to, ze ktos te "sekrety i tajemnice" powiezyl Bosmanowi, myslac ze jest jego przyjacielem, i mozna mu ufac. Jak widac nie mozna, ani troche, bo potem wyskakuje jak filip z konopii, jadac po wszystkich, a sam nie jest swiety, sprzedal postac, potem ja ukradl jak koles nabil 99lvl bodajze, spojz na siebie zanim zaczniesz oceniac innych. "Jezeli ktorys z was jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamien"
00:05 Kenuy: wiesz co 00:06 Kenuy: te informacje ktore posiadasz 00:06 Kenuy: ktos Ci je powiezal 00:06 Kenuy: w tajemnicy 00:06 Kenuy: majac do ciebie zaufanie 00:06 Kenuy: i widac 00:06 Kenuy: jak mozna ci ufac 00:10 Kenuy: nie uwazasz? 00:10 Mystic Bosman: nah 00:10 Kenuy: ze to tylko swiadczy o tobie 00:14 Mystic Bosman: ***ie mnie to 00:14 Mystic Bosman: ;p Ostatnio edytowany przez Majk3l - 28-12-2005 o 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Bardzo ciekawe. Życie lubi nam płatać figle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() @ Majkel:
czyli to zle ze "prawda"* wyszla na jaw ? lepiej zeby bosman zachowal to dla siebie ? *cudzyslow uzyty tylko dlatego iz nie mam 100% pewnosci jak jest naprawde @down: Masz racje... ale dla nas dobrze ze wyszlo szydlo z worka ;] Ostatnio edytowany przez Birmil - 28-12-2005 o 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Birmil
Dla niego dobrze, bo ma dobry ubaw, choc duzo i by na niego sie znalazlo, ale skoro, ktos mu to mowil w tajemnicy to jakis szacunek sie nalezy, a nie jak konczy grac to wysypuje wszystko z "wora". Poprostu to nie fair wobec tych co mu to powiedzieli. Tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makaroneczek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Force of Darkness
Świat: Celesta
Poziom: 117
Skille: 96
Poziom mag.: 20
|
![]() Bosman w sumie to dobrze ze opisales tak ladnie gwiazdy ;p wydaje mi sie ze zpaomniles o paru osobach .
@Thirsten zachowujesz sie jak jakies dziecko bez rozumu on ci mowi o grze a ty jedziesz mu po mamie. Myslalme ze jestes bardziej dojrzaly na 15 lat Ostatnio edytowany przez Makaroneczek - 28-12-2005 o 07:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ile w tym prawdy, kazdy pewnie sam osadzi. To, ze Bosman zachowal sie niewporzadku wobec kolegow to jedno, a to ze ten post bije na glowe wszystko co do tej pory czytalem o Celescie to drugie.
Jak dla mnie sprawa jasna, ja nie sharuje a to co robia inni wisi mi "tu i tam". Moga sobie share moge sobie nie share , who cares, plotki zawsze mozna poczytac ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Makaroneczek
Np o Tobie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Up.Up.
Zapomnial, Tak, o tobie XD i o twoich 3 kumplach ktorzy grali twoim charem a na dodatek o tym ze kupiłes ta postac ; ) maka nie kryj sie o tobie tez sie napisze, ja bym to juz nazwał "Referatem" Zrobcie odrazu film dokumentalny Dzikie zycie na Celescie |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makaroneczek
Gildia: Force of Darkness
Poziom: 117
Skille: 96
Poziom mag.: 20
|
![]() Stwierdzam "Zal"
Ostatnio edytowany przez Makaroneczek - 28-12-2005 o 07:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Maka bylo mineło jasna rzecz ;d
Ale opowiadanko takze ciebie nie ominie, poczekaj do jutra xD Nie juz przysiegam nigdy siotra nie zaloguje sie na moje konto bo ją ktos przekupi! Moze jak bedzie miala 10lat to zrozumi XD Fajne opowiadanie z tego wszystkiego wyszlo ;S Maka tak masz racje Jestem Evul sharer bo siostra ma na moim acc swojego chara, 13 Druida ktorym pomyka na rotwormach!!!! aaaaaa!!!!oneronrrazr111!! Ostatnio edytowany przez Thristen - 28-12-2005 o 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
![]() czekam na dalsza historie celesty ;]
@thri.... szczerze? zal mi ciebie, te twoje wypowiedzi, omg, szkoda slow, taki poziom soba reprezentujesz ze szkoda gadac, nie sorry te twoje wypowiedzi nawet poziomu nie maja, wroc jak dorosniesz, aczkolwiek watpie ze kiedys dorosniesz ;]. gz~~
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() ja proponuje zebrac to wszystko do kupy i pomyslec o banach ;] [ja nie mam sie czego bac
![]() Mamy kolejnego ktory sie przyznal... Maka PS: Raczej to kto sharuje acc jest malo dla nas interesujace ![]() ![]() Jezeli to co tu czytam jest prawda, to na Celescie powinny posypac sie bany PS: Ide spac - jutro na snowboard... rano sobie poczytam ;] Ostatnio edytowany przez Birmil - 28-12-2005 o 01:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Koles daj sobie siana grasz na celescie z 3miesiace, Gowno ale to GOWNO wiesz Przeczytales to co napsial bosman i juz wszystko wiesz..tak załatw nam bany tylko pytanie na jakiej podstawie :> zreszta Gm ci da bana za samo zawracanie dupska.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
|
![]() Jutro opisze reszte miedzy innymi maka , zloze to do kupy i napisze nowy temat , a co do tego Kenuy czy ciekawe bo wiesz ja mam taka banie teraz ze niewiem co ci w tibii odpisuje i dlatego ***ie mnie to ;d jutro dalsza czesc
Tychanowicz z tego co wiem nie jestes swiety ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brave Forks
Poziom: 666
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
|
![]() Co wy chcecie od Makaroneczka :}
Klusek jest spoko :} Ostatnio edytowany przez kaczek - 28-12-2005 o 01:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Bosman każdy wie ile jest w tym prawy a ile nie, niezły masz z tego ubaw, satysfakcje, podnieca cie to? Ostatnio edytowany przez Krooxy - 28-12-2005 o 02:51. |
|
![]() |
![]() |