![]() |
Może ja pójde na new serv;p. postać na Azurze zje..łem, od gdzieś 2 tygli gram na xerenie więc możelepiej zacząć podbijaćnew serv 8o
|
ja zebrałem ekipe, sami zaufani kumple, wiekszość z rl, ~70 lvl, reszta to kumple z tibi. Wybieramy świat i robimy polską gildie. Całkiem powarznie myślimy o zrobieniu jednej z najlepszych gildi jak nienajlepszej, piszcie sie co chcecie ale mysle że damy rade. Mamy z 15 osób (kyra,arcania,morgana) reszte sie weźmie na servie , szykuje sie ostra jazda i wiem że pokażemy co potrafimy :evul:
|
Cytuj:
A propos. Twój nick na Kyrze :>? |
Joke?xD
Ludzie wyluzujcie ,kazdy z was twierdzi iz stworzy najlepsza gildie na servie.Ze macie takie ekipy itd.Wydaje mi sie iz ten temat niczemu nie sluzy ,zapytacie dlaczego bo watpie aby wyszla gildia z forum.Gildie nie tworzy sie od tak i przyjmuje sie osoby zaufane ,ktorym wierz ze mozesz ufac.Mowicie jestem najlepszy zrobie tam wymiote a co do czego przychodzi to nigdy nie uczestniles w zadnej wojnie.A jesli ktos traktuje wojny jako zabawe to dlugo nie pociagnie bo kiedys trafi swoj na swego.Jesli myslicie tylko o wojnach to juz widac wasza inteligencje.Wojny licza sie Stop expieniu itd.A walka czasem moze byc dla was kosztowna a najbardziej na nowych swiatach.Wbij jakis tam lvl dopiero proboj swoich mozliwosci bo co z tego ze wygracie wojne z najlepsza gildia na servie jak juz ludzie beda mieli wieksze lvle od was.W grze tej liczy sie logika ,a duzo graczy grajaca w ta gre jej nie maja.Sorry za Wyklad ,ale niektorym sie przyda.
Ide na Nowy Server :) A moja sile niedlugo poznacie ;d Ps: Mam nadzieje |
Cytuj:
PS: nie pamiętam Cie na wojach z Infestus i Lucrum Ira na Kyrze :> Gdyby nie hack to może i bym teraz dalej grał na Kyrze ^^ bo wojny wygraliśmy :( i troche fragów mi siadło xD / Artehax |
Only one thing i wanna say now. See ya there guyz xD
|
Cytuj:
Nic dodac nic ujać. Ale wojna na sam początek to już tradycja, znasz serwer na którym niebyło wojny na początku? :P Pare osób napisalo że robiż odzielne grupy, czy nielepiej byłoby złaczyc je w jedną dużą? Chociaż z 2 strony mniejszą iloscią latwiej pokierowac i nietraci sie kontroli... Ps. Szukajcie przyjaciuł nie tylko w sąsiedztwie ale i za granica :> Ps2. Bacik bedziesz expic tak jak na Xerenie czy zwolnisz tępo? :] Ps3. Kulturka żeczywiście na wysokim poziomie, trzymać tak dalej ;) Hail Płock. Hail Xerena(Joke :D)Cya in Tibia. Cya in New Serwer. Cya in War. |
Cytuj:
:o na kilkunastu swiatach powiadasz... to musisz grac non stop skoro co chwile wojny..., no chyba ze to byly wojny noob ( w waszym przypadku main) chaorw? ;) @up Calmera? :D |
.
Ja slyszalem (byc moze wprowadzono mnie w blad ) ze servery beda dopiero na wakacjac wiec macie jeszcze przynajmniej miesiac
a co do Xereny to domunuja tam Polacy czy moze Szwedzi?? |
Cytuj:
Jako jeden z nielicznych powiedział narazie coś mądrego. |
Cytuj:
Jako jeden z nielicznych powiedział narazie coś mądrego. |
Cytuj:
Na Xerenie, raczej Szwedzi. |
z jednym tylko sie nie zgadzam.. wojny trzeba traktowac jako zabawe .. bo przeciez to jest zabawa: )
pozdrawaiam wszystkich ; ] |
Cytuj:
|
Cytuj:
xDD Bez komentarza B) |
=)
Ktoś powiedział że servery będą na wakacje dopiero
sprostowanko :D nigdy nie było wiadomo kiedy będą nowe servery, lecz jeżeli chcesz się zobaczyć zbliżoną date, wejdz na Erig.net i sprawdz daty powstawania poszczególnych serverów. Też dało się zauważyc iź CipSoft ostatnio wprowadził system uruchamiania nowych serverów, mianowicie otwiera server w danym dniu na przykład miesiac przed dłuższą przerwą od szkoły, pracy (ferie, świeta itp), a następnie zaraz na określoną przerwe. Wychodzi na to że: Trzeba robic szybko wojne bo jak nas wyrzucą z serva to od razu walimy na wakacyjnego xDDDDDDDDDDDDDDDD (joke, nie jechac mnie :P) a tak ogólnie to oczywiście to tylko spekulacje :):P ,nie odnośnie ekip, lecz odnoście samego servera xD /Artehax /Die to blamers! |
Cytuj:
a kto mialby Cie jechac glupolu to jest max kulturalny kanal ; D jesli cos to ktos CCi da deliaktnie do zrozumienia ze nie masz racji Yo Globus xDDDD: ** |
@Topic
JA bym se zagrał na new serv bo na xerena już jest trocvhe zmulaście i dom~ ZJEBALO TEN SERV!!! |
Cytuj:
Niezamierzam i nigdy niebede stwarzał gildi opierającej sie na jakimś tam badziewskim poście , i niemysle tylko o wojnach tylko mam świadomość tego i jestem pewny że na początku new serva bedzie wojna, to nieuniknione i odpowiem na pytanie , tak brałem udział w wojnie i wiem co to znaczy. Mówie tylko że zebrałem grupe b.dobrych graczy i że pokażemy co potrafimy koleś :evul: new serv bedzie napewno do końca maja, a można sie go spoidziewać lada dzień dlatego zamawiam pacca juz |
Cytuj:
MY SIE TYLKO DOMYSLAMY wiec nie mow napewno(chociaz tak samo mysle jak Ty bo ostanio serwy wychodizly po uptade i nie tylko...) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |