Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grenni
"Affff" na necie dorwiesz to samo co przez tbi = hack'a, ale keep trying. Pisząc "jego gildia" nie miałem na mysli tego że on jest jej leaderem, po prostu UV. Skad tyś taki znerwicowany "zbanujcie mi ip, nie pasuje wam cos" skadś ty się urwał, bo napewno nie z tibia.pl ;-). Dzieciaki są wszędzie, tutaj widać mądrzejsze bo się w strony z hackami nie pchają. Odchodząc od tematu ci z tibia.org chyba nas nie lubią i z tego co mi wiadomo często pokazują, a my o nich praktycznie nie wspominamy no i dobrze. Oczywiscie możesz być na dowolnym forum ,ale nie podchodź do nas podejsciem maniakalnego choleryka.
Pozdro "xDD"
|
Ehhh ;( czy mozesz mi dac dowód ze wspominamy o nich? czy ja uzywam boty? bo siedze na tibia.org.pl?? aff :( po co mi od dziecka wywalasz? oO niemasz pojecia nawet do kogo mowisz no ale nvm :P
Co do botow pamietam kiedys w dziale "Zdjecia" kilka zdjec z napisem u gory ekhem "Tibia Black Ice" hauah xD no tak tibia.pl botow nie uzywa xD
"Skad tyś taki znerwicowany "zbanujcie mi ip, nie pasuje wam cos" skadś ty się urwał, bo napewno nie z tibia.pl ;-)" hum? no taka prawda ja tutaj widze tylko komune i bande kretynow :< Pisza all time "hauha Seromontis HIP HIP HURA" aff... bez sensu na tibia.org.pl moze sa nooby ale nie w takim stopniu ;p
Jak napisalem wyzej... Nie uzywam tbi bo nie potrzebuje (gram ek wiec juz nie potrzebuje ^^)
Teraz tak ile uzytkownikow tibia.pl niema tbi na kompie? hmmm ja znam 7 co kochaaaja tibia.pl :< a musialem im wysylac tbi przez gg xD
co do tego ostatniego "bo napewno nie z tibia.pl ;-)" co miales na mysli? aff czy ****a tibia.org.pl rozni sie bardzooo od tibia.pl? aff procz tego ze mniejsza komuna i quest spolling z ktorego kozysta sporo uzytkownikow tibia.pl <-- tak tak jestescie doskonali xD (btw lacznie z toba bo watpie zebys nie uzywal :o)
Wiec mam nadzieje ze all sobie wyjasnilismy sami rozumiecie jestesmy polakami i te same mysli czyli
"-Mam ****a aim bot z tibia.org ****a ide na tibia.pl szezyc propagande ze tam keyloggery zeby nie sciagali hauhau bede ownowac yeye o taak zlo zlo"
(To jest porownanie nie doslowne wiec mam nadzieje ze tego nie skomentujesz :<)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grenni
Ale mój punkt 2 nie odnosił się wcale do twojego posta, po prostu ktos inny się pytał wczesniej. A teraz jako typowy Polak spróbuj pomyśleć logicznie, czy Sero mając lvl o ~130 większy od nich i 4 k hp na plecach i eq do huntu (uhs, explo) nie uciekł by im <rotfl> ? Głupotą moze było dla ciebie te trzymanie ich na dyst on widocznie mial powód zeby nie zabic ich wiec LHFAO !
|
Yeep :P mial powód zeby uciekac
"01:29 Joaxx: seromontis vill typ va neutral" <<--- seromontis will be neutral
dlaczego neutral? xD patrzcie up w posty ^^
|