Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Reklama PO (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=93326)

jubilatki 04-09-2006 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 972628)
Ogłupiony radiomaryjowską propagandą?

sure......

p.l 04-09-2006 23:02

spot niesmaczny, przypomina mi się dawna kampania wyborcza na prezydenta Krzaklewskiego. Jedyne co potrafił zaproponować to hasło "Krzak tak" i objeżdżanie po maxie innych polityków w mediach.

Bambuko 04-09-2006 23:03

A reklama nowa Coca-Coli jak wam się podoba? Bo przyjaciołom się UFO. Fajna jest.

Vanhelsen 05-09-2006 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 974358)
A reklama nowa Coca-Coli jak wam się podoba? Bo przyjaciołom się UFO. Fajna jest.

Ta taka z "fantasy" automatem? jest good, w ogóle Coca Cola ma good reklamen :>

Lasooch 05-09-2006 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 974358)

Jeśli to ta reklama, o której mówi Wieszok, to to jest, że tak powiem, reklama z rozmachem.

slawekmag 05-09-2006 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadrill (Post 973885)
Czemu? Większość 'juserów'(11 letnie ćwoki) woli młodego, pięknego i przystojnego Tuska zamiast małą kwokę z kurzajkami na gębie.
Zresztą, niektórzy userzy wolą Tuska, więc aby być tru, wybór padnie na niego. Proste. Niestety, większość nie ma zielonego pojęcia o polityce, tylko zachcianki...(tu czekam na atak ze strony użytkowników)

Nie mówiłem tu o 11 letnich trollach i debilach (nic nie mam do 11 latków). Mówię o 15,16 latnich inteligentnych interneautów. Chociaż w pewnym sensie masz rację, w tym, że wolą kogoś przystojnego.

Gromnjir 05-09-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez p.l (Post 974355)
spot niesmaczny, przypomina mi się dawna kampania wyborcza na prezydenta Krzaklewskiego. Jedyne co potrafił zaproponować to hasło "Krzak tak" i objeżdżanie po maxie innych polityków w mediach.

A mnie za to przypomina sie calkiem niedawna kampania PiS, ktora w duzej mierze polegala nie na przedstawianiu swoich walorow, ale na obrzucaniu gownem partii konkurencyjnych, zwlaszcza PO.

Bambuko 05-09-2006 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 974416)
Ta taka z "fantasy" automatem? jest good, w ogóle Coca Cola ma good reklamen :>

No to nie ta :P Znaczy tamta też jest świetna, ale jest teraz nowa.

slawekmag 05-09-2006 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gromnjir (Post 974742)
A mnie za to przypomina sie calkiem niedawna kampania PiS, ktora w duzej mierze polegala nie na przedstawianiu swoich walorow, ale na obrzucaniu gownem partii konkurencyjnych, zwlaszcza PO.

Zgadzam się w 100 procentach. Pis obrzuca gównem, a reklama PO może i jest w pewnym sensie tzw. antyreklamą dla PiS-u ale ukazuję polską rzeczywistość.

Blaczek 05-09-2006 16:48

To jest plagiat reklama zgapiona z amerykańskiej reklamy przeciew BUSH'owi :P

slawekmag 05-09-2006 16:49

Co jest? Post do kasacji, ale jak znam życie to jeszcze się przyda.

Ashlon 05-09-2006 16:51

Zgapiona? Straszne!

Thero 05-09-2006 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blaczek (Post 974843)

Ktoś cię musiał okłamać.

Ghost Nieudany 05-09-2006 19:24

To nie jest zgapione, tylko ludzie odpowiedzialni za image partii wreszcie rzucili okiem do majtek i odnaleźli coś WSPANIAŁEGO.

SWOJE CHOLERNE JAJA.

Spoty takie jak ten PO to chleb powszedni w innych krajach, tyle, że Polska jest jeszcze za tępa żeby dojść do taktyk, które z powodzeniem stosuje się gdzieś indziej.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez p.l

A PiS co odpieprzał odnośnie propozycji PO?
Poza tym, co jest niesmaczne? To, że objeżdżają gównojada, czy może reklamówki PiSu, gdzie próbują mi wcisnąć wyidealizowaną wizję społeczeństwa, w którym Ja, Obywatel Czwartej Rzeczypospolitej mam wszystko, co ma do zaoferowania Bóg w Niebie koło dupy i jeszcze dokładają mi więcej?

Boryna 05-09-2006 19:43

co ro reklamy? fight fire with fire

co do wyborów sie niebede wypowiadal bo i tak pewno 3/4 niema wiekszego pojecia o ordynacji

Vanhelsen 05-09-2006 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blaczek (Post 974843)

O, a PiS to nie robił "plagiatu" reklamy Regana?...

Knoland! 05-09-2006 20:39

Moim zdaniem...

ja mysle że dlatego rozgorzala taka walka z PiS bo Kaczyński chce wszystkich przejrzeć,niektórzy boją sie i atakuja PiS bo na lewo coś wzieli,mieli jakieś kontakty albo coś przeskrobali. Oczywiscie nie wszyscy.
Gdyby sie tak rozejrzec,jak jest Kaczyński to nowe drogi są.Same sie chyba nie zrobily? Oczywiscie szanuje każde zdanie na ten temat.Szanuje też PO.
Edit: Tak wiem że dużo autostrad zostało zaczętych za sprawowania rządów Kwaśniewskiego,ale ile zostało TERAZ zaplanowanych dróg? dużo? ogromnie dużo.

Ashlon 05-09-2006 21:09

Cytuj:

PS.Prosze żeby nikt mnie nie krytykował mnie "Zamknij sie dziecko,nic sie nie znasz idz sie bawić klocuszkami"
No chyba tak jednak trzeba, bo nie zauwazasz kilku rzeczy :
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knoland! (Post 975328)
ja mysle że dlatego rozgorzala taka walka z PiS bo Kaczyński chce wszystkich przejrzeć,niektórzy boją sie i atakuja PiS bo na lewo coś wzieli,mieli jakieś kontakty albo coś przeskrobali. Oczywiscie nie wszyscy. (najlepszą obroną jest atak)
Gdyby sie tak rozejrzec,jak jest Kaczyński to nowe drogi są.Same sie chyba nie zrobily? Oczywiscie szanuje każde zdanie na ten temat.Szanuje też PO.

Po pierwsze - akcja lustracyjna. Do cholery, ale dlaczego ma sie sadzic ludzi, ktorzy dzialali dla dobra WLASNEGO kraju, czyli POLSKI? Teraz tez 95% udanych akcji policji jest opartych na DONOSACH - bo skad niby policjanci mieliby wiedziec, ze gdzies np jest drukarnia falszywych banknotow? A po drugie - wiesz, jak dlugo buduje sie autostrade w Polsce? Te 103km autostrady, ktora zostala otwarta niedawno, wcale nie jest zasluga PiSu - budowala ja poprzednia ekipa, ale (niestety) otwarcie nastapilo teraz, czym PiS mami prostych ludzi slowami "my zbudowalismy autostrade".

Ryłek 05-09-2006 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gromnjir (Post 974742)

Tylko, że PiS wysysał sobie "fakty" z palców a PO pokazuje smutną prawdę.

Apropo Kaczorka:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Muniek Staszczyk
To wojna, wojna, wojna wojna. A na ekranie jego twarz spokojna.

No to teraz wszyscy: Heeej Mr. President, jestem gejem, jestem les!

Stożek 05-09-2006 21:43

Prawda jest taka: zawsze do wladzy musi dojsc lewica aby wprowadzic niepopularne decyzje w zycie i podreperowac deficy budzetowy i gospodarke, potem znowu do wladzy dochodzi prawica zeby rozdac pieniadze i rozpiepszyc caly system aby "biednym" i "slabym" bylo lepiej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46.