Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   2 kwietnia- dzień po Prima Aprilis. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71384)

Seru :] 02-04-2006 19:08

Ale nas przestraszyłeś 3 osoby z mojego osiedla juz miało przestać grać w tą tibie :P

Coza fajna wiadomość, że to tylko żart :faceoff:

Tanivupo 02-04-2006 19:08

:>

To bylo wiadome ;p od poczatku wiedzialem ze to joke:>
po 1 byl dodany w dniu prima aprilis po 2 co to by byla za gra 3h ;p i potem loga na 1,5h;p no i po 3 zadnej nowej grafiki nie bylo w screnach :D

Good Joke niektorzy sie na to nabrali ;p np moj friend w rl :D

Rycerz Damissimo 02-04-2006 19:08

Ja wiedziałem że te zdjęcia to joke, bo w tym skarbcu:
a) były rzeczy których nie ma w grze;
b) kasa się raczej nigdzie nie respi;
c) do takiego skarbca raczej nie dało by się dostać w żaden sposób;
d) troche krzywo wklejone ;).

Ale dobry żart, gdybym nie sprawdził komentarzy to bym się nabrał.
Ogólnie nieźle wszystkich wystraszyliście :D

Quezacoatl 02-04-2006 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Alek
PS. To fake czy zrobione na OTSie?

Mnie się wydaje, że ots, ale nie myślisz chyba, że strona fanowska przyzna się do używania otsów. :p
Ale pewien być nie mogę, no nie? :D

Hegemmon 02-04-2006 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rycerz Damissimo
Ja wiedziałem że te zdjęcia to joke, bo w tym skarbcu:
a) były rzeczy których nie ma w grze;
b) kasa się raczej nigdzie nie respi;
c) do takiego skarbca raczej nie dało by się dostać w żaden sposób;
d) troche krzywo wklejone ;).

Ale dobry żart, gdybym nie sprawdził komentarzy to bym się nabrał.
Ogólnie nieźle wszystkich wystraszyliście :D

po prostu ROTFL
a,b i d po prostu powalily mnie na glebe

Pit Bull 02-04-2006 19:40

Żart wam sie udal ale prosze was nie probujcie juz tego wiecej wszystko wszystkim ale nie anty-pg ;p
Ale ogolnie szczerze mowiac troszke pozno napisaliscie ze to byl zart ;p

Degergo Luca 02-04-2006 19:41

Hehe nie no niezłe. Jak czytałam tamten temat to się nieźle wściekłam na to zmniejszanie expa :P Fajnie, fajnie :)

Xzonixek 02-04-2006 19:51

18:45 Michail Stoganow: Jak prawie wszystkim wiadomo, wczoraj był Prima Aprilis i jak sporo osób zauważyło, wczorajszy news był tylkoniewinnym żartem primaaprilisowym.
18:46 Kunkers Xerian: o tym update?
18:46 Michail Stoganow: ta:P
18:46 Michail Stoganow: Tak więc wszyscy ciężko pracujący PG-rzy i share-rzy mogą dziś spać spokojnie.
18:46 Kunkers Xerian: k*rwa niewiny zart zjeby jebane myslalem dzisiaj ze skoncze w to grac
18:46 Michail Stoganow: te ostatnie sie tyczy Ciebie:P
18:47 Kunkers Xerian: sharerzy?
18:47 Michail Stoganow: PG:P
18:47 Kunkers Xerian: a :p
18:47 Kunkers Xerian: nie no bedzie taki dzien ze na guardach wbije 200k exa+

:faceoff: :dance:
Mój ziomek do ostatniej chwili myślał że ten news jest prawdziwy.X(

Po tej cześci rozmowy troche sie rozchmórzył.

Venderer 02-04-2006 19:59

Hehe... Dużo użytkowników mówi, że się nie nabrało... Gdyby się nie nabrali temat nie miałby ponad 500~ postów ;]

Ja sam też się nabrałem ale to był tylko początkowy szok xD Potem popatrzyłem na date... Później na inne komenty... Później na reakcje niektórych modków w tych komentach x] I już było wiadomo, że to żart ;) (Pozatym te ograniczenie było bez sensu, choć pasowało do tych wszystkich souli itd.)

P.S. GRATZ tibia.pl

P.S. Gdyby inne fansites współpracowały to byłby to żart na skale światową xP

Donas 02-04-2006 20:00

Hehe ja się nabrałem :) i trzeba przyznać że ostro zacząłem bluzgać CIPsoft

Matthaus 02-04-2006 20:32

Ulżylo mi ;) Chociaż byłem prawie pewny że to żart to jednak odczułem ulgę że to joke ;D

muka_muka 02-04-2006 20:47

Jak przeczyałem że postać ma się męczyć to :faceoff: sie wystraszyłem...
Mam nadzieję że tak nie będzie...

Najemnikk 02-04-2006 21:09

???

Co myslicie na temat ustalania adresow ip na ktorych mozna grac swoja postacia?? To jest good jak na moj gust bo to praktycznie CALKOWICIE!!! uniemozliwia prace hakerom... chyba ze beda znali te haselko jakies tam.
Ale ja mam na swoim kompie tylko 1 ip (nie mam neo), i nie gram u nikogo ani zamiaru niemam... wiec jakby to weszlo to zakladam to fastem tylko na to moje ip i kazdy haker moze skoczyc... jestem calkowicie ZA :dance: tego mi do szczescie brakuje... h... w d... HAKEROM!!! koniec z wami jestescie skonczeni!!! xD modlmy sie zeby bylo jednak cos takiego.. a jak zobaczylem niusa here, to z jednej strony sie cieszylem a z drugiej niebardzo ;/ no bo co to za gra ze se nocki zrobic nie moge?? bo polowe przespie nie ja tylko moja postac... --.--
h.. z grzybnia i tyle... niech ustalanie IP ADRESS wejdzie a z tym meczeniem mnie prosze nie straszyc!!! modlmy sie... <†>AmEn<†> Boże Zrób to... <†>AmEn<†>

Czarna_Mamba 02-04-2006 21:21

Jest git. Tylko te ograniczenia, moja mama jest juz wystarczającym ograniczeniem dostepu do komputera. Jestem natomiast zadowolona z nowych typow rozgrywki. Tylko ciekawe jakie to beda typy rozgrywki... Ogólnie jestem pozytywnie nastawiona do nowego update.

Miłego Wieczoru.

EDIT: Kurcze, tematy pomyliłam. Nie przeczytałam tytułu "2 kwietnia..." i myslałam, że sie wypowiadam w "Informacje..." Ot inteligencja.

Lasooch 02-04-2006 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najemnikk
Co myslicie na temat ustalania adresow ip na ktorych mozna grac swoja postacia?? To jest good jak na moj gust bo to praktycznie CALKOWICIE!!! uniemozliwia prace hakerom... chyba ze beda znali te haselko jakies tam.
Ale ja mam na swoim kompie tylko 1 ip (nie mam neo), i nie gram u nikogo ani zamiaru niemam... wiec jakby to weszlo to zakladam to fastem tylko na to moje ip i kazdy haker moze skoczyc... jestem calkowicie ZA :dance: tego mi do szczescie brakuje... h... w d... HAKEROM!!! koniec z wami jestescie skonczeni!!! xD modlmy sie zeby bylo jednak cos takiego.. a jak zobaczylem niusa here, to z jednej strony sie cieszylem a z drugiej niebardzo ;/ no bo co to za gra ze se nocki zrobic nie moge?? bo polowe przespie nie ja tylko moja postac... --.--
h.. z grzybnia i tyle... niech ustalanie IP ADRESS wejdzie a z tym meczeniem mnie prosze nie straszyc!!! modlmy sie... <†>AmEn<†> Boże Zrób to... <†>AmEn<†>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarna_Mamba
Jest git. Tylko te ograniczenia, moja mama jest juz wystarczającym ograniczeniem dostepu do komputera. Jestem natomiast zadowolona z nowych typow rozgrywki. Tylko ciekawe jakie to beda typy rozgrywki... Ogólnie jestem pozytywnie nastawiona do nowego update.

Miłego Wieczoru.

Wy czytać nie umiecie? Przecież to tylko DŻOŁK >,<

@topic: osobiście się nie nabrałem, bo rano, gdy zauważyłem, iż jest 1 kwietnia, zrobiłem przegląd tibii.pl, tibianews.net, thenoobcomic.com i paru innych stronek, żeby zobaczyć jaki kawał wytną na prima aprilis... jednak przyznaję, że dziś ok. 12 jak zobaczyłem, że jeszcze nie ma sprostowania, zacząłem się odrobinkę bać ;)

Seru :] 02-04-2006 21:50

Ja byłem na 99% że to żart ale po przeczytaniu postów oraz po kilku godzinach modleniu się, oby to był niewinny żart zacząłem się nieźle bać.
Gdy zobaczłem na opisie GG qmpla że to naszczęście żart prawie z krzesła spadłem z radości :dance:

Maciek33130 02-04-2006 22:16

No .... TO naprawde dałem sie nabrać !! Ale kamień z serca :) :) :)

Legiren 02-04-2006 22:20

zapomnialem ze wczoraj byl dzien prima aprimis i uwierzylem w to i jak slyszalem moi koledzy tez jak zobaczylem ze po 3 h trzeba bedzie zrobic se przerwe to byslalem ze sie posram realy -.-

Xyrax Knight 02-04-2006 23:47

ufffffff.... ale to dobrze ze tak nie jest i nie bedzie :) <modki nabraliście minie>:dance: juz sie przestraszyłem że przestane grać tyle co gram B)

BQB 03-04-2006 01:49

Ale odnośnie tego kawału, to mogła by być możliwość zdefiniowania adresów IP z których można się łączyć.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41.