![]() |
Cytuj:
No właśnie... inteligencja polaków jest uderzająca.... Masz 24 lvl i nie podoba ci się Non-pVp, to zmień świat na PvP, przecież 24 lvl to masz raptem tydzień grania... a nie robisz bez sensowny temat, który nic nie wnosi... nie podoba sie non-pvp to idź na PvP, ja i moi kumple na Calmerze jak tam grałem jeszcze mieliśmy pełno takich sytuacji i jakoś żaden z nas nie robił takiego bez sensu tematu... |
n o n PVP jest do bani !!!!! lecz najpierw niech sie zajma lagami !!! bo niema sensu kupowania pacc na nowy server pvp jezeli sa lagi i sie nieda grac-.^ ale czy to wogule kogo kolwiek interesuje?
===> n I e C h ..KAZDY..GRA...GDZIE....CHCE....<====:baby: |
@Autor
Stosuj sie do zasady "jak kuba bogu tak bog kubie". Jezeli ktos zasluzyl sobie na kare a ty masz odrobine fantazji to mozesz mu tak uprzykrzyc gre, ze mu sie grac odechce ;] Tylko pomyśl, np. jak expi to właź mu na respa i ciagle za nim łaź, zabijaj jego monstery, mozesz tez lurowac conieco.. :) Jak widać nonpvp to raj dla duzej liczby polaczkow ;] Btw lootbag na nonpvp mija sie z celem. |
[quote=BaxCrow;1231751], przecież 24 lvl to masz raptem tydzień grania/QUOTE]
Tydzień gry... hmm ciekawe, evul pg. Ale zgadzam się- nie podoba się non-pvp to wypad na pvp. |
idac na pvp wybrales sam ze chcesz byc otoczony przez rzesze noobow (polakow) najorsze jest na non pvp to ze tego scierwa nie mozna zabic..ja ci proponuje e-pvp tam nie ma wogole noobow ;]
|
Jak gram na non-pvp i nigdy nie zmienie.
|
non-pvp jest wporządku
non-pvp zostawcie w spokoju ten serw jest ok B) te noobki które graja na tych serwach powinny byc zbanowane:evul: . Takie dzieci:baby: które nie umieją grac wlaśnie tak robią
|
Ja dziennie w czasie treningu spotykam około 20 noobków, które wybijają Trolle i Gobliny ja których skilluje... takie jest non PvP.
Jedyne co można zrobić to postraszyć Blacklist'em, skutkuje to średnio w 30% przypadkach noboostwa. |
Tak, dlatego zawsze gralem na pvp,
Dla sprobowania raz zrobilem 10 pala z 60 dista i jakos odechcialo mi sie grac. Co do ubolewania non-pvpowiczow, ja mam 55 lvl i jeszce nie padlem od rzadnego pk, nie musialem placic. Chociaz jesli jestes typowym bijaczem mlvla (czyt. afkowanie), wybieraj swiat non-pvp. Ogolnie polecam pvp, tak jak pare osob wyzej mowilo, jak umiesz grac to i na pvp enfo nikt cie nie zabije. Kind Regards, Carker. |
z drugiej storny, ty mozesz to wykozystac, pewnego raz expie sobie na tombie za tp, wbija mi sie 75 ek i drze sie wy*******aj etc. sie wqrvilem i lurnolem mu 5 vampow i dsa, noob nie mial duzo uh i nie dal rady... ;]
Tak samo bylo pare innych sytuacji, moze i to nie wporzadku tka robic, ale jak na tobie tak robia to samemu tez mozna. btw. Serwerow non pvp jest mniej i sie wydaje, ze jest wiecej noobow, ale prawdemowaic wszedzie tak samo tyle ze na pvp mniej ludu jest ;] edit: Jak nie podoba sie non pvp to wypad, mniej lagow i wiecej miejsca dla normalnych ludzi... |
Ja jak konczylem grac swoja stara postacia to zabilem w 1 dzien 25 osob na non-pvp, wiec nie mow ze nie da sie zrewanzowac :D
Jezeli chodzi o lootbagi to na 50 lootbagow stracilem moze 3. Trzeba poprostu umiejetnie nimi manewrowac i dobrze chowac. Znam tez dobre miejsce do skilowania na facc - nikt tam nie chodzi. Nie zdradze go, poszukajcie sami =] |
Ja grałem z 7-8 miesiecy na ePvp mialem knighta 51lvl. Ale czesto padałem z racji PK. Kumple przybywali za puźno albo wcale. Miałem dosc tego, ze nabijam lvl w kilka dni a skiluje z tydzien, wszystko strace w kilka minut dzieki kilku Sorcom X( X( X( , wytworza 6 demon skeletonów, SD + Wand = I Leze :(
Miesiąc temu przerzucilem sie na Non-Pvp (Menera), jak narazie ani razu nie padlem :) I Jest Zajebiscie :) Pozdro Menera, i starych kumpli z Morganki ;) |
Precz z hamami na Luminerze!
Gram na Luminerze od początku. Tam jest taki podział graczy:
Super Ziomy -------- Ostatnie Hamy Nie ma ludzi pośtednich. Raz szłem sobie pchając swój bag pełen bagów z bagami z hatchetami(:p ) Podszedł do mnie noob i ot tak dla zabawy powywalał mi wszyściuteńkie hatchety. Nie miał z tego żadnego zysku! X( Pełno jest też takich ludzi, że jak widzą, że idzie biedny 7-lvlowiec na mainie z red hp zaprowadzą go w takie miejsce, żeby go zabić! To szczyt wszystkiego! Przecież wiadomo, że z takiego kolesia nic cennego nam nie wyleci! Albo ktoś sobie skilluje spokojnie na Troll'u, a tu nagle przychodzi 50-lvlowiec. Osoba skillująca mówi "No kill, pliss. I'm skilling" A on podchodzi bez zadnych skrupułów zabija Trolla! Przecież on nie będzie miał z tego żadnego zysku!!! Podniesie mu sie przez tego trola lvl!X( Po to tylko, aby dokuczyć drugiemu! Dlatego wołam pełną piersią:Precz z hamami na Luminerze!!! |
Cytuj:
Wywalil ci hatchety? Bylo trzeba mu sie nie dac.. Jak mozna komus z lootbaga powywalac po koleji loota... Sam wybierajac tego serva(kazdy server non-pvp) masz swiadomosc, ze bedziesz wiele razy okradany, beda ci zabijac monstery... a ty nic im nie zrobisz..chodz sa sposoby na to ;](pzdr Yoozek z celesty ^^) wiec nie placz/nie placzcie ze macei tak zle... mnie tam okradli ostatni raz(jesli chodzi o wiekszego loota a nie np. 500 oz. -.-) na 35 lvl.. jka biegalem bez postmana... wystarczy umiec tez troche grac i nie bedzie problemu... |
Ja pamietam jak zaczolem grac na pvp tragedia!!!!!!!!!!!
ledwo co wyszedlem z swiatyni a tu trach......... 1 strzal i padlem ;/ poczekalem do wieczora az bedzie mniej ludzi , zszedlem do kanalow pod depo w thais i jakis PK na lvl o 3 wyzszym niz ja i znow padlem teraz jestem na non-pvp i jest dobrze wiadmomo noobow jak nigdzie indziej a kolejki zeby wejsc do gry ze hoho! przyzwyczailem sie i jest dobrze bo nie wyobrazam sobie ciagle padac od PK a najbardziej wkur... denerwuja mnie playerzy typu "palek ludzik" swiat :Refugia. i wali txt :"masz szczescie ze to nie pvp bo bys na hita polecial" ja stoje obok i tak mysle szkoda ze , tylko w papie jest taki charny , skoro jest taki mocarny czemu nie siedzi teraz na pvp enforced ???????? <pytanie retoryczne> zreszta palek ludzik jest normalnym noobem pamietam jak bylem na beho cos kolo 30lvl zrobilem sobie DS a ten pacan mi go wyropowal i to jest przyklad gracza ktory ma teraz cos kolo 72lvl coz to na tyle..... |
Ja zaczałem grać na świecie Calmera (Npvp), na początku wydaje się super, ale potem nastaja problemy...... Ja osobiście gram knightem, ma raptem 5 dni ... ale już niektórzy potrafią wpłynąc na nerwy rozumiem niektórych gracz, ale ja mam swój sposób..... jak zabija np. slimy czekam na nowe ... a druga receptą jest poprostu znalezienie miejsca, gdzie chodzi mało osób ... lub jest do pokonania jakiś monster przykład Beholder taki 10-15 lvl nie odważy się go zaatakować
|
Hiho all;]
Gralem nie raz na no-pvp.Mogge jednak stwierdzic szczerze,ze no-pvp to swiat dla noobow,ktorzy albo boja sie hunta,albo sa thiefami;p Gram juz 5lat w Tibie,i uwazam ze jest to najlepsza gra online... Chce grac teraz na furorze lub na nowym swiecie,ktory wyjdzie dopiero po wakacjach(pvp).Szukam ekipy aby zrobic team.Chetnych prosze okontakt GG: 643515. Pozdrawiam Cya(czekam na czyjas propozycie...no noobs plax;]) |
non pvp ma dla mnie ta zalete ze wlasnie nie mozna zabijac, wada jest to ze jakies dzieciaki 10 lat to chamsko wykorzystuja. :P Na nopvp mozna spokojnie isc na deserta z ludzmi ktorych pierwszy raz sie na oczy widzi, na pvp to tylko z ziomkami bo mozna stracic nagrode :P
teraz gram na nopvp -unitera i mialem taka sytuacje ze klepalem se orki na faccu tam pod greenshore i lurowalem tam sobie pojedynczo, przyszedl jakis koles i mnie blokowal na zwyklym orku :P druga sytuacja jak inny koles mnie na fibuli na 1 rocie probowal bloknac.... nie wiem co se ci ludzie mysleli... jedyny sposob na unikniecie tych dzieciaczkow to kupienie pacca, a i to nawet nie pomaga, na celescie jak gralem dla jaj pustego baga se tachalem po edron a tu komar waleczny smiga i tyle baga widzialem :P sa ludzie klamki i cale zamki a w pvp jeszcze wiecej noobow czasem :P przyjdzie kilka 20 lvl (noobchary) dla jaj se spekuja jakiegos 60 lvl a on co ? zabije ich potem ? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |