Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Odnośnie New Serva (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76896)

Sante Mefisto 16-05-2006 15:55

Może ja pójde na new serv;p. postać na Azurze zje..łem, od gdzieś 2 tygli gram na xerenie więc możelepiej zacząć podbijaćnew serv 8o

jaronosk 16-05-2006 16:11

ja zebrałem ekipe, sami zaufani kumple, wiekszość z rl, ~70 lvl, reszta to kumple z tibi. Wybieramy świat i robimy polską gildie. Całkiem powarznie myślimy o zrobieniu jednej z najlepszych gildi jak nienajlepszej, piszcie sie co chcecie ale mysle że damy rade. Mamy z 15 osób (kyra,arcania,morgana) reszte sie weźmie na servie , szykuje sie ostra jazda i wiem że pokażemy co potrafimy :evul:

Arte 16-05-2006 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaronosk
ja zebrałem ekipe, sami zaufani kumple, wiekszość z rl, ~70 lvl, reszta to kumple z tibi. Wybieramy świat i robimy polską gildie. Całkiem powarznie myślimy o zrobieniu jednej z najlepszych gildi jak nienajlepszej, piszcie sie co chcecie ale mysle że damy rade. Mamy z 15 osób (kyra,arcania,morgana) reszte sie weźmie na servie , szykuje sie ostra jazda i wiem że pokażemy co potrafimy :evul:

Heh ja na Kyre jak szliśmy to miałem team chyba z 30 osób :P, i na końcu i tak okazało się, że trzy, góra cztery osoby pokazały coś specjalnego :P
A propos. Twój nick na Kyrze :>?

Defroy 16-05-2006 16:39

Joke?xD

Ludzie wyluzujcie ,kazdy z was twierdzi iz stworzy najlepsza gildie na servie.Ze macie takie ekipy itd.Wydaje mi sie iz ten temat niczemu nie sluzy ,zapytacie dlaczego bo watpie aby wyszla gildia z forum.Gildie nie tworzy sie od tak i przyjmuje sie osoby zaufane ,ktorym wierz ze mozesz ufac.Mowicie jestem najlepszy zrobie tam wymiote a co do czego przychodzi to nigdy nie uczestniles w zadnej wojnie.A jesli ktos traktuje wojny jako zabawe to dlugo nie pociagnie bo kiedys trafi swoj na swego.Jesli myslicie tylko o wojnach to juz widac wasza inteligencje.Wojny licza sie Stop expieniu itd.A walka czasem moze byc dla was kosztowna a najbardziej na nowych swiatach.Wbij jakis tam lvl dopiero proboj swoich mozliwosci bo co z tego ze wygracie wojne z najlepsza gildia na servie jak juz ludzie beda mieli wieksze lvle od was.W grze tej liczy sie logika ,a duzo graczy grajaca w ta gre jej nie maja.Sorry za Wyklad ,ale niektorym sie przyda.

Ide na Nowy Server :) A moja sile niedlugo poznacie ;d
Ps: Mam nadzieje

Arte 16-05-2006 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Defroy
Ludzie wyluzujcie ,kazdy z was twierdzi iz stworzy najlepsza gildie na servie.Ze macie takie ekipy itd.Wydaje mi sie iz ten temat niczemu nie sluzy ,zapytacie dlaczego bo watpie aby wyszla gildia z forum.Gildie nie tworzy sie od tak i przyjmuje sie osoby zaufane ,ktorym wierz ze mozesz ufac.Mowicie jestem najlepszy zrobie tam wymiote a co do czego przychodzi to nigdy nie uczestniles w zadnej wojnie.A jesli ktos traktuje wojny jako zabawe to dlugo nie pociagnie bo kiedys trafi swoj na swego.Jesli myslicie tylko o wojnach to juz widac wasza inteligencje.Wojny licza sie Stop expieniu itd.A walka czasem moze byc dla was kosztowna a najbardziej na nowych swiatach.Wbij jakis tam lvl dopiero proboj swoich mozliwosci bo co z tego ze wygracie wojne z najlepsza gildia na servie jak juz ludzie beda mieli wieksze lvle od was.W grze tej liczy sie logika ,a duzo graczy grajaca w ta gre jej nie maja.Sorry za Wyklad ,ale niektorym sie przyda.

O tym mówię :) ...nie o ekipach ,tylko raczej o zbędnym ustawianiu jakichkolwiek ekip :)

PS: nie pamiętam Cie na wojach z Infestus i Lucrum Ira na Kyrze :>
Gdyby nie hack to może i bym teraz dalej grał na Kyrze ^^ bo wojny wygraliśmy :( i troche fragów mi siadło xD

/ Artehax

Drakkeinen 16-05-2006 16:56

Only one thing i wanna say now. See ya there guyz xD

Tigo'Avalord 16-05-2006 17:20

Cytuj:

Nic dodac nic ujać. Ale wojna na sam początek to już tradycja, znasz serwer na którym niebyło wojny na początku? :P

Pare osób napisalo że robiż odzielne grupy, czy nielepiej byłoby złaczyc je w jedną dużą?
Chociaż z 2 strony mniejszą iloscią latwiej pokierowac i nietraci sie kontroli...

Ps. Szukajcie przyjaciuł nie tylko w sąsiedztwie ale i za granica :>
Ps2. Bacik bedziesz expic tak jak na Xerenie czy zwolnisz tępo? :]
Ps3. Kulturka żeczywiście na wysokim poziomie, trzymać tak dalej ;)

Hail Płock. Hail Xerena(Joke :D)Cya in Tibia. Cya in New Serwer. Cya in War.

Zoczek 16-05-2006 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhythm
Ja tez sie na new serva wybieram. Moje gg 8527038 jak by co.
BTW. TA EKIPA MUSI MIEC LIDERA ! FARAONA KTREMU WSZYSCY BEDA UFAC ! A NIE KU.RWA ZE KAZDY ROBI CO CHCE BO JEST NAJMADRZEJSZY. Walkowalem ta sama historie na kilkunastu swiatach, byl lider nikt go nie sluchal wszyscy robili to co chcieli i dostawali po dupie -.-

:o na kilkunastu swiatach powiadasz... to musisz grac non stop skoro co chwile wojny..., no chyba ze to byly wojny noob ( w waszym przypadku main) chaorw? ;)

@up

Calmera? :D

Ri'Pablo 16-05-2006 17:53

.

Ja slyszalem (byc moze wprowadzono mnie w blad ) ze servery beda dopiero na wakacjac wiec macie jeszcze przynajmniej miesiac

a co do Xereny to domunuja tam Polacy czy moze Szwedzi??

Gripex-noc 16-05-2006 18:00

Cytuj:

<brawo dla tego pana>

Jako jeden z nielicznych powiedział narazie coś mądrego.

Gripex-noc 16-05-2006 18:05

Cytuj:

<brawo dla tego pana>

Jako jeden z nielicznych powiedział narazie coś mądrego.

Tigo'Avalord 16-05-2006 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ri'Pablo
Ja slyszalem (byc moze wprowadzono mnie w blad ) ze servery beda dopiero na wakacjac wiec macie jeszcze przynajmniej miesiac

a co do Xereny to domunuja tam Polacy czy moze Szwedzi??

Na Xerenie, raczej Szwedzi.

eben 16-05-2006 19:01

z jednym tylko sie nie zgadzam.. wojny trzeba traktowac jako zabawe .. bo przeciez to jest zabawa: )

pozdrawaiam wszystkich ; ]

Tigo'Avalord 16-05-2006 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eben
z jednym tylko sie nie zgadzam.. wojny trzeba traktowac jako zabawe .. bo przeciez to jest zabawa: )

pozdrawaiam wszystkich ; ]

I sprawdzian umiejetnosci :>

Bacik_ 16-05-2006 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tigo'Avalord
Ps2. Bacik bedziesz expic tak jak na Xerenie czy zwolnisz tępo? :]

xDD
Bez komentarza B)

Arte 16-05-2006 19:52

=)

Ktoś powiedział że servery będą na wakacje dopiero
sprostowanko :D
nigdy nie było wiadomo kiedy będą nowe servery, lecz jeżeli chcesz się zobaczyć zbliżoną date, wejdz na Erig.net i sprawdz daty powstawania poszczególnych serverów.
Też dało się zauważyc iź CipSoft ostatnio wprowadził system uruchamiania nowych serverów, mianowicie otwiera server w danym dniu na przykład miesiac przed dłuższą przerwą od szkoły, pracy (ferie, świeta itp), a następnie zaraz na określoną przerwe.

Wychodzi na to że:
Trzeba robic szybko wojne bo jak nas wyrzucą z serva to od razu walimy na wakacyjnego xDDDDDDDDDDDDDDDD (joke, nie jechac mnie :P)

a tak ogólnie to oczywiście to tylko spekulacje :):P ,nie odnośnie ekip, lecz odnoście samego servera xD

/Artehax
/Die to blamers!

eben 16-05-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte
Ktoś powiedział że servery będą na wakacje dopiero
sprostowanko :D
nigdy nie było wiadomo kiedy będą nowe servery, lecz jeżeli chcesz się zobaczyć zbliżoną date, wejdz na Erig.net i sprawdz daty powstawania poszczególnych serverów.
Też dało się zauważyc iź CipSoft ostatnio wprowadził system uruchamiania nowych serverów, mianowicie otwiera server w danym dniu na przykład miesiac przed dłuższą przerwą od szkoły, pracy (ferie, świeta itp), a następnie zaraz na określoną przerwe.

Wychodzi na to że:
Trzeba robic szybko wojne bo jak nas wyrzucą z serva to od razu walimy na wakacyjnego xDDDDDDDDDDDDDDDD (joke, nie jechac mnie :P)

a tak ogólnie to oczywiście to tylko spekulacje :):P ,nie odnośnie ekip, lecz odnoście samego servera xD

/Artehax
/Die to blamers!

a kto mialby Cie jechac glupolu to jest max kulturalny kanal ; D
jesli cos to ktos CCi da deliaktnie do zrozumienia ze nie masz racji
Yo Globus xDDDD: **

HorS Of TroJaN 16-05-2006 20:17

@Topic
JA bym se zagrał na new serv bo na xerena już jest trocvhe zmulaście i dom~ ZJEBALO TEN SERV!!!

jaronosk 17-05-2006 00:30

Cytuj:

Niezamierzam i nigdy niebede stwarzał gildi opierającej sie na jakimś tam badziewskim poście , i niemysle tylko o wojnach tylko mam świadomość tego i jestem pewny że na początku new serva bedzie wojna, to nieuniknione i odpowiem na pytanie , tak brałem udział w wojnie i wiem co to znaczy. Mówie tylko że zebrałem grupe b.dobrych graczy i że pokażemy co potrafimy koleś :evul:

new serv bedzie napewno do końca maja, a można sie go spoidziewać lada dzień dlatego zamawiam pacca juz

Msl 17-05-2006 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaronosk
Niezamierzam i nigdy niebede stwarzał gildi opierającej sie na jakimś tam badziewskim poście , i niemysle tylko o wojnach tylko mam świadomość tego i jestem pewny że na początku new serva bedzie wojna, to nieuniknione i odpowiem na pytanie , tak brałem udział w wojnie i wiem co to znaczy. Mówie tylko że zebrałem grupe b.dobrych graczy i że pokażemy co potrafimy koleś :evul:

new serv bedzie napewno do końca maja, a można sie go spoidziewać lada dzień dlatego zamawiam pacca juz

NIKT NIE WIE kiedy wyjdzie new serw oprucz cip softu ;]
MY SIE TYLKO DOMYSLAMY wiec nie mow napewno(chociaz tak samo mysle jak Ty bo ostanio serwy wychodizly po uptade i nie tylko...)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31.