![]() |
zalezy na jakim lvlu na 60 czy 80 to pewnie tak jak muwisz vil
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poświęcać się dla gry? Wstawać rano, najlepiej bez śniadania, żeby usiąść do gry jak najwcześniej? Grać do późna? Zamiast odpącząć po męczącym dniu, lepiej sobie gałki oczne wypalać przed monitorem? Eeehhh... :) |
Knight
Według mnie knight to najlepsza profesja8o
|
Jak każda profesja, knight ma swoje lepsze i gorze lvle. Na początku wydaje się dobry, silny, bez problemu zabije rówieśniczego druida czy sorca. Zaś h-lvlowy knight nie jest już taki dobry w stosunku do profesji o tym samym lvlu.
Uważam, że najlepiej grać palkiem. Na początku ma trudno, strzały wydają się drogie... łuk też, ale wystarczy poexpić troszkę i zdobyć kilka lvli. Wtedy nawet bolty nie są drogie, a moc dobrego palladyna zawsze sieje spustoszenie na expowiskach ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I to właśnie jest ciekawe, lecz dręczące w Tibii. Granie l-lvlowym druidem to koszmar, bardzo się męczysz na expowiskach, jesteś łatwym celem dla praktycznie wszystkich wyższych lvli (oczywiście racjonalnie wyższych). Można takowego druida przypodobnić do owcy, jest roślinożerna, więc musi bardzo dużo jeść, co jej zabiera masę czasu, w tym samym czasie "Wilk Knight of Aurera" przyczai się na ciebie i zabije.
Wracając do palladyna, to nie uważam, że dzieje się z nim to samo co z knightem, powiem inaczej, to samo go spotyka ale w mniejszym stopniu. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Geez, schodzę na offtop. |
Cytuj:
Ciekawe czym nadrabia knight bo na wyzszym lvlu sorc expi nie tylko szybciej od knighta ale takze bardziej oplacalnie. (i nie potrzebuje blokera) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
knight
wg. mnie knight naprawde wymiata:P skile mam marne ale to się da zrobić xD
i tylko sobie myśle o drag huncie :) [CHAR]Kielek Master[/CHAR] [GUILD]Helss Devils[/GUILD] |
Cytuj:
Owned ~~. |
Huehuehue ...
Faktycznie trzeba miec łeb jak stożek żeby na OFie wyciągać 20k/h ...
tam bez wrl da sie zrobić 100k -.-. No chyba że ty expisz na spermanach to spoko exp tak dalej, tak wogóle miałeś kiedyś rycka tak 70+ ? signed: Usar |
jeszcze mam kilka pytan, troche skierowane do Gremlina, troche teoretyczne.
1-Zakladajac ze polowales cala noc w vdl, ktos donosi Ci mf i odbiera loota itp Nastepnego dnia masz caly dp zawalony przedmiotami z dragow, Ile zajmuje Ci sprzedanie tego 2-Czy knight nie sprzedalby tego szybciej 3- i czy suma czasu polowania i sprzedawania loota podzielona przez ilosc expa nie bedzie podobna. W sensie, przykladowo, 100 ed zrobil 90k w godzine przez 10 godzin a potem sprzedawal loota przez 5 godzin a czyli zrobil 900 expa tracac na to 15 godzin, 100 ek robil 60k expa na godzine przez 10 godzin a nastepnie sprzedal loota w jedna godizne, czyli zdobyl 600k expa tracac 11 godzin na to. Dodatkowo, knight polowal sam a druidowi donosili mf. |
Cytuj:
chodzi mi o to zdanie ktore pogrobilem, co za roznica jaka profesja do sprzedawania eq ?? @edit: Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |