|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Jak prawie wszystkim wiadomo, wczoraj był Prima Aprilis i jak sporo osób zauważyło, wczorajszy news był tylko niewinnym żartem primaaprilisowym.
O nadchodzącym update wiemy tyle, ile wiecie wy, gdyż CipSoft nie poinformował nas jeszcze o żadnych zmianach, które nadejdą wraz z letnim update (nie licząc teasera, który pojawił się na tibia.com). Tak więc wszyscy ciężko pracujący PG-rzy i share-rzy mogą dziś spać spokojnie. Szkoda tylko, że większość użytkowników wolała napisać „to prima aprilis! Nie dajcie się nabrać” zamiast poobserwować temat i sprawdzić kto się nabrał. Bo na pewno kilka osób się nabrało, choć żart nie był w pełni udany. Czemu nie był? Bo miał to być żart z premedytacją zorganizowany i opublikowany przez wszystkie supported fansite, jednak na wskutek omyłkowych posunięć pewnego serwisu, cały pomysł się wypalił i każda fansite działała sama. Od siebie dodać mogę, że strasznie mnie zdziwiła postawa tych, którzy mówili, że to joke, bo na tibia.com nic nie ma. A czy jak publikowaliśmy prawdziwe teasery to oni tez coś pisali? Nie. Wszystkich, którym mimo wszystko serce podeszło do gardła oraz tym, którzy dzisiejszą noc spędzili bezsennie, pragniemy przeprosić i obiecać, że w przyszłym roku postaramy się doprowadzić was do skrajnej depresji.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 03-04-2006 o 00:31. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() P.S. następnym razem to nie drom da newsa z żartem, bo on jest za mało wiarygodny
![]() P.S.2 chciałem was jeszcze pomęczyć, ale modkowie nie mająpoczucia humoru i mi zabronili ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
|
![]() szkoda ze nie wyszlo wam z tymi innymi fan-site'ami bo wtedy bym napewno w to uwierzyl
![]() dobry joke ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() He he he... To sie nam znowu udalo
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() Udał wam się ten żart. Ale szkoda ze CIP Soft nic nie napisał wtedy każdy by sie posrał!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() Ładnie zrobiliscie te fajki, a ja juz mysallem ze jak sied wedjzie do tego skarbca to ma sie rune dzieki ktoremu mozan dojsc do bazyliszka =D
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() 5@up muahahaha double xD
@top Nikt wam nie uwieżył modki 1:1 Użyszkodnicy
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 02-04-2006 o 15:09. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Następnym razem zart w granicach rozsądku prosimy.
Ten był zbyt niewiarygodny, temu mało ludzi się nabrało. ![]() Edit Nadal jestem ciekaw, czy te kierunki wysp pomyliliście specjalnie czy nie. ![]() Aż strach pomyśleć co będzie za rok. @Hegemmon Ciekawe, że po 40 stronach postów tylko ja zauważyłem, że te kierunki są nie tak. Pedant ze mnie XD
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 02-04-2006 o 15:24. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() No niestety nie wyszlo wam to za bardzo ,ale moze za rok bardziej sie przygotujecie i nabierze sie cale forum tak jak to udalo wam sie zrobic ze zwolnieniem modkow.
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Właśnie czekałem, kiedy powstanie taki temat. Kto się nabrał - ten się nabrał.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ja myślalem ze sie posram.Dla mnie ten żart się wam udal ale zobaczylem ze na tibia.com niema tego newsa i bylo jush wszystki jasne....Myslalem ze niebede gral mw tibie !!!!!!! xD
|
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny gracz
Imię: -----
Profesja: Knight
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() Noo już myslałem że to prawda z tym update ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Nikt ważny
|
![]() ileś tam xUP:
przyznaje się, pomyliłem kierunki :/ P.S. CipSoft zamienia się powoli w bandę osowiałych pracowników jakiejś x firmy. w tym roku nie dali fake newsa a szkoda, bo jak oni to robią to nabierają się miliony ![]()
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mam pytanie. Te ss'y są prawdziwe czy to fake (pytam bo z wami nigdy nie wiadomo)?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Gdyby na innych supported fansite pojawiła się ta sama informacja to bym napewno uwierzył. Jeśli Tibia.pl miała rzeczywiście być pierwsza nie powinieniem zobaczyć na tibianews.net niczego, a zobaczyłem info o update, w dodatku wnoszącym inne zmiany niż te podane na Tibia.pl.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ogólnie cały pomysł był fajny, gdyby wszystko zgodnie z planem poszło i inne stronki też by miały informację o tym to myślę że wielu tibijczyków zaczęło trząść portkami z myślą, ze możę jednak to prawda
![]()
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Pior'firebladde
Profesja: Elite Knight
Gildia: Observators
Świat: Thoria
Poziom: 48
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() fiuuu ja się naprawde na to nabrałem
![]()
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
![]() |
![]() Dobrze ze zobaczylem te dwa posty dopiero dzisiaj, bo bym sie wkurzył jak bym zobaczyl to wczoraj
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |