![]() |
I pewnie go zrobiłeś co? Dobra, zaraz robie sobie nową postać, podasz tylko świat, i mi pokazesz tego spike sword.
|
Historia przynajmniej lepsza niż mino z fista :D
|
LoL
Cytuj:
|
To z kąd o nim wiesz??
|
po 2
Niemam 100% pewnosci gdzie jest ten pieprz**** klucz
ALE NA 10000000000000% JESTEM PEWIEN ZE JEST !!!!!!!!! |
qrwa mać. Ja też moge ci powiedzieć że jest klucz do minomaga. Trzeba pokanać minosa na górce gołymi rękami X(
|
Wiem
moj kolega mi mowil jak chcesz to mozemy sie przejsc ale ja niemam pacca !!po 2 . Moj kolega wykonal tego Questa po 3 moge umiescic screena ze ma go na Rocku po 4 . za tydzien bo jestem na Wakacjach xD
ale na gg napisze i jutro screen bedzie |
A moj kolega jest GM, babcia to bubble, a tata to EO. Do tego wójek Bill Gates a ja sam jestem Napoleon Bonaparte.
|
Podaj nick kolegi pogadam sobie z nim ok?
|
Nie wiem ile jest w tym prawdy ale slyszalem ze ten wilk jest jedna z wielu czesci na qesta ze spike swordem. :P
|
Hmm.... Ciekawe.. Ciekawe...
Jak dla mnie orki skladaly jakas ofiare z tego Wolfa hmm.. :crusader: i brakuje capa temu corpsowi bo ekhem. byc moze wypruwali z niego wnetrznosci...
Taka jest moja wersja |
@up Może masz rację ;)
Myśle sobie, że to nie takie zwyczajne. W końcu czasami go pilnują aż 3 orc-i i orc spearman. A jeśli wiele jest takich ciał na Rooku, to niech 1 screena dają z "Look", że mniej jakieś ciało cap waży niż inne... |
huja ma a nie ss pffffffffffff pewnie powie ze sgubil albo oddal nobkowi a ten go wrzucil do wody
|
Cytuj:
|
@up
Twoje teksty rulez. Ten opis "questa" już gdzieś widziałem. Jakiś rok temu. Cytuj:
Cytuj:
|
Omg
Siema, to ja :-) Wróciłem! :-) Ej koleś a pamiętasz tejamnice 7 grobów??????? OMG masz tu linka! Mój (w części Pana Klocka) temat o 7 grobach! To ma coś wspólnego!!!! A te wszytskie noobki takie które mówia że to bujda i nic sie nieda z tym zrobic i że to ozdoba niech wogóle nic nie piszą :/ Idzcie zróbcie quest na torcha o ile wiecie jak o zobić <hahaha>
|
Założyłem sobie nową postać, więc chwilowo gram na Rooku. Gdy szedłem na trolle (droga do MinoHell) zauważyłem po drodze 2 kamienie identyczne z tym, na którym respi się ten wolf. Oto screeny:
http://img131.imageshack.us/img131/9738/kamien10po.png Na powierzchni. Chyba wszyscy wiedzą gdzie to jest, zresztą widać fragment mapki. http://img133.imageshack.us/img133/8182/kamien26ws.png Drugi kamień widać gdy zejdziemy schodami w dół. Może tam trzeba położyć tego wolfa, aby otworzyć drzwi do MM czy coś... takich kamieni jest pełno na Rooku, ale te mnie zainteresowały, bo są po drodze do MinoHell. Sam nie próbowałem z wolfem, bo mam dopiero 4 lvl i spotkanie z orc spearmanem mogłoby skończyć się dla mnie dość niemiło. |
Cytuj:
A, Billy, questa na torcha nie robię. Torch nie kosztuje tak dużo, żebym nie mógł sobie pozwolić na kupno. |
Cytuj:
Cytuj:
Ja tylko tego już nie sprawdzę, bo niedawno wchodząc w nocy do Tibii otrzymałem komunikat, że stan serwera został cofnięty o kilka godzin, a jak zauważyłem, wszystkie przedmioty (szafki, korytka itp. porozwalane przez noobów) zostały zresetowane, a ja, dzięki temu straciłem dwa takie "specjalne" wilki (po 100oz), które na czas grania trzymałem pod drzewem, a tylko chowałem je do plecaka, kiedy wiedziałem, że będzie serwer save. A teraz nie bardzo chce mi się i nawet nie bardzo mogę (brak czasu) iść znowu po nowe ciało wilka. Może jutro lub kiedy indziej. Zatem, może to ktoś inny sprawdzi? Pozdrowienia. |
No coz musze sie zgodzic z owymi domyslami o kamieniach ale.. ale te kamienie wystepuja niemal wszedzie na rooku wiec... :confused: nie mam wiecej pomyslow ale naprawde wydaje mi sie ze to jest zwiazane z 7 grobami i te wszystkie tajemnice sa zwiazane jak by to poskladac w jedna wielka calosc ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |