![]() |
Cytuj:
Hah, tak przeszłam do 6. Ale nadal będę przez pół roku sie czuła jak piątoklasistka. btw. Prac długo nie było. Tylko śpię, jem i siedzę. I przy okazji zwaliłam skaner z biurka. Chyba się naprawi. Myślę, że w drugiej połowie lipca wezmę się za siebie. No, ale co ja tu zanudzam. Zarwało się noc, trza o 7 rano iść spać. Miłego Dnia. |
Yyyy zatkalo :confused:
WIELKIE GZ DLA NIE WIDZIALEM ZEBY KTOS TAK LADNIE RYSOWAL ;) |
jak na piątoklasistkę (teraz szósto:P;>) to bbbbbardzo dobrze ;P jestem pod wrażeniem serio ;)
nawet te nieproporcjonalne częsci ciała (o których wspominali koledzy) dopatrzyłem się dopiero jak to przeczytałem ;P pomyślałem że tak musi być ;P w końcu wiedźmy takie prawdziwe chyba nie istniały więc... mogły wyglądać tylko podobnie do człowieka nie koniecznie nim byc ;> 10/10 bez gadania ;) malujesz ładniej ode mnie ;P wkleił bym tu coś swojego ale nie mam skanera ;> :D YO |
9/10
Byloby max gdyby nie te rece za dlugie A i tak super jak na 5 klase, ja zebym mial 100 lat to bym jeszcze tak nie umial narysowac. |
Prace bardzo dobre sam bym chciał tak rysować (jeden rysunek tylko mi dobrze wyszedł do tej pory) na taki wiek dam 10/10
@offtopic do gościa co napisał up masz tak głupi nick ,że aż śmieszny |
Podoba mi się.
|
Witch
Ładnie rysujesz :] wiem co mówię bo tez niedawno bylem w 5 klasie B)
|
Trenuj dalej !
Praca Banshe : Ręce za długie a do tego nie widać dłoni albo śladu dłoni pod materiałem i właśnie on zabardzo zwisa a do reszty nie ma wątpliwości po wszystko jest pod sukniom.
Praca Czarownicy : Tak samo jak wyżej sądze że może to być przyzwyczajenie do takiego rysowania :] P.S. zaniedługo porobiefotki moich prac i powklejam Praca Ciała Kobiety : Piersi są źle narysowane min. są płaskie jakby zwisały, łączą się linią jak tyłek ( rowek ) za daleko się ciągną a co do brzucha za bardzo nie da się ocenić z powodu braku zcieniowania Praca Miecza i Węża : Miecz wygląda jakby rysowany z perspektywy po rękojeść ma jakby krzywą ( przejście z miecza do rękojeści ) Praca Kwiatka : Doniczka zle przycieniowana tnz. za bardzo oświecona galonzka niescieniowana a cien za bardzo kreskowany mala spojnosc cienia wyglada jakby ktos se poprostu nabazgral kreski Praca Węża : niemam zastrzeżeń oprócz cienia węza bo wyglada jakby na niego swiatlo niepadalo Praca Paladynki : zly chwyt luku pozatym chyba tylko że tak dziwnie jakby nigdzie cienia ani swiatłą niemiała tnz. wszedzie taka sama jasnosc cienia Praca Liscia : nie znam sie na tej technice rysowania bardziej malowanie farbami/rysunki olowkiem dopiero zaczolem czasem malowac pastelami Rady takie zacznij rysowac wieksze formaty mozna zrobic wiecej szczegolow a pozatym proboj rysowac perspektywe na czlowieku jest to trudne poniewaz gdy rysujesz ubior musisz proporcje zrobic dobre ciała itd. rob tez bardziej realne rzeczy np. jakis widok sproboj narysowac a glownie to ucz sie rysowac proporcje ja dopiero od jakiegos roku albo pol roku zaczolem cieniowac a ide do 2 gim wczesniej poprostu ladnie rysowalem ale nie cieniowalem a do treningu rysuj swoje czesci ciala dobrym treningiem na cien jest rysowanie swojej dloni bo caly czas dokladnie widzisz cienie itd. Przepraszam za bledy pisze na laptopie i jakos dziwnie sie pisze |
Powiem ci tak:
super prace! nigdy nie widzialem zeby ktos tak ladnie w 5 klasie rysowal! wiem bo jestem w twoim wieku, moze troszke starszy 8o nigdy w kalsie dziwczyny co tak slicznie maluje nie widzialem. ogladalem tez kilka twoich prac z photoshopa i sa bdb, sam dopiero zaczynam w fotoszopie i do piet ci nie dorastam:confused: ołówkiem zaduzo nie probowalem ale moze bym cos wykrzesal z niego:o gratz all prac gratz for you i jak to robia dziewczyny w klasie: :* ;) |
niezle
podobalo mi sie :P
dostajesz odemnie 9/10 i dawaj wiecej:D i mam pytanko czy by mi ktos dal linka do tego nowego painta prosze tez chce sie w to pobawic:D ;) i poszalec:DB) :] :] 8o :) |
Fajne!
Stary robisz całkiem całkiem rysunki!!! Normalnie twórz więcej faajnych obrazków ;)
|
Jakieś krzywe te rysunki radze porobić kilka prostych fałd na Sukniach pań
i Proporcje ;) nie rób wilkiego torsu i malutkiej głowy ;d |
Ładne, co ja gadam!Bardzo ładne, tym bardziej jak na 5 klase.Nic dodać, nic ująć.Rysuj dalej bo widać że masz talent.
Cytuj:
|
:)
@Nina. Nie razi mnie to, że odmładzasz mnie o rok. Kiedys sie przyda ^^
@Topic. No i skaner naprawiony! Ale dziś zapomniałam prac zabrać ze sobą. Jest jedna praca - robiona na zamówienie. Oczywiście, dostałam screeny tej postaci. Po dłuższym gapieniu się w monitor udało mi się to odwzorować. Dalsza praca w Photoshopie. Proszę nie zwracać uwagi na minę ^^. http://i10.photobucket.com/albums/a1...rr/ototo71.jpg Proszę o wytykanie wszelkich błędów. EDIT. Przepraszam za "czystość" tła, ale robiłam to na komputerze o strasznie ciemnym monitorze i było ono białe ^^ 2EDIT. Tło w mairę poprawione. |
No fakt, ta mina ;D
Wg mnie bardzo ładne, większych błędów nie widze... Tylko tak dziwnie rozmazane, najprawdopodobnie to celowe ale efekt końcowy piękny ;p |
Cytuj:
Rozmazywałaś całą postać blurem, więc powinnaś wyłączyć tło (to na którym mogą być ślady rozmazywania) i dodać nowe, całkiem białe. Coś w tym stylu. |
Że tak powiem: RLZ!
|
świetne , ale ta mina to taka .... możesz zrobić dla mnie husajna ?
|
Cytuj:
Ano, tyle że na innym komputerze tlo bylo snieznobiale. A na moim wyglądalo jak bloto ^^ Tak, zrobilam to blurem, dokladnie smudge tool. Prace olowkowe beda moze w środe. Przepraszam za brak literki Ł, ale piszę to na glupim komputerze szkolnym ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17. |