![]() |
Hmm... no na tej Pani terapia z krzesłem chyba by poskutkowała.
Cytuj:
|
A co wy chcecie od jednej, biednej tej pani "psycholog". Normalna ludzka rzecz odreagować niepowodzenia. Widocznie nie wiedziała jak zrobić rat questa, więc teraz wyżywa się na opinii publicznej. Może powinna pójść z tym do... psychologa?
PS: Pozdro dla TVN... ale już więcej takiej kichy nie róbcie. |
Cytuj:
|
PLx link
ja to mam pecha zawsze ogladalem (czas przeszly bo chyba zakoncze) "Dzien Dobry TVN" a dzisiaj zaspalem no GZ dla mnie
PLX DAJCIE LINKA (byle nie rapshide-limit) |
buhahahaha
Pani Psychlog poradzilbym pojscie na terapie krzeslowa -.- i moze na nastepny raz za nim cos powie to sie czegos dowie o grze i powiem cos madrego... |
Ja juz...
Znam jedno madre stwierdzenie, nie mowie ze sprawdza ono sie we wszystkich przypadkach ale w duzej ilosci tak. Brzmi ono ze na psychologie ida ludzie ktorzy sami maja problemy ze soba...
Ja juz napisalem do TVN wiec i wy napiszcie! Trzeba ich zmusic do tego aby sprostowali wypowiedz pani parapsycholog! |
Poszukiwany Sens: TVN Musi Przeprosić [99.99 PLN, gra przygodowa]
No, przypomina mi to zamieszczone w CDA "prace" Pani Psycholog, dla dobra której Smuggler* nie podał nazwiska Dżenjalnei Ałtorki. "Najlepszym dowodem istnienia spisku to brak jakichkolwiek dowodów. Onacza to, ni mniej, ni więcej, że spisek jest dobrze zakamuflowany".
*- redaktor CDA Odbiło im!!! |
m991 klamstwo jest karalne i jest znane jako oszczerstwo przeczytaj moj wczenisniejszy post
|
Właśnie rozwala mnie ze śmiechu czy nawet z rozpaczy jak czytam niektóre posty. Trzeba przyznać, TVN jak nie jedna stacja wzieła kogoś kto ni jak zna się na Tibii do wysuwania ogromnych wzniosków o tej "złej" grze. Pomyłka, zdarza się, pewnie przeproszą bądź nie, mi to zwisa. Ale ludzie, z tego powodu nie można jechac po tej stacji jak po stercie gów*a... Każdemu zdarza się wpadka, miejmy tylko nadzieje, że to ich jedna z ostatnich takich wpadek, chodź nie pierwsza, pamieta ktoś wpadkę z Panzers'em ;)
|
TVN nooby:D
argh kolejna tania sensacja:P |
Wieszok troche masz ale niech oni niemówia to co im powiedzial jakies poprapane dziecko ;/
|
Hahahahaha!!!!
Gratuluję pięknej kompromitacji TVNu, nie ma to jak sie pośmiać z samego rana <żal> :D |
Nie oglądałem tego ale z waszych wypowiedzi i poprzednich relacji telewizyjnych wnioskuje ze to kolejna bzdura.
współpraca z widzami [email protected] tel. (22) 8566161 Jak by ktos chcial sie wypowiedziec do TVN :) Wrzucie ten program na google plx:baby: |
HuHu , gz TVN'ie ;d
Niedośc że wzieli jakiegoś druta ktury wali z różdżki a jego kolega z ax ,to dali takiego gracza ,Panią Psycholog która nigdy nie widziała tibi ,a gdyby widziała toby niewiedziała jak założyć konta . Niewiem jak inni ale ja od dziś bende oglondał nonstop TVN !! przynajmniej bende miał się z czego pośmiać :D |
Wysłałem :) skarbe to TVN. http://www.tvn.pl/kontakt.html - wysyłajcie.
|
po tym co przeczytałem musze powiedzieć jedno: BUHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH:D
I jeszcze jedno: TRZEBA TO CO MÓWIĄ JAKOŚ SPROSTOWAĆ:baby: Albo spotkać panią psycholog w ciemnym zaułku 8o |
Zwała z tego Programu Na tvnie ! Ale denerwuje mnie taka baba co sie nie zna i gada jakies pierdoły :evul:
|
Media szukaja sensacji i tyle.Z tej pani psycholog nie mozna sie smiac trzeba plakac!! Ja sie strasznie na nia wQrwilem i na TVN,bo przez to sie poklocilem z mamąX( .Na szczescie jest juz wszystko dobrze bo jej wytlumaczylem ,ze to pierdoły.:D
|
Nagonki zdarzaly sie juz od dawna ,ale to juz przekracza zdrowy rozsadek .
Wczesniej jak juz ktos powiedzial Panzers ktora byla gra pokazujaca polakow jako "pijakow i tchorzy" ,a okzalo sie ,ze pijak byl jedynie przenosnikiem klucza co do tchorzy to jak jedna osoba rzuci sie na 5 z pistoletem .Inny przyklad GTA 3 dzieciak zrobil bombe domowej roboty i juz zakazali sprzedawac gre .Wodziok znam ta afere bo czytalem o niej w komputer swiat |
"... Nic o nim nie wiesz. Po co robić tę wielką sensację i wielkie halo. Co?
(...)Ci co nie znają się wcale najwięcej mówią o tym zawsze..." Pewnie zjedzie mnie kilka osób za ten cytat ale pasuje tu w 100%:confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |