|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Wiem, wiem...już ktoś robi fake na podstawie Gothica (niestety;/)ale ja zacząłem dość wcześnie go robić, niestety dużo roboty miałem i jakoś się obijałem...Ale wreszcie ukończyłem mojego pierwszego fake, który będzie opowiadać o bohaterze z Koloni Karnej w Górniczej Dolinie
![]() Spis treści: Część pierwsza pod spodem. Część druga tutaj. Część trzecia tutaj. Część czwarta tutaj. Zapraszam do oglądania...(i komentowania) Rozdział 1. 1. ![]() 2. ![]() Nazywam się Diego.-Jestem...-Nie obchodzi mnie kim jesteś tutaj jesteś zwykłym więźniem...-Dobra, co powinienem wiedzieć o tym miejscu?-Nazywamy je Kolonią! Powstały tutaj 3 Obozy, ja jestem przedstawicielem jednego z nich...Starego Obozu.-Jak się do niego dostane?-Podążaj tą ścieżką w dół, jednak uważaj na siebie. 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10.(tu oczywiście powinno być "na dole" nie "nadole") ![]() CDN...Mam nadzieje, że się podoba, zapraszam do komentowania... (Fake tylko częściowo będzie robiony na podstawie gry Gothic...)
Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 04-11-2006 o 21:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() o_0 SUPER FAKE!!
Jeden z lepszych które widziałem! Czekam na kolejne części ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() Widze ze sie postarałes,ale jak na tak długi okres czasu pwoinienes zrobic wiecej niż "10 min gry
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() no wow xD Bardzo mi się podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() Widze że ktos wreszcie zrobił dobrego feake o najleprzej grze rpg bardzo mi sie podobała bariera którą zrobiłeś dobry pomysł ale jest tak kilka "małych" niedociągnięc np: czemu nie wziołes starego miecza
![]() ![]() RÓB DALEJ aha jest juz jeden feake o gothic moze ty zrób tak ze nie zostajesz cieniem tylko np najemnikiem ale to tylko moja sugestia bedzie ciekawiej rób dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up.
To wszystko kim zostanie Bezimienny będzie zależeć tylko od komentarzy...czyli od was ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Sith Canis
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira
Poziom: 42
Skille: 72/70
|
![]() Bardzo miły i przyjemny fake
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic: Lubiłem Gothica, nawet ładnie to zrobiłeś. Są takie szczegóły jak kilof podniesiony do ataku, ładna grafika. Jedynie w oczy kłuły mnie te skały (wystarczy się im przyjrzeć). 7/10 @down: RPG to Role-Playing Game. Gothic to co najwyżej cRPG.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 25-05-2006 o 08:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Gothic to był RPG... @topic Od razu widać że się starasz! Czyżbyś dążył do tych lepszych(nie NAJleszych) fake'owców? Plusiki -Starasz się! Nie jak każdy nowy N00b weżmie i coś odwali. -TO jest o wiele lepsze niż tamten drugi fake-on jest nudny i brzydki, a twój o wiele ładniejszy. -Outfit Draxa, mimo że zrobiony w paincie chyba, to ładnie wygląda... A skoro w paincie a nie pewną metodą... Minusiki -Zmieniłeś pewne punkty gry...(naruszenie praw autorskich? ![]() -Brak własnej fabuły. Ale może dojdzie... 7/10 PS. Ten efekt nad wodą przy barierze, to łatwo zrobić ![]() ![]()
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 25-05-2006 o 08:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() spoko spoko
widze że poprawiłeś wiele żeczy ^^ a pozatym zobaczyłem tam coś znajomego ![]() w pierwszej scenie użyłeś mojej plaży ![]() widze że zdobywam uznanie ^^ Edit: tylko linkoi dawaj w [img][/img]
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Lepsze od tamtego,100x lepsze.
Ciężko mi wykryć jakieś poważniejsze błędy,ale mogłeś razem z tagami IMG bo są już włączone. Jedyne co mi sie nie podoba to ten pasek ekwipunku,chodzi o to że jakoś dziwne kolory tam są. Reszta SpOx... Rób dalej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: skierki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mckwacz
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia love
Poziom: 10
Skille: nieznam
Poziom mag.: 3
|
![]() zaj**** jak na pierwszy fake i ostatni tez
![]() PS: zrobisz fake o gothicu II?? bo sam nieumiem ;] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Stary noramlnie świetna robota. Twój fake oceniam na 10/10, jest o wieeeeeeele lepszy od poprzedniego. Ma nawet swój specyficzny klimat. Aż mi się łeżka w oku zakręciła kiedy zobaczyłem ekwipunek
![]() Oby tak dalej, obyś opisał całą sagę, bo na razie wychodzi Ci to WYŚMIENICIE ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: SK Collective
|
![]() No super, tylko mozesz juz dawac obrazki.
Era linkow minela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Tak wiem, że ten efekt przy barierze jest bardzo łatwy do zrobienia...ale pierwszy obrazek robiłem z miesiąc temu ![]() A co do zmiany fabuły, jak już pisałem na początku "(Fake tylko częściowo będzie robiony na podstawie gry Gothic...)" Cytuj:
@Drakon, Oerta, KoKo$ Dałem linki w [IMG][/IMG] ale widać jakoś nie działa ;/;/ Cytuj:
Hmm...kiedy dalsze części...nie wiem, ale troche niestety będzie trzeba poczekać...bo w Starym Obozie trzeba będzie troche się napracować... Dzięki za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() ty mnie nie dołoj
bo może wyjść na to ze to tymczasowe zwrucenie naszych img
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() UP: gdyby tak było to nie było by naszych obrazków w opisie,a co do tagów to jak hostujesz przy imageshack to muszisz wybrać to 1 od góry żeby działało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Ok teraz zdjecia mi sie wyświetlają to moge minusy
minusy; za duże i to o WIELE za duże góry poruwnywając do reszty elementów Na (chyba) czwartym obrazku ścierwojad ma dziwny pasek życia i napis (tak jak byś go robil w paincie) te góry tak dziwnie rozmazane o.O kilof tez dziwaczny a bym juz o ścieżce nie wspomnial co to za scieka chlopie wez sciagnij TSE i otwórz folder i tam prawie że na początku jest sprite ze ściażką plusy: fajne outfity ![]() fajny ścierwojad tyko troche niepodobny wykonanie:7/10 fabula: grałllem w gothica juz 3 razy ( raz bez kodów ![]() czyli dam ci 4/10 ogólnie: 11/20 czyli średnio ale rób dalej tylko tak za bardzo nie detaluj jak z tymi górami ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez MiXer - 26-05-2006 o 08:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
Tak wiem, że ścierwojad ma dziwny pasek życia (i nie tylko on) ponieważ jak wkleiłem od razu "słowa" z converta to mi sie coś zrąbało i dlatego tak jest;/. Kilof w Gothicu nie wyglądał jak w tibi...tylko rączke miał bardziej pomarańczową. Hmm...gdybym nie miał TSE to bym w ogóle tego fake nie zrobił...a tą ścieżke tylko przekolorowałem ponieważ nie sądze aby ścieżka w tibi i Gothicu była taka sama, a nawet nie jest (bo robiąc fake grałem na bieżąco w Gothica...) Co do fabuły, tak wiem w pierwszej części nic nie zmieniłem, ale dalej...zobaczymy ![]()