Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Brak kultury czy przyzwyczajenia? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61568)

Walekifa 19-01-2006 15:01

JA ciągle wyginam sobie palce,żucam orzechami o ścianę,i je łapie,pstrykam sobie,po prostu mueszę coś robić.nie wysiedzę takbo bym się zanudził.Kiedyś całą noc wydawałem z siebie nosem dziwne odgłosy (tak jakbym dmuchał przez nos,ale dynamicznie i nerwowo) Nie była to choroba,po prostu tak się przezwyczaiłem,i jak tego nie robiłęm to mi jakoś nie pasowało.Cały dom nie mógł przez to spać

Khazar 19-01-2006 15:26

@up:

wszystkim drapiacym po glowie zalecam zrobic sobie jakas fajna fryzurke na zelu czy cos. jak najdzie was drapanie po prostu ja sobie rozwalicie i bedziecie wygladac jak idioci:P posmieja sie z was troche ludzie albo porzucaja dziwne przenikliwe spojzenia i szybko sie oduczycie;]

Chessterr 19-01-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Afiks
@up
ja mam na podlodze subwoofer ;p tam daje nogi ;p

@duzo wyzej - majin vegeta
ja tez mam tak z palcami, gumowe po prostu, moge kciuka przekrecic w dowolna strone, i dotknac reki, i jeszcz, jeszcze....
jak to nazwac, jak mi wykrecaja reke, to moge sie za tyl glowy zlapac, stojac prosto(reka za plecami), a nawet tego ramienia, ale od tylu ;p

@strzelanie koscmi-tez majin vegeta ;p
tez umiem takie "szpony" ;p, i ponadto, kciukiem jak tak zrobie to mi ta kosc strzela

@topic
noo, ee, w sumie to nic ;p dodatkowo "strzelanie":
-palcami
-kciukiem
-kolanami:P
-palcami u stóp
-łokciem
-karkiem
-czasami jak mi wyjdzie to mostek ;p
-i tułowiem(no wiecie, kregoslup)

Człowiek guma??hehe

OnlyM(PL) 19-01-2006 19:51

Ja mam taki nawyk(?), ze zawsze sobie musze jakis film fajny obejrzec w piatkowy wieczor. Jutro to bedzie Saw 2.

Rethfing on Aldora 19-01-2006 20:11

@up
Piła 2 - tylko nie w nocy!! Troche tam jest krwi... :P

@Topic
Co do drapania po głowie. Też mam taki zwyczaj, tyle że mam okropną szope (kręcone włosy z leksza) i jak się zaczne drapać to zaczynają stać :PP

Chessterr 21-01-2006 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
@up
Piła 2 - tylko nie w nocy!! Troche tam jest krwi... :P

@Topic
Co do drapania po głowie. Też mam taki zwyczaj, tyle że mam okropną szope (kręcone włosy z leksza) i jak się zaczne drapać to zaczynają stać :PP

hehe . TO chyba wszyscy mają

Shedii 25-01-2006 14:51

Oczywiście wycinam paznokcie u nóg aż do krwi. Potem dziwię się że mnie boli. Niemogę sie odzwyczaić.Pech. Mówi się trudno i żyję się dalej.

Signed,
Shedii

PiXik 25-01-2006 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar
@up:

wszystkim drapiacym po glowie zalecam zrobic sobie jakas fajna fryzurke na zelu czy cos. jak najdzie was drapanie po prostu ja sobie rozwalicie i bedziecie wygladac jak idioci:P posmieja sie z was troche ludzie albo porzucaja dziwne przenikliwe spojzenia i szybko sie oduczycie;]

no właśnie albo na żel.ALBO NA ŁYSO
nie bedziesz mial czego drapać;pa jesli podrapiesz sie po skorze to bedzie winetu i bedziesz czerwony

Chessterr 27-01-2006 12:23

Ale czy napewno jak się ma głowę na łyso to nie ma się uczucia swędzenia? Może gdy sie drapie tod rapie się skóre a nie włosy :D

@down
Święte słowa! :D:D:D

Khazar 27-01-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
no właśnie albo na żel.ALBO NA ŁYSO
nie bedziesz mial czego drapać;pa jesli podrapiesz sie po skorze to bedzie winetu i bedziesz czerwony

na lyso to raczxej juz wtedy w komplecie z dresem :) i jednak lepiej sie wyglada w fajnie ulozonej fryzurze niz w "braku jakijegokolwiek owlosienia na glowie" :D a poza tym jak rozwalisz fryz (czyt. pordapiesz sie po glowie) to przynajmniej bedziesz wygladal jak debil, a na lyso to na lyso :)

Rethfing on Aldora 27-01-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shedii
Oczywiście wycinam paznokcie u nóg aż do krwi. Potem dziwię się że mnie boli. Niemogę sie odzwyczaić.Pech. Mówi się trudno i żyję się dalej.

Signed,
Shedii

Odzwyczaj się i obcinaj prosto. Możesz mieć potem wrastający paznokieć, a to nic przyjemnego, wiesz... znieczulenie, wyrywanie kawałka paznokcia i oczyszczanie (pełnooo krwiiiii) potem szycie i wku****jący opatrunek z którym sie nie da stopy do buta włożyć.

Rohen 27-01-2006 20:54

Najlepszy sposób na paznokcie, to po prostu zakładasz na wszystkie (albo na ten który najczęściej obgryzasz), plaster i już gotowe ;). Ja obgryzam od 4 lat jeden paznokieć.... od roku chodze w plastrze, bo paznokieć stał się czarny... BLE...

Mam też bardzo obrzydliwe przyzwyczajenie... obgryzam paznokci u... NÓG.... :(...

Raul 27-01-2006 20:58

Za czasów gdy grałem w Fifę, to zawsze jak mi nie szło i przegrywałem to musiałem wziąć klawiaturę, rzucić o ziemię, z całej siły schować tą wysuwalną część biurka na klawiaturę i myszkę, kopnąć w komputer i trzymać przycisk reset przez kilka sekund. :D
A tak poza tym to zawsze po kąpieli muszę mieć zaciśnięte pieści i brzydzę się przez kilkadziesiąt minut czegokolwiek dotykać palcami.

Walekifa 28-01-2006 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Za czasów gdy grałem w Fifę, to zawsze jak mi nie szło i przegrywałem to musiałem wziąć klawiaturę, rzucić o ziemię, z całej siły schować tą wysuwalną część biurka na klawiaturę i myszkę, kopnąć w komputer i trzymać przycisk reset przez kilka sekund. :D

Dobrze ci radze,nie idź na Annihilatora...

Mc macio 28-01-2006 00:41

@raul:
Heh ja gram nadal i mam to samo. Ale jakos sie powstrzymuje bo inaczej to juz bym dawno kompa niemial... Ostro zwalony mecz w fife(online ofcourse) moze niezle popsuc humor.

Walekifa 28-01-2006 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc macio
@raul:
Heh ja gram nadal i mam to samo. Ale jakos sie powstrzymuje bo inaczej to juz bym dawno kompa niemial... Ostro zwalony mecz w fife(online ofcourse) moze niezle popsuc humor.

A moja klawiatura też ma wycieczki po świecie.Najlebsze emocje są jak gram na jednym kompie/konsoli z kumplem.

Oj wtedy to jest dym,zawsze zaczynam się bujać,i ponoć mam strasznie podniecone oczy :D

Ostatnio z kuzynem doszliśmy do wniosku że jeśli w Media markt będzie jakaś przecena (klawiatury za 5 zł,etc.) to kupimy pare sztuk i co dalej to wiecie:D .Jak ja czekam na moment,aby z całej siły trzasnąć klawiaturą o drzewo,tak by złamała się na pół...

Quezacoatl 28-01-2006 22:24

Eh to forum wyrażnie mnie nie lubi, co włącze następną stronę to jestem niezalogowany XD

@Topic
Co do strzelania. Dla mnie to nic dziwnego, mi strzela wszystko oprócz karku i kręgosłupa (najbardziej stopy), czasem jak idę to czuje sie jakby szła za mną kapela gości pstrykających kapselkami od Frugo :D :D :p :p

Cytuj:

Mój kumpel mówi że mu coś w nosie zawsze przeszkadza. Mówi że zawsze jestzadkany a "duchanie" nic nie daje. Lekarz mówi że z nosem OK.
Sory ale jak nie moge wydmuchać to palec musi pomóc XD

Cytuj:

lepiej zeby miala nawyk brania do buzi palcow niz czego innego ;]
Nie bądźcie niesmaczni, nie chcielibyście we śnie poczuć jakiegoś dziwnego nieznanego smaku a potem obudzić sie z czyimś ...... w buzi XD

Co do zajmowania rąk to powiem tylko że mam taką fajną piłeczke z gumek (bez skojarzeń proszę) i jak nie mam co robić to się nią bawie (bez skojarzeń mówie!) podrzucam, zgniatam (-.-) i ciągnę ją za gumowe włoski (ah ty zboczeńcu) XD
PS Ładnie sie uśmiałem czytając i pisząc fajny temacik :]

Sokochłap 29-01-2006 11:47

Ostatnio odkryłem, że patyczki od chupa-chupsów są świetne! Można się czymś zająć;)

Chessterr 31-01-2006 13:37

@raul
Z tą fifą to chyba większość ma:D Ja ledwo się powstrzymuję...A z tą kąpielą to trochę dziwne. Ciekawe skad masz takie "przyzwyczajenie". Może coś sprośnego robisz? <joke>.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04.