![]() |
Gothic!
Zajefajny ten twój fake jak prawdziwy gothic wszystko tak samo:)
|
Rób tak dalej szczegułowo fabułe plx :P (Jak najwięcej szczegułów i fabuły z gothica)
|
noo racja racja dalej dalej
|
No, no świetnie, tylko mam nadzieję ze w lipcu wyjdą jeszcze ze 2 częśći :] Ale lepiej zeby bylo wolniej ale ladniej :] A i skad rzeka kolo Draxa i Ra(D?)forda?
9.5/10 |
@up
Hehe...własne dodatki ;) Musze trochę zmartwić fanów gothicowego fake, bo nie mam nastroju na robienie fake..."sprawy osobiste", no cóż tak to bywa, ale powolutku, może będe "kleił" kolejną część. I tam do innych co mówili żebym nie robił "kratka po kratce" albo na 2 obrazkach 5 "questów" zrobić...to ja robie tego fake nie wy, wy tylko będziecie decydować kim zostanie bezimienny po przedstawieniu obozów ;) |
No bardzo fajne :D Ciekawie wyglada ten stary oboz. Jednak te naramienniki strazników troche za szerokie, ale reszta spox. Fajne tereny i dobrze nawiazujesz klimat gothica z fake'em. Czekam na kolejne czesci
Pozdr0 B) |
Tamten fake o gothicku chowa sie przy tym. 9/10
|
Za ile będzie nowa część bo coś długo nie ma
|
ja na poczotku patrze na fake... i myslalem ze ten miecz to Szpon Beliara xDD no ale z kad w gothicu 1 Szpon Beliara??
Baardzo ładny fake.. jeden z najlepszych jakie widzialem poprostu misie podoba.. niedoc ze ladne wykonanie to fabuła fajna xD jestem fanem gothica no ale coz :P:D |
Ban..? :o
LoL |
Najlepszy fake ever seen. Gratz!
|
Fajny fake szkoda,ze nie bedzie kontynulacji bo wlasciciel tematu dostal bana ;/ ciekawy jestem za co.
|
BraVo
super Fake ale niema jak realny gothic :] ja czekam na GOTHIC 3
|
Archeolodzy... ARCHEOLOGOM STANOWCZO NIE!!
@down mysle... ale poki nierobisz niewarto chyba odswiezac?Pytalem sie modka o te sprawy i powiedzial ze jezeli ktos dlugo nierobi a pozniej ktos inny odswieza to jest to jak archeolog ja tez ci dziekuje |
@up.
Panu już podziękujemy... Czy ty człowieku myślisz, że zaniedbałem tego fake?...Jesteś w błędzie, napisałem powód dla, którego nie robiłem, a zresztą ostatnio miałem bana i byłem na wakacjach to zaniechałem troszkę prac nad fakem...ale wciąż go kontynuuje, to nie moja wina, że sam nie spamuje i nie pisze "o gdzie są komenty" itp. , dlatego spadł na następne strony działu "Fake"...pomyśl nim coś napiszesz... |
super fake(ocena 11/10), a sama gra jeszcze lepsza. wszyscy ktorzy niegrali niech sprobuja b. polecam B)
|
Kolos rób! Gothic to jedna z moich ulubionych gier (ale w trójkę sobie raczej nie pogram-sprzęt;( ) a Twój fake najzwyklej w świecie podoba mi się! Dobrze że nie chcesz robić kratka po kratce zgodnie z fabułą bo nie dałbyś rady i zaczęły by się lamenty typu: „Eeee ale ja nie nosiłem spodni kopacza” czy „Ja powiedziałem coś innego!”
Ocena:10/10 p.s. Zrobisz epizocik z Wrzodem :>? edit/offtop: Wam też nie wyświetlają się przyciski? |
hmm moze ja ocienie ;>(bedzie bolalo ale niewiem kogo)
grafika: outfity? ble? ogolnie brama mi sie podoba i te scierwojady ale te paski zycia itp.itd.etc. ogolnie to... 7,5/10 ort: 9/10 wszedzie sie da wylapac bledy ;) razem: mocna 8 rob dalej ale popraw to grafike @up tak i zaczyna mnie to denerwowac |
Mam pytanie w imieniu wszystkich zainteresowanych:
Czy we wrześniu możemy spodziewać się kolejnej części? |
Oczywiście, od wczoraj zacząłem robić grafiki ;) czyli we wrześniu będzie na 100% może nawet uporam się do 10 :D ehehe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |